PDA

View Full Version : Bug-uri si Nemultumiri Rummy

Pages : [1] 2

Lara
16-11-2007, 16:40
S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Rummy. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.

Cip_V
16-11-2007, 18:03
1. Nu se poate schimba dubla mica cu dubla mare, si cand ai 2-3 duble, nu prea mai e placut.
2. Am incercat sa fac o formatie cu 2 joly in respectiva formatie, de tipul 9-j-11-j-13 si nu merge. E normal?
3. Se mai intampla sa se etaleze unul din jucatori, si sa nu vad formatiile, sau sa vad doar 1 sau 2 din ele, dar fara posibilitatea de a ma lipi la ele.

lilo
16-11-2007, 18:20
Problema 1 si 3 sunt cunoscute - se vor rezolva in curand.
Referitor la problema 2 regulamentul rummy postat pe site aici (http://joci.ro/Rummy%20Romanesc/reguli(2).html) spune: "O combinatie valida de piese trebuie sa contina cel putin un numar dublu de piese reale fata de numarul de Joly folosit." Deci pentru ca suita data exemplu sa fie valida trebuia sa mai ai o piesa - ex: 8 9 J 11 J 13 sau 9 J 11 J 13 1.

surubel
17-11-2007, 02:36
revin cu problema sesizata si ieri, dunga neagra, fara posibilitatea de a vedea jucatorii,si am constatat ca se intampla in jurul orei 24, azi dimineata am reusit sa intru si sa joc, acum noaptea iar s-a intamplat sa nu mearga.va multumesc

anda
20-11-2007, 19:35
mie imi pare rau ca si pe siteul asta lumea nu e corecta ..iezac este unu din trisorii siteului ..a facut 30.000 de puncte la rummy intr-o ora dar ce ma face sa postez acest mesaj este ca nu inteleg cum se poate ca el sa joace in doua camere diferite la doua mese diferite? eu una joc pe siteul asta de la inceput inainte sa se reseteze punctele ..am fost printre primii d p el si nu inteleg cum poate unu care joaca de o saptamana sa aiba acelasi punctaj cu mine ..pai daca e sa joc corect fac 30.000 de puncte daca joc toata ziua.. ori se joaca corect ori renunt si la siteul asta cum am renuntat si la doizece ..

iezac
22-11-2007, 03:34
Inutil sa comentez paranoia duduiei de mai sus, spunand ca niciodata nu am jucat la 2 mese, altminteri nici nu cred ca se poate si nici ca ma intereseaza.

Problema mea este alta (cred ca nu doar a mea)

Azi (deja ieri), dupa aprox 2 ore de joc in care banuiesc ca facusem cca 10k pts si patisem 1-2 deconectari (evient neintentionate/nedorite), ma ia la frecat pe chat o stimabila domnisoara cum ca as juca la multe mese, multe camere samd. Era atat de insistenta si totodata "dusa cu pluta", incat am simtit nevoia unui buton care nu exista inca pe la voi... IGNORE

La alte aprox 15 min, joc cateva jocuri cu alta persoana...toate bune si la locul lor; cateva mozaicuri, inchis pe tabla samd. La un moment dat, aceasta persoana imi spune ca s-a convins ca sunt nesimtit ca nu stiu sa castig sau sa pierd...nici nu mai stiu de ce exact :)) Deja ma lua cu "hai inchide ca te astept" si alte cretinisme...asta in timpul ultumului joc impreuna (inainte de kick).

Adevarat este faptul ca sunt rare asemenea sa le spun "intamplari", problema este: AM (AS) PUTEA SCAPA CUMVA DE ELE ? Un buton acolo mic de IGNORE ?! Se poate, intr-un viitor apropiat ?

Ar mai fi o mica problema, in incheiere...pare aceeasi ca al lui surubel

Dupa ce joc mai mult timp la o masa (10-30 jocuri) si ies de la ea sa intru la alta, apare acea dunga neagra, nu vad ce se scrie la acea masa, nu pot scrie, nu ma pot alatura, nimic...nu trece decat cu restart. Spre deosebire de surubel, mie mi se intampla indiferent de ora la care joc.
Precizez ca folosesc explorer (I.E), nu intru decat intr-o camera...nu joc decat la o masa... EXISTA SOLUTIE ?

surubel
22-11-2007, 08:59
eu mi-am rezplvat problema,cand intri, faci click dreapta si about adobe flesh, instalezi de acolo versiunea 9.0.47.0 si nu o sa mai ai probleme cu dunga neagra

lilo
22-11-2007, 13:56
Pentru iezac:
Butonul IGNORE va fi prezent intr-o versiune urmatoare in viitorul apropiat.
Pana atunci orice utilizator care este injurat sau i se aduc prejudicii poate raporta abuzul fie prin click buton "R" ("raporteaza abuz") din dreptul jucatorului pe care doriti sa-l raportati la masa de joc, fie prin click username in chat in camera. Utilizatorii raportati vor fi pedepsiti in functie de gravitatea faptelor.

Rugam totodata ca utilizatorii care observa "ilegalitati" la un anume jucator sa ne anunte pe noi fara sa lanseze acuzatii (care se pot dovedi false si prejudicia un jucator).

Pentru surubel:
Va multumim pt solutia gasita si incurajam orice utilizator care a avut aceasta problema sa utilizeze aceasta solutie.

anda
22-11-2007, 22:41
Inutil sa comentez paranoia duduiei de mai sus, spunand ca niciodata nu am jucat la 2 mese, altminteri nici nu cred ca se poate si nici ca ma intereseaza.

Problema mea este alta (cred ca nu doar a mea)

Azi (deja ieri), dupa aprox 2 ore de joc in care banuiesc ca facusem cca 10k pts si patisem 1-2 deconectari (evient neintentionate/nedorite), ma ia la frecat pe chat o stimabila domnisoara cum ca as juca la multe mese, multe camere samd. Era atat de insistenta si totodata "dusa cu pluta", incat am simtit nevoia unui buton care nu exista inca pe la voi... IGNORE

La alte aprox 15 min, joc cateva jocuri cu alta persoana...toate bune si la locul lor; cateva mozaicuri, inchis pe tabla samd. La un moment dat, aceasta persoana imi spune ca s-a convins ca sunt nesimtit ca nu stiu sa castig sau sa pierd...nici nu mai stiu de ce exact :)) Deja ma lua cu "hai inchide ca te astept" si alte cretinisme...asta in timpul ultumului joc impreuna (inainte de kick).

Adevarat este faptul ca sunt rare asemenea sa le spun "intamplari", problema este: AM (AS) PUTEA SCAPA CUMVA DE ELE ? Un buton acolo mic de IGNORE ?! Se poate, intr-un viitor apropiat ?

Ar mai fi o mica problema, in incheiere...pare aceeasi ca al lui surubel

Dupa ce joc mai mult timp la o masa (10-30 jocuri) si ies de la ea sa intru la alta, apare acea dunga neagra, nu vad ce se scrie la acea masa, nu pot scrie, nu ma pot alatura, nimic...nu trece decat cu restart. Spre deosebire de surubel, mie mi se intampla indiferent de ora la care joc.
Precizez ca folosesc explorer (I.E), nu intru decat intr-o camera...nu joc decat la o masa... EXISTA SOLUTIE ?

deci prietene ..eu doar o data ti-am scris 3 randuri la care replicile tale au fost "esti bolnava! " ..nu te-am stresat asa tare deoarece am scris f putin ...si daca nu stiai inchizi chatul si este acolo casuta pe care o bifezi " ignore utilizator " ..nu era asa greu incat sa fi atat de disperat ..si se poate verifica in loguri exact ce am vb cu tine in ziua aceea ..si sa sti ca si mie mi se mai deconecteaza din cand in cand dar nu raman sa joc la doua mese in camere separate ..in fine .. joaca tu numai mozaicuri si monocoloruri si fa cat mai multe puncte ..succes .

iezac
22-11-2007, 23:08
Mc pt raspuns, surubel, lilo

Duduie anda, nu te mai baga in seama cu mine, gaseste alti "prieteni". Bolnava esti, deocamdata de prostie si paranoia.

Responsabilii cu site-ul sau forumul ar tb sa faca ceva pt a te restrictiona, nu vreau sa mai aud de tine si cu alte ocazii.

Multumesc.

rebibia25
23-11-2007, 01:22
face-ti ceva si voi la site-ul vostru ca ne ies peri albi pana ne conectam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ace
23-11-2007, 10:53
Aseara a fost o mica problema la server. Daca mai intampini problema posteaza aici.

rebibia25
23-11-2007, 18:16
chiar asa,va bateti joc de noi,numai si numai probleme.NU VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ellenna20
24-11-2007, 00:12
cand ies de la o masa si incerc sa intru la alta nu imi da voie pt ca zice k sunt deja la o masa,desi nu mai sunt la nici una..trebuie sa ies din camera si sa intru iar

seicu
24-11-2007, 17:28
ar trebui o modificare la puncataj atunci cand inchizi cu joly in formatie cel mult 200 pct ca sa nu zic 100 si asa nu sar mai inchide asa repede ma refer la rumy pe tabla

seicu
24-11-2007, 17:33
va rog sami spuneti de ce nu bagati si jocul canasta?se joaca tot cu pietrele de la rumy

Lara
26-11-2007, 11:54
va rog sami spuneti de ce nu bagati si jocul canasta?se joaca tot cu pietrele de la rumy

Chiar daca canasta se joaca tot cu pietre de rummy, este totusi un joc diferit. Pe viitor vom lua in calcul si propunerea ta. Multumim pentru sugestie.

Lara
26-11-2007, 12:01
ar trebui o modificare la puncataj atunci cand inchizi cu joly in formatie cel mult 200 pct ca sa nu zic 100 si asa nu sar mai inchide asa repede ma refer la rumy pe tabla

Am mai primit si alte propuneri referitoare la regulile jocului de Rummy. Sunt atat de multe variante, incat nu putem multumi pe toata lumea. Regulile raman neschimbate, dar luam in calcul dezvoltarea unei noi variante. Asa ca poti posta varianta ta in topicul "Propuneri si Sugestii Rummy" sau sa ne trimiti regulile variantei de Rummy pe care tu o cunosti la adresa noastra de contact, info@joci.ro.

lilo
26-11-2007, 12:16
cand ies de la o masa si incerc sa intru la alta nu imi da voie pt ca zice k sunt deja la o masa,desi nu mai sunt la nici una..trebuie sa ies din camera si sa intru iar

Aceasta problema apare la browser-ele Opera si Avant.
Iti recomandam sa folosesti Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Safari.

n3f3r7i7i
26-11-2007, 16:06
Am si eu o intrebare : De ce se blocheaza jocul daca cineva nu trage,sau da piesa in timpul corespunzator?

Ace
26-11-2007, 16:37
Problema descrisa de tine apare in cazul in care unui jucator ii cade conexiunea la internet. In acest caz timpul se scurge iar jocul se blocheaza.

adeliansima
02-12-2007, 21:28
imi place sa cred ca nu sinteti neseriosi ca 2-10 astazi toata dupa masa am asteptat un raspuns de la voi nu am putut intra la nici o masa de rummy intrucit mi s-a scris ca sint in alta camera si trebuie sa ies de acolo,am iesit si din casa si am dat restart la calc. si tot degeaba,credeti ca ar trebui sa ma adresez lui basescu sa rezolve problema sau ati putea voi sa ma ajutati anul asta as mai vrea sa joc,va rog dati dovada de profesionalism cum va lauda toti sa nu cred ca sint scrise multumirile de prietenii vostrii,si cu citeva mici retusuri ati putea fi si buni,dak vreti,astept sa ma ajutati,multumesc anticipat

Ace
02-12-2007, 22:10
imi place sa cred ca nu sinteti neseriosi ca 2-10 astazi toata dupa masa am asteptat un raspuns de la voi nu am putut intra la nici o masa de rummy intrucit mi s-a scris ca sint in alta camera si trebuie sa ies de acolo,am iesit si din casa si am dat restart la calc. si tot degeaba,credeti ca ar trebui sa ma adresez lui basescu sa rezolve problema sau ati putea voi sa ma ajutati anul asta as mai vrea sa joc,va rog dati dovada de profesionalism cum va lauda toti sa nu cred ca sint scrise multumirile de prietenii vostrii,si cu citeva mici retusuri ati putea fi si buni,dak vreti,astept sa ma ajutati,multumesc anticipat
Vom investiga problema si revenim cu un raspuns. Pana atunci incearca ce a scris un coleg de al meu aici (http://joci.ro/forum/showpost.php?p=553&postcount=42).

savas
02-12-2007, 22:36
am restartat calcu, dar am ramas "legat" la domino in camera "la serviciu" si nu stiu cum sa ies de acolo; dc intru in acea camera, nu vad nimic, dc intru in alta imi zice ca sunt acolo....ce fac in cazul asta?

analog
02-12-2007, 23:46
imi spune ca deja sunt intr-o camera (la serviciu, de la remmy romanesc), chiar daca am dat si restart la browser si chiar daca am incercat cu login si logout... :confused: si nici daca incerc sa intru in "la serviciu " nu mi se incarca....

Ace
03-12-2007, 12:16
imi spune ca deja sunt intr-o camera (la serviciu, de la remmy romanesc), chiar daca am dat si restart la browser si chiar daca am incercat cu login si logout... :confused: si nici daca incerc sa intru in "la serviciu " nu mi se incarca....
Incearca sa te deloghezi si sa te loghezi din nou.

love_is_nice
04-12-2007, 14:31
faceti ceva cu situ asta ca la remi se blocheaza mereu nu pot sa intru la mese pe fiecare zi aceeasi problema

cosaru
04-12-2007, 19:26
revin cu problema sesizata si ieri, dunga neagra, fara posibilitatea de a vedea jucatorii,si am constatat ca se intampla in jurul orei 24, azi dimineata am reusit sa intru si sa joc, acum noaptea iar s-a intamplat sa nu mearga.va multumesc

acelasi lucru mi se intampla si mie de 2 zile, doar ca eu nu am mai putut juca deloc. de draku se intampla?

Roberto
05-12-2007, 15:21
pana azi mergea sa joc cu o vers de flash player mai veche, a inceput sa mi se blocheze si cand m-am pus sa instalez azi vers 9... nu mai merge deloc, cand intru in camera, nu vad mesele nici jucatorii.... what the hell ?

tuiup
06-12-2007, 01:40
am o problema pe care spunetzi ca incercatzi sa o rezolvatzi de 2 luni! nu pot sa joc nimic, nu ma lasa sa ma conectez... macar shtergetzi-mi contul dak oricum nu am acces la jocurile de aici....
shi, ink o rugaminte, nu mai spunetzi sa va contactam pe ymsg, k oricum o facem degeaba....

sunshine_ana1981
07-12-2007, 14:05
Mozaic invalid
Am facut de 4 ori mozaic si cand sa inchid spunea ca mozaicul nu este valid...am facut print screen si va pot demonstra cat de valid este:)
Poate e un bug ceva...si s a intamplat sa vreau sa rups si sa nu pot...asta la fel de dateva ori.
Daca stie careva daca mai este o alta regula la mozaic pe care eu s ar putea sa nu p stiu poate ma ajuta si pe mine,thx.

n3scaffe
07-12-2007, 15:26
:( buna / sal. Ati tot spus ca veti rezolva prob cu imposibilitate inchiderii in anumite situatii la rummy. Da vad ca tot cam aia e situatia... De ex: intr-un joc nu a mers sa inchid nici folosind atuu' cu jony pe liber,nici makar fara a folosi atuu',orice as fi facut nu a mers !!! Sper sa se rezolve o data prob asta. Va multumesk anticipat !!!
P.S. - va aratam si poza facuta , da ns cum sa o pun :P

n3scaffe
07-12-2007, 15:28
buna / sal. Ati tot spus ca veti rezolva prob cu imposibilitate inchiderii in anumite situatii la rummy. Da vad ca tot cam aia e situatia... De ex: intr-un joc nu a mers sa inchid nici folosind atuu' cu jony pe liber,nici makar fara a folosi atuu',orice as fi facut nu a mers !!! Sper sa se rezolve o data prob asta. Va multumesk anticipat !!!

lilo
07-12-2007, 15:30
Mozaic invalid
Am facut de 4 ori mozaic si cand sa inchid spunea ca mozaicul nu este valid...am facut print screen si va pot demonstra cat de valid este:)
Poate e un bug ceva...si s a intamplat sa vreau sa rups si sa nu pot...asta la fel de dateva ori.
Daca stie careva daca mai este o alta regula la mozaic pe care eu s ar putea sa nu p stiu poate ma ajuta si pe mine,thx.

Trimite-ne print screen-ul de care vorbesti pentru a-ti putea raspunde la mozaic invalid.
Poti sa ne descrii in ce situatie nu te-a lasat sa rupi? Daca ti se mai intampla un print-screen este binevenit.

lilo
07-12-2007, 15:37
:( buna / sal. Ati tot spus ca veti rezolva prob cu imposibilitate inchiderii in anumite situatii la rummy. Da vad ca tot cam aia e situatia... De ex: intr-un joc nu a mers sa inchid nici folosind atuu' cu jony pe liber,nici makar fara a folosi atuu',orice as fi facut nu a mers !!! Sper sa se rezolve o data prob asta. Va multumesk anticipat !!!

Se lucreaza la rezolvarea bug-urilor la rummy.
Poze poti pune astfel:
- prin upload direct de pe calculatorul propriu - cand scrii mesaj pe forum in editorul HTML exista un buton la stanga de butonul de Undo care arata asa: http://joci.ro/forum/images/editor/attach.gif
Click buton, o sa apara o fereastra, vei selecta poza de pe calculator (Browse) si click Upload
Aceeasi optiune se gaseste prin click buton Manage atachments sub editorul HTML ( in sectiunea Additional Options)

calipso
08-12-2007, 03:50
am fost dat intr-o partida afare ca apoi nu am putut sa ma reconectez pt ca cia as fii inca in camera din care am fostdat afere neputand sa ma conectez la alta camera
2 de ce am procentajul de quit de 6& cand eu am lipsit doar de la o partida?:mad:

diavy666
22-12-2007, 11:49
Buna. La jocul de Rummy Etalat apare un bug. Inca nu stiu exact in ce conditii apare, ce il declanseaza. Se pare ca este declansat random, de obicei cand rupi mai multe piese, si mai ai 3-5 piese pe tabla. Nu mi-a aparut numai mie, mai multe persoane au zis acest lucru.

Este vorba de o calculare gresita a numarului pieselor de pe tabla, ceea ce duce la o imposibilitate de a inchide. Exemplu: Jucatorului ii mai apare o piesa pe tabla, iar sistemul zice ca mai sunt doua piese. Am patit-o si la una, si la doua, si la trei piese ramase pe tabla. Eu vedem cu una mai putin.
Pentru a exemplifica, am luat un screenshot cu ultima aparitie a bug-ului la mine, vineri, 21 decembrie.

Bug Rummy Etalat (http://i265.photobucket.com/albums/ii224/diavy666/BugJoci.jpg)

Nu am considerat necesar sa acopar ceva..n-am nimic de ascuns.

P.S. Surubel multumesc pentru rezolvarea problemei cu Flash-ul... nu mai apare banda dupa ce am instalat versiunea ta :D

Edit:
S-a intamplat din nou, de doua ori una dupa alta. De datile astea nu am mai rupt piese, am mers direct pana la capat. N-am reusit sa inchid, ca a inchis celalalt jucator inainte. Oricum este frustrant, mai ales ca am ramas odata cu jolly pe tabla.

Poza aferenta:
Bug Rummy Etalat 2 (http://i265.photobucket.com/albums/ii224/diavy666/BugJoci2.jpg)

Daca aveti nevoie de ora la care s-au jucat partidele...o puteti lua de la ceasul calculatorului(din poze) :D.

talent
22-12-2007, 23:33
De fiecare data cand intru nu-mi da voie sa intru sa joc,am intrat la toate mesele si nu merge!!!

iulia
25-12-2007, 17:57
pot face jucatorii regulile lor proprii la masa de joc? adica sa nu inchizi daca ai jolly in formatie? nu trebuiesc urmate regulile site-ului si ale jocului? si m-au mai si injurat pe deasupra....am raportat abuzul. mentionez ca nu era masa privata.

Lara
14-01-2008, 15:54
Pentru toti cei care raporteaza nereguli comise de "Undefined":

Undefined nu este un utilizator, ci este un alt jucator caruia unii din voi, ca spectatori, nu ii vedeti numele (undefined = nedefinit). De asemenea, tot ca spectatori este posibil sa nu vedeti corect mutarile. Daca nu iesiti din fereastra de joc inainte de a va alatura jocului se mai intampla sa ramana denumirea de "Undefined" la unii jucatori.

In concluzie, nu fura nimeni puncte, sunt doar cateva erori vizuale de sistem si cateva bug-uri pe care le cunoastem. Se lucreaza la remedierea lor. Multumim pentru intelegere.

RENATO76
15-01-2008, 21:50
S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Rummy. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.

as dori daca se poate sa se faca rummy etalat cu coborare de 45 puncte....dar...sa nu poti sa inchizi fara sa nu ai minim 150-200 puncte etalate...ptr ca majoritatea nu inteleg ce este rummy etalat...il confunda cu rummy inchis pe tabla...coboara 4 formatii si gata au jucat rumyy etalat...isi bat joc...frumusetea jocului...e sa etalezi cat mai mult...sa gandesti putin...sa rupi sa etalezi iar sa rupi si tot asa...cine stie intradevar etalat intelege ce vreau sa zic prin asta...ei se cred la un concurs cine inchide primul...au remmy ptr asta daca tot vor sa inchida primii...aici e rummy etalat fratilor...etaleaza cat mai mult si apoi poti zice ca stii etalat...

robi09
16-01-2008, 04:31
am intalnit si eu un caz.
in momentul in care un jucator are o problema, si lasa calculatorul sa mearga, in momentul in care se termina timpul, lui ii lasa 0 pcte, iar la ceilalti de la masa le scade pcte. cred ca 100 daca nu gresesc.
sincer nu mi se pare normal.

Lara
16-01-2008, 12:47
as dori daca se poate sa se faca rummy etalat cu coborare de 45 puncte....dar...sa nu poti sa inchizi fara sa nu ai minim 150-200 puncte etalate...ptr ca majoritatea nu inteleg ce este rummy etalat...il confunda cu rummy inchis pe tabla...coboara 4 formatii si gata au jucat rumyy etalat...isi bat joc...frumusetea jocului...e sa etalezi cat mai mult...sa gandesti putin...sa rupi sa etalezi iar sa rupi si tot asa...cine stie intradevar etalat intelege ce vreau sa zic prin asta...ei se cred la un concurs cine inchide primul...au remmy ptr asta daca tot vor sa inchida primii...aici e rummy etalat fratilor...etaleaza cat mai mult si apoi poti zice ca stii etalat...

Am facut joc separat de Rummy Etalat tocmai in aceasta ideie. Cine doreste sa etaleze cat mai mult sa il joace, cine doreste joc rapid sa intre la Rummy pe Tabla ori la cel Romanesc. Nu putem insa impune sa se etaleze un numar mare de puncte, poate totusi cineva are ghinion la piese si chiar nu poate sa faca prea mult. Plus ca nu corespunde regulamentului. Oricum, la Rummy Etalat se castiga cu atat mai mult cu cat se etaleaza mai mult, asa ca ramane la latitudinea jucatorilor cat si cum joaca.

Lara
16-01-2008, 13:06
am intalnit si eu un caz.
in momentul in care un jucator are o problema, si lasa calculatorul sa mearga, in momentul in care se termina timpul, lui ii lasa 0 pcte, iar la ceilalti de la masa le scade pcte. cred ca 100 daca nu gresesc.
sincer nu mi se pare normal.

Sunt erori in jocul de Rummy pe care le cunoastem, lucram la remedierea lor. Multumim pentru intelegere.

robi09
16-01-2008, 19:45
am intalnit o situatie in care daca cineva nu trage piesa si nu pune apoi jos sau alta miscare, si trece timpul alocat, il scoate pe respectivu de la masa sau in cel mai rau caz lui ii lasa 0 pcte, iar celorlalti jucatori le scade 100 de pcte.
exista o logica aici?

miki_sefa
17-01-2008, 13:06
cum spuneam pacat de site...daca vreau sa intru la o masa nu pot pt ca nu vad lumea de acolo,jocul si nici nu pot posta vreun mesaj la chat...am restartat calc,am reinstalat flash`, m`am delogat si logat iar...si asa mai departe...ce se intampla?!?!?!?!?!?!:confused:

Lara
17-01-2008, 13:29
Incearcati urmatoarele:
- fiti sigur ca ai dezactivat pop-up blocker-ul
- fiti sigur ca ati instalat ultima versiune de Flash Player.
- se intampla ca Yahoo Messenger sa interactioneze neplacut cu aplicatiile Flash care ruleaza pe un calculator generand erori (nu se vede imaginea completa a unei mese de joc, apare "dunga neagra" etc.). Site-ul nostru nu este singurul care intampina aceasta problema, de aceea restartati Messenger-ul si site-ul joci.ro.

Daca ati incercat aceste sfaturi si tot sunt probleme, contactati-ne online pe Yahoo Messenger la id-ul jociro, sau trimiteti un e-mail cu problema dumneavoastra la info@joci.ro.

mafioata
17-01-2008, 23:21
din pacate, apare si la Firefox ;)

kilennyboy
21-01-2008, 12:02
fara suparare pentru admini, dar serverul e varza, pica aproape zilnic. normal ca se enerveaza omul si injura. Voi nu ati afce la fel.
rezolvati problema si dupa aceea penalizatii pe jucatori

Lara
21-01-2008, 12:29
Serverul e ok, problema este alta. Exista scurte caderi de net in timpul jocului la unii jucatori, si acest lucru duce la blocarea partidei. Pentru a rezolva acest inconvenient vom introduce in viitorul apropiat functia de Reconectare la joc. Astfel, daca cineva se deconecteaza pentru scurt timp, el va putea reveni in partida fara a strica jocul. Pana atunci, speram sa avem putina intelegere din partea voastra.

xbugax
24-01-2008, 20:11
Salut,am observat(si nu numai eu)ca uneori cand vrei sa lipesti de obicei la jolly se intampla iti dispare cartea p care vrei sa o lipesti si trebuei sa iesi si sa intri la loc altfel jocu nu se termian niciodata tu ramai fara carti da nu inchizi faceti ceva va rog

viviana
26-01-2008, 00:38
am trimis nenumarate rapoarte....de cate ori etalam mai multe se blocheaza...am dat carte sa imi spune ca sunt la mutare....chiar nu primesc nici un rasp?....avem fetze de idiotzi?....macar nu ne mai scadeti puncte dragi administratori si pt cine a facut acest site...

Gabi65
27-01-2008, 01:45
Mai oameni buni la table pierd ambii jucatori cate 100 de puncte cand unul intarzie, la rummy fac masa si nu imi apare ''inchid pe tabla'',adica nu pot inchide k nu merge,cine poate explica ce se intampla si cad nu vor mai fi probleme.Chiar asa PROSTI ne credeti si va bateti joc de noi ? ASTEPT UN RASPUNS DE LA ADMINISTRATI ACESTUI SITE,DAR FARA ABURELA.

Brenda
27-01-2008, 17:56
De ce nu ma lasa sa intru in alta camera, imi tot zice ca sunt in camera "7 Pietre" pe cand eu m-am si delogat de vreo cateva ori, nu pricep!!!:confused:

Brenda
27-01-2008, 18:29
Inca zice ca sunt in camera "7 Pietre" si cred ca eu de o ora am iesit, ce se intampla?:rolleyes:

Brenda
27-01-2008, 19:07
Ma ajuta si pe mine cineva sa parasesc camera 7 Pietre?:D desi eu am iesit de ceva timp. Deja ma enerveaza ca nu stiu ce sa ii fac, am iesit de pe site, am dat restart, ce sa mai fac?:D:cool:
Aloo, adminii sitului nu vedeti ca intampin o problema, insensibililor:D

azara
27-01-2008, 20:50
Aveti de gand sa faceti ceva??? Deja ne plictisim.... au trecut ore bune si voi nu faceti nimic, noi nu putem intra in camere din cauza unor bug-uri....
eu nu mai sunt in camera de multe ore si totusi cand vreau sa intru imi spune ca sunt in camera....

Georgyana
27-01-2008, 21:06
Se pare ca e o problema cu camera 7 pietre, dupa "n" delogari apare ca sunt in aceeasi camera.

Lara
28-01-2008, 11:52
Problema a fost rezolvata.

Lara
28-01-2008, 12:14
Mai oameni buni la table pierd ambii jucatori cate 100 de puncte cand unul intarzie, la rummy fac masa si nu imi apare ''inchid pe tabla'',adica nu pot inchide k nu merge,cine poate explica ce se intampla si cad nu vor mai fi probleme.Chiar asa PROSTI ne credeti si va bateti joc de noi ? ASTEPT UN RASPUNS DE LA ADMINISTRATI ACESTUI SITE,DAR FARA ABURELA.

Pierde puncte doar un jucator, nu amandoi. Acest lucru se intampla cand este o cadere de net la tine, atunci pierzi conexiunea iar jocul se blocheaza. Chiar daca vezi animatia in flash (ca ii trece celuilalt timpul), tu nu mai comunici cu serverul si ti se scad 100 p pentru ca nu muti. Pe viitor cand vom implementa reconectarea la joc nu vor mai fi probleme.

Acelasi lucru se intampla si la Rummy. Foarte curand la Rummy vom lansa versiunea imbunatatita fara bug-uri si cu reconectare la joc.

omeN
04-02-2008, 14:18
Jucam remy si am tras un Joly ...si mi-a disparut d p tabla... in concluzie nu mai aveam cu ce sa inchid sau ce sa dau jos
http://img352.imageshack.us/img352/2163/80096544rz4.th.jpg (http://img352.imageshack.us/my.php?image=80096544rz4.jpg)
:confused:

Rog administratorii Siteului sa verifice

Lara
05-02-2008, 17:43
Cunoastem aceasta eroare. Foarte curand vom lansa versiunea imbunatatita de Rummy cu posibilitatea de reconectare la joc in cazul scurtelor caderi de net.

dddoru2005
14-02-2008, 05:23
Este vorba de regula inchiderii la jocul ETALAT.Ea nu functioneaza asa cum trebuie.Un exemplu:unul se etaleaza si rupe de nebun,celalalt face formatiile pe tabla ca si cum ar juca pe tabla,iar cand trebuie sa inchida se etaleaza si inchide brusc la aceeiasi mana.E ca si cum ar juca pe tabla cu diferenta ca nu poate lua de jos.Nu e normal sa inchida asa brusc.Regula etalarii functioneaza,respectiv nu poti sa te etalezi de la inceputul jocului chiar daca ai de etalat,exact asa trebuie sa functioneze si regula inchisului,respectiv sa nu poti sa inchizi decat la URMATOAREA MANA dupa ce te-ai etalat,chiar daca ai sa inchizi.

anuscka
24-02-2008, 11:32
n prea am cu cn sa jokk....dak vreti idu meu pisi_mary_ana

AntiStres
24-02-2008, 12:04
Salut !
Am jucat aseara... sincer nu mai stiu la ce masa... cu crys29.
am terminat un joc.. si in loc sa dau intai okey...sa se termine de incheiat jocul...apoi sa dau start..... pt. a incepe alt joc.... am facut invers ! Din aceasta cauza ( cred eu ) ... m-am etalat cu 15 puncte din prima mana desii eu eram primul ....si tot cu 15 pietre am ramas pe tabla de joc !cele 15 puncte... trebuia sa le etalez exact cand s`a terminat jocul precedent !apoi..am continuat sa joc etalat.....ca tot aveam 15 puncte etalate :)) nu m-a lasat sa lipesc... nu m-a lasat sa inchid... in fine..cred ca bug-urile.. se dezvolta de la o simpla eroare.... :) Succes si multumesc frumos !

Lara
24-02-2008, 19:35
Multumim pentru semnalare. Foarte curand veti avea acces la versiunea de rummy fara bug-uri.

S3fikA
25-02-2008, 07:52
Cu o foarte mare parere de rau va spun ca degeaba ne tot raspundeti la mesaje "ca se vor rezolva bugurile" atat timp cat pe acest site nu se intampla nimik nou, la inceput radeati de cei de la doizece.....cel putin ei au neogenu' chiar aveau o scuza ca nu aveau timp sa se ocupe de toate,DAR VOI??? Ne mai "amenintati" mult ca vom juka o versiune "extra-ulta-giga-mega" performanta de rummy fara bugurI??? CAND?!!??!?! ca sa stiu si sa nu mai imi pierd timpul pe acest site pana nu rezolvati aceste lucruri pentru ca sincer imi ies peri albi (nu ar fi ceva grav dar am DOAR 23 de ani) si nu vreau sa ma strige prietenul cu apelativul "caruntica mea". Am ajuns in lok sa intru sa ma relaxez, sa intru sa fac teste sau sa jok 2 - 3 jokuri dupa care sa iau vreo 2-3 pastile de cap, de ce!? simplu :

1. PENTRU CA SUNT SATULA SA NU MA POT CONECTA LA O MASA;

2. PENTRU CA DUPA CE AM AVUT NOROCUL DE A MA CONECTA DEJA SPUN 3 AVE MARIA DACA JOKUL IMI DA VOIE SA INCHID CU ATU (ceea ce este normal) FARA SA-MI AMESTECE CARTILE PE TABLA SI SA-MI DE IRONICUL POOP-UP CU : "UNUL DINTRE GRUPURI NU ESTE NICI SUITA NICI TERTZA" aceasta in conditiile in care piesele mele erau 3,3,3,3*4,4,4,4*9,10,11,12 (de galben)*9,10,11 (de rosu) ;

3. PENTRU CA NU MI SE PARE NORMAL SA INTRU LA O MASA CU 15200 pkt SI SA IMI DISPARA AUTOMAT 5200 pkt DOAR DIN CAUZA SIMPLEI DECONECTARI A PARTENERULUI DE JOK DE LA MASA;

4. PENTRU CA M-AM SATURAT SA RAPORTEZ "ELEVATII OMNISCIENTI" CARE AU SENZATIA CA SUNT LA EI IN BATATURA SAU IN CORT SI VB CUM LI SE NAZARE SI VOI SA VA PREFACETI CA ATI LUAT LA CUNOSTINTZA;

5. PENTRU CA M-AM SATURAT SA INTRU LA O MASA DE JOK SI SA IAU KICK FARA SA APUC SA SPUN MACAR "BUNA" IAR LA INTREBAREA PE CHATUL PRIVAT SA-MI TRANSMITA GAZDA MESEI CA NU MI-A DAT KICK (acest lucru in conditiile in care acea persoana imi e cunoscuta si joaka des in compania mea) SI SA FIM NEVOITI SA FACEM MASA CU PAROLA PT A PUTEA JUKA;

6. PENTRU CA NU MAI VREAU IN MOMENTUL IN CARE EU AM DOAR O CARTE PE TABLA SI VREU SA INCHID SA MI SE TRANSMITA UN ALT IRONIC MESAJ : "TREBUIE SA RAMAI CU O CARTE PE TABLA PENTRU A INCHIDE" ?!?!!?;

7. PENTRU CA M-AM SATURAT SA RAMAN BLOCATA LA INCEPUTUL SAU MIJLOKUL JOKULUI PT CA CINEVA CU O CONEXIUNE "LA KG" DE LA "Y" FIRMA DE NET A INTARZIAT MUTAREA SI SA FIU OBLIGATA SA MA DECONECTEZ PIERZAND 300 pkt;

8. PENTRU CA NU MI SE PARE NORMAL SA ETALEZ JOLY IN "x' FORMATIE SI SA NU MI-L POT LUA NICI EU NICI COLEGI DE JOK IN CONDITIILE IN CARE NU FUSESE UTILIZAT DE CATRE NIMENI ALTCINEVA;

9. PENTRU CA NU ESTE CORECT SA JOK 5 JOCURI LA O MASA IN 3 PERSOANE SI DE TOATE CELE 5 ORI DOAR UNA (si culmea, culmilor, co!ncidentelor) ACEIASI PEROANA SA AIBA ATU-UL DE LA INCEPUT PE TABLA;

10. si in cele din urma PENTRU CA M-AM SATURAT SA NU POT JUKA IN CONDITII REGULAMENTARE (conform regulilor voastre) MACAR 1h INTREAGA FARA SA NU MA LOVESC DE UNA DIN ACESTE PROBLEME.

Scz pt. CAPS-uri dar chiar am vrut sa vedeti si voi FOARTE CLAR aceste probleme pe care cel putin 1 user din 3 le intalneste zilnik. Sper ca nu am parut paranoica sau ironica, dar daca vreti sa va mandriti ca faceti un lucru, faceti-l BUN de la cap la coada si apoi laudati-va cu el !

Va multumesc si astept raspuns cu data exacta cand se vor rezolva macar 30% din problemele de mai sus, nu de alta dar mi-ar face sincer placere sa stiu ca exista un site romanesc unde jocurile online chiar functioneaza, pana atunci numai bine si SPOR LA TREABA!

by Boss!y

Lara
25-02-2008, 12:55
Multumim pentru semnalari, se vede ca ai investit ceva timp ca sa scrii totul :).

Vom incepe prin a-ti atrage atentia ca nu am ras niciodata de vre-unul din site-urile concurente. Am subliniat doar ca ne dorim jucatori care sa se respecte unii pe altii, deci nu vrem cantitate cu orice pret. Acesta este motivul pentru care sanctionam toti jucatorii raportati corect si care se dovedeste ca au incalcat regulamentul. Daca un user nu este sanctionat desi a gresit, asta se intampla fie pentru ca nu a fost raportat de nimeni, fie pentru ca a fost raportat incorect (cineva iesit de la masa, apoi intrat din nou si abia apoi l-a raportat ... sau userul a gresit la masa de joc si cineva l-a raportat din camera etc.). Vedeti in pagina Ajutor cum raportati corect un user:http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Bug-urile semnalate de tine la jocurile de Rummy ne sunt cunoscute, nu am afirmat nici un moment ca jucati o versiune stabila, din acest motiv, daca te uiti pe prima pagina, ai sa observi ca sunt in versiune Beta, deci de test.

Nu ne-am laudat cu o noua versiune "extra-ulta-giga-mega" performanta. Jucatorii intreaba mereu cand se vor rezolva bug-urile, asa ca le aducem la cunostinta ca se lucreaza si in curand veti avea acces la o versiune fara erori si cu posibilitatea de reconectare la joc.

Nici cu jocurile nu ne-am laudat asa cum afirmi, nu stim daca ai observat dar nu am avut nici o campanie in acest sens. Site-ul exista pe piata din toamna si s-a aflat de el din om in om daca putem spune asa. Site-ul este dezvoltat de la 0 (jocurile nu sunt cumparate), deci avem nevoie de timp ca totul sa functioneze perfect asa cum va doriti.

Nu putem sa iti dam o data exacta cand se vor rezolva bugurile, dar putem sa te asiguram sa se lucreaza in acest sens. Numai bine si tie, si multumim de urari!

ellenna20
01-03-2008, 02:10
am mereu probleme cand joc monocolor,mozaic sau inchid cu jolly.ori imi zice k mozaicul nu este valid ori imi zice ca una din formatii nu este suita sau terta.am fost nevoita sa dau jolly jos sa poata inchida partenerul sa pot iesi din joc.ce se intampla,ce trebuie sa fac?!faceti ceva...nu este posibil.o sa va pierdeti multi jucatori dak continuati asa...

Lara
02-03-2008, 21:37
am mereu probleme cand joc monocolor,mozaic sau inchid cu jolly.ori imi zice k mozaicul nu este valid ori imi zice ca una din formatii nu este suita sau terta.am fost nevoita sa dau jolly jos sa poata inchida partenerul sa pot iesi din joc.ce se intampla,ce trebuie sa fac?!faceti ceva...nu este posibil.o sa va pierdeti multi jucatori dak continuati asa...

Multumim pentru semnalari, vom rezolva aceste bug-uri.

md44
19-03-2008, 23:17
Rummy V2
Acelasi joc, dar fara bug-uri si erori! Dupa o perioada de test aceasta versiune o va inlocui pe prima, iar punctele din cele 2 jocuri se vor aduna.

Comentariile sunt de prisos. Acelasi joc, dar cu bug-uri si erori, dupa cum se vede...

adeliansima
20-03-2008, 00:35
lara,ati facut rummy asta nou,ziceti voi ca e mai bun in sensul ca din 2 rele asta are mai putine"bube",dar se pare ca nu sinteti in stare,cel putin deocamdata sa faceti unul bun,nici la table,nici la rummy,noi mai luam citeva calmante si ne "inarmam"cu stoicism si asteptamvroiam sa va propun o versiune cu sah,dar mie teama sa nu"innebunim"noi,ca v-ar trebui 1 an sa-l faceti bun,cum zicea si o fata mai susnu-i retin nickul,ne facem cruce cind reusim sa terminam 5 jocuri consecutive fara lag,sau alte probleme,hai serios dati dovada de profesionalism,sa nu va mai compare nimeni cu alte situri de 2 lei,vedeti ca incep sa va plece jucatorii,si culmea se intorc tot acolo... stiti voi,de unde au plecat,adik,din 2 rele ramin la aia veche,cel putin acolo nu sint asa stricti cu regulile,incepeti sa deveniti tracasanti,nu relaxanti,ce ar trebui sa fie un site de jocuri,remediati-va cit mai urgent,va rugam frumos,va mutumim pt.timpul acordat

Lara
20-03-2008, 11:12
Da, am primit cateva raportari vis-a-vis de problema aparuta la Rummy v2. A fost si rezolvata, acum se poate juca. Multumim pentru intelegere.

nisa
23-03-2008, 20:28
tre sa stau 30 min sa se logheze la rummy?

illusion
23-03-2008, 23:58
Mi se pare foarte aiurea cum nu s-a punctat acest monocolor.Unde trebuia sa pun 6le ca sa se puncteze ?!!??!

http://img301.imageshack.us/img301/9210/mrruj7.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=mrruj7.jpg)

illusion
24-03-2008, 00:04
Mi se pare foarte aiurea cum nu s-a punctat acest monocolor.Unde trebuia sa pun 6le ca sa se puncteze ?!!??!

http://img301.imageshack.us/img301/9210/mrruj7.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=mrruj7.jpg)

pusesem si poza uploadata pe un site dar nu se vede..Poate merge asa:

http://img301.imageshack.us/my.php?image=mrruj7.jpg

Lara
24-03-2008, 12:36
Pentru a putea fi "citite" corect formatiile si suitele la jocul de Rummy online, conditia de baza este ca piesele sa fie una langa alta, fara spatii intre ele. Exemplu: daca iei o piesa de jos pentru a etala 1-2-3 (2 fiind piesa luata de jos), 1 si 3 trebuie sa nu aiba spatiu intre ele pentru a se putea "citi" suita. Altfel nu poti cobori acea suita.
*Vezi filmuletul de la Ajutor

Concret in cazul tau, datorita spatiului, calculatorul a "citit" 2 suite: 1-2-3-4-5-6 si 7-8-9-10-11-12-13-1, si fiind corect sa inchizi cu 2 suite, ai fost punctat ca joc inchis pe tabla, 400 p.
Trebuia sa tragi atuul peste intregul monocolor: 1-2-3-4-5-7-8-9-10-11-12-13-1. Abia atunci ti-ar fi "citit" calculatorul corect intentia si te-ar fi punctat ca atare.

La fel se procedeaza si in caz de Mozaic. La felul in care aveai tu despartite formatiile, la Mozaic probabil ca ti-ar fi spus ca nu poti inchide pentru ca nici una din formatii nu este suita sau terta.

Mult noroc data viitoare!

c0drutz
25-03-2008, 00:19
am incercat shi eu ... am instalat versiunea 9.0.115.0 ... dar tot nu imi merge :( daca avetzi vreo indicatzie ... astept cu nerabdare

FLORINTM
30-03-2008, 23:26
Nimeni Nu Observa Jocul, Asa Zisilor Jucatori Brenda Si Robynson, Care Joaca Numai La Mese Private, Fara A Primi Pe Nimeni.
Daca Ei Cred Ca Asta E Frumusetea Jocului De Rummy, Sa Le Fie De Bine
As Propune Sa Le Dati Si Ceva Ca Au Atatea Puncte

robynson
31-03-2008, 01:33
Lara as avea o intrebare:spunemi te rog avem voie sa jucam in mese private?Pentru ca toti vad ca se leaga de mine si de brenda ca jucam in masa privata,dar eu mam inprietenit cu brenda si de aceea joc numa cu ea iar la masa privata joc pentru ca vreau sa joc in 2 numi place in 3.iar noi respectam regulile jocului precum ai spus si tu ca jucatori din top sunt verificati periodic.deci as vrea sa numai se lege nimeni de noi si sa se termine o data pentru totdeauna aceeasta discutie.as dori un raspuns.multumesc si o saptamana buna-ncontinuare.

FLORINTM
31-03-2008, 02:35
Atunci Frate Daca Joci Numai Cu Brenda Facetiva Voi Un Clasament Separat
Intr-o Competitie Trebuie Sa Joace In Asa Fel Incat Sa Intalnesti Toti Adversarii
Esti In Top Fiindca Ai Batuto Numai Pe Brenda Si Invers
Poti Sa Spui Ca Esti Mai Bun Ca Ceilalti Jucatori De Pe Acest Site?

robynson
31-03-2008, 03:03
Scz nu stiu carei problema ta.Dar totusi iti raspund pe forum daca nai curaj sa ma intrebi pe chat cum a zis si lara.Nu joc numa cu brenda toata ziua ca nu am jucat cu tine asta e alta treaba dar nu stiu cine tia zis tie ca joc numa cu ea.Iti voi enumara cativa jucatori cu care am mai jucat:_teo_,georgyana,adeliansima,creatza03,canon, witch si multii altii tiam enumarat cei mai multii care ii cunosti ca fiind din top.Si teas ruga sa nu te mai iei de mine caci eu nu cred ca am avut ceva cu tine si nu cred ca ar trebui sa te intreb cu cine am voie sa joc.noapte buna.

albinnuta
31-03-2008, 16:01
cine imi spune si mie ce inseamna bug, aici?
:confused:

Lara
31-03-2008, 16:32
Bug este un cuvant din limba engleza, folosit foarte des si in Romania cu sensul de eroare, defectiune, problema in functionarea unei aplicatii software.
Ex: Acest program este plin de bug-uri (erori), nu il instala!

Acest topic a fost deschis pentru ca voi sa ne puteti semnala eventualele erori pe care le gasiti in jocuri sau orice alte nemultumiri legate de jocuri.

Cinghy
01-04-2008, 12:28
Dupa cate mi-am dat eu seama...se poate sa joci la doua mese...dar in diferite camere!Cand se mai blocheaza(din pacate)...u ai iesit din joc...dar la masa respectiva mai esti prezent...si vrei sa intri la alta masa...iti apare ca nu poti intra...numa la alta camera deoarece in camera "cu tare" esti deja la o masa!Nu stiu daca se poate k nu am incercat...dar asa am citit!

Si o nemultumitre e cea k eram inchisa ...si dau sa inchid si nu ma lasa..k spune k una nu e nici terta nici suita...si toate sunt la locul lor si bine...dupaia imi mai vine o piatra buna...dau sa inchid...si tot nu merge...!!!Akum nu mai spunea nimik..dau jos piatra respectiva(asa mergea)...si inchide celalalt...:confused:...sper sa se poate face ceva...k asa nu mere...!!!

Si mai sant niste handiapati aici...care au intrat pe site-ul asta numa sa injure...nimik altceva!Prima oara ar trebui sa puneti un test psihologic cand vrea cineva sa se inregistreze...si daca trece de testul acela...atunci sa aiba acces aici!

Lara
01-04-2008, 13:24
Jocurile de Rummy au cateva erori pe care le cunostem si care au fost rezolvate odata cu lansarea Rummy v2. Joaca versiunea a 2-a, oricum aceasta va lua locul jocului Rummy Romanesc iar punctele din cele 2 jocuri se vor aduna.

In curand si Rummy Etalat si Rummy pe Tabla vor fi corectate.

Cat despre cei care vorbesc urat, sa stii ca ii poti raporta, iar noi ii vom sanctiona. Vezi in pagina de Ajutor cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

alisuka
01-04-2008, 16:07
buna ziua eu intru sa joc rummy pt ca ma relaxeaza ,si apoi cand am timp de cateva jocuri doar eu anuntz caci nu mi place sa incurc lumea ,dar se pare ca pe aici sunt copiii care ii deranjeaza adevarul si te da afara de la masa fara macar sa ti zica un salu sau la revedere ,lucru care tine zic eu de educatie salutand te respectzi pe tine insutzi nu pe celalalt ........dar na fiecare cu gusturile lui ca doar suntem de toate varstele pe aici! o zi buna in continuare si nu i prima data cand mi se intampla!!!!

Lara
01-04-2008, 18:28
Citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G (fig.5) Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

Unul din drepturile celui care face masa de joc este de a alege persoanele cu care doreste sa joace. Deci nu se incalca practic nici o regula daca gazda da pe cineva afara intre jocuri. Insa felul in care fiecare foloseste acest drept tine de buna crestere a fiecaruia, de cei 7 ani de acasa. Nu iti mai ramane decat sa faci tu masa data viitoare, sau sa ocolesti persoanele de acest gen.

florin66
06-04-2008, 19:59
Ce facem cand avem cu ce inchide si nu ne lasa sistemul?
Am avut si suite si terte insa mereu imi aparea o fereastra cu nu am o formatie care sa contina suita sau terta?

Lara
07-04-2008, 12:37
Jocurile de Rummy au cateva bug-uri pe care le-am rezolvat odata cu lansarea Rummy v2. Joaca versiunea a doua, oricum aceasta va lua locul jocului Rummy Romanesc, iar punctele de la cele doua jocuri se vor aduna.

In curand se vor remedia si celelalte doua jocuri de Rummy: Etalat si pe Tabla. Multumim pentru intelegere.

baby_love
08-04-2008, 06:12
deci prietene ..eu doar o data ti-am scris 3 randuri la care replicile tale au fost "esti bolnava! " ..nu te-am stresat asa tare deoarece am scris f putin ...si daca nu stiai inchizi chatul si este acolo casuta pe care o bifezi " ignore utilizator " ..nu era asa greu incat sa fi atat de disperat ..si se poate verifica in loguri exact ce am vb cu tine in ziua aceea ..si sa sti ca si mie mi se mai deconecteaza din cand in cand dar nu raman sa joc la doua mese in camere separate ..in fine .. joaca tu numai mozaicuri si monocoloruri si fa cat mai multe puncte ..succes .
de ieri ma tot chinui sa joc dar imi spuna sa dezactivez pop-blokerul dar l-am dezactivat si pe explorer si pe mozila dar tot imi cere dezactivarea lui ce sa mai fac unde e greseala

baby_love
08-04-2008, 06:15
ce are pop-blocherul vostru eu in dezactivez si zice ca nu e dezactivat DE CE???

Lara
08-04-2008, 14:06
Pentru dezactivarea corecta a pop-up blocker-ului urmati pasii din pagina Ajutor: http://joci.ro/ajutor/cum-dezactivez-pop-up-blocker-ul.html

Daca tot nu reusiti, contactati-ne la Suport, pe Yahoo Messenger, la id-ul jociro@yahoo.com.

Pysicuta
09-04-2008, 23:34
Va multumim.

imi place f mult site-ul vostru dar spre nemultumirea mea de cateva zile mi se olochea-za mereu jocul.problema e ca nu pot sa ies dintr-o camera sau de la o masa.trebuie sa ma deloghez si sa astept ca sa pot intra din nou.va multumesc

Pysicuta
09-04-2008, 23:36
[QUOTE=Pysicuta;2016]imi place f mult site-ul vostru dar spre nemultumirea mea de cateva zile mi se olochea-za mereu jocul.problema e ca nu pot sa ies dintr-o camera sau de la o masa.trebuie sa ma deloghez si sa astept ca sa pot intra din nou.as dori ca aceste erori sa se rezolve pt ca nu e deloc placut sa te loghezi si deloghezi de 1000 de ori pe seara.va multumesc

junior-as
10-04-2008, 04:47
luati masuri mai potrivite ptr acest sait ca sa format deja mafia
jucam de placere sa vindem pct ca nu mai anteleg ar trb daca nu se ia masuri reclamat la opc ptr ca nu facem trafic de persoane e vorba si de jucatori cum sant tratati antun cuvant va ganditi numai la voi sa faceti cat mai mult trafic
cred asta ptr ca nu se ia masurile necesare care trebuiesc
e posibil sa pierd cu culoare la doua perechi
:rolleyes: si mai intrati sa vedeti cum stau trb pe master
sau aveti oameni speciali ptr asta sau nu
e uite ca eu am sa reclam saitul asta ptr ca nu se mai poate asa daca nu se ia nici o masura

Lara
10-04-2008, 12:46
junior-as, in primul rand tin sa iti spun ca mi-a fost FOARTE GREU sa citesc si sa inteleg cat de cat ce nemultumiri ai. Exprimarea ta lasa mult de dorit, si, conform regulamentului forumului as fi putut chiar sa sterg ce ai scris tu.

Revenind la problemele pe care presupun ca le ai am sa incerc sa iti raspund:
1. Joci.ro are un regulament care, pe scurt, interzice: vanzarea/cumpararea de puncte, conturile multiple si injuriile. Daca aceste reguli nu iti sunt pe plac, mai bine te reorientezi spre alte site-uri, pentru ca nu le putem schimba.

2. Din cate stim noi, jocul de poker nu are erori, probabil ai fost o secunda neatent. Dar, daca totusi gresesc si este vorba despre un bug, trebuie sa il raportezi imediat ca sa analizam ce s-a intamplat. Vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/am-gasit-o-eroare-bug-in-joc-va-rog-rezolvati-o.html

ralucca
11-04-2008, 15:07
mai ce Dumnezeu se intampla, eram la masa se blocheaza si imi zice dupa ca am plecat si ca am -300 in timpul jocului, insa eu eram la masa numai ca se blocase. si presupun ca daca era sa plec nu vedeam eu mesajul ala ci jucatori mei colegi. Ce naiba se intampla ca s-a intamplat de 2 ori si pierd puncte asa de dragul sistemului tampit care e.

tokatekiko
12-04-2008, 17:45
nu mai inteleg nimic....am jucat la masa cu d;soara krissa si am facut o suita cu joker...mi'a zis sa nu mai fac suite cu joker...bun..apoi am facut formatie cu joker..si ma dat afara din joc..ii place sa faca ea regulile..si cred k era nervoasa k nu castigase niciodata.apoi am citit iar regulile si facusem bine..adik nu folosisem gresit jokeru..in fine chiar aveam chef sa joc dar se pare k nu prea sunt prietenosi cei de p aici:(:(:(

amagda_2005
14-04-2008, 11:39
am si eu o problema si nu stiu ce este de facut: ma chinui de cateva zile sa intru la rummy pe tabla ........cand ma loghez la masa imi apare ecranu negru si nu pot sa vad piesele ,,,,,,,va rog sa-mi spune-ti ce este de facut sau este de la voi . multumesc

mutzi_mic
15-04-2008, 09:55
am si eu o problema care a aparut de cateva zile (de vineri pana ieri, luni) de cand au fost reunite cele 2 camere de rummy romanesc si cu v.2. Cand ma loghez la masa de joc, imi apare ecranul negru si nu pot sa vad piesele si nici jucatorii. Problema asta vad ca apare doar la camerele de rummy (si rummy pe tabla si rummy etalat). Va multumesc si astept sa se remedieze problema sau macar sa stiu de la ce provine si daca se poate rezolva. Va multumesc

admin
15-04-2008, 11:19
am si eu o problema care a aparut de cateva zile (de vineri pana ieri, luni) de cand au fost reunite cele 2 camere de rummy romanesc si cu v.2. Cand ma loghez la masa de joc, imi apare ecranul negru si nu pot sa vad piesele si nici jucatorii. Problema asta vad ca apare doar la camerele de rummy (si rummy pe tabla si rummy etalat). Va multumesc si astept sa se remedieze problema sau macar sa stiu de la ce provine si daca se poate rezolva. Va multumesc

Updateaza la ultima versiune de Flash Player: http://www.adobe.com/go/getflash

Madalinna
15-04-2008, 18:35
knd vreau sa ma joc imi apare k st prezezenta intr`o camera din separeu si nu pot sa joc rummy etalat.....si am problema asta d kteva zile si nu s mai rezolva o data.c pot sa fac?????

miki_sefa
18-04-2008, 12:55
Alooooo Domniiiiiii?!?!?!?!?!
Suntem Multi Celor Care Nu Ne Place Sa Jucam In 4...si Modalitatea Voastra De A Calcula Punctele E Jalnica.....
Castig Ceva Daca Fac Multe Puncte??mi Se Ridica Statuie???nu
Nu`mi Place Sa Joc In 4,dar Nici Sa Joc In 2 Si Sa Fac 12 Puncte...
Si Credeti Ca Punctele Reliefeaza Valoarea??????
Reveniti La Calculul Normal...nu Va Bateti Joc...
Se Pot Crea Mese Private Cei Nemultumiti De Cei Care Alearga Dupa Puncte Pot Juca Linistiti....
Inca O Data Intreb....castig Ceva Daca Fac Mai Multe Puncte Si Daca Imi Place Sa Joc In 2????daca Da...sunt Tare Curioasa Ce....

Lara
18-04-2008, 13:30
Miki, sunt persoane care joaca pentru puncte, si sunt persoane care joaca de pacere.

Poate tu nu joci pentru puncte, dar cei care o fac ajunsesera sa joace doar in 2 pentru ca, e mai usor sa castigi contra unuia singur decat contra a 3 jucatori. In plus, multi mergeau la "mica intelegere": "fac eu un monocolor, apoi te las si faci tu unul". Era necesara deci o modalitate mai buna de punctare care sa diferentieze valoarea jucatorilor.

Daca ai sa te uiti peste tablelul cu noile scoruri (din stire sau regulament), ai sa vezi ca punctele castigate prin noua metoda reflecta mai bine dificultatea jocului data de numarul de jucatori.

Daca doresti un punctaj fix, cum era inainte va trebui sa facem jocul de Rummy joc de 4 jucatori, fara posibilitatea de a juca in 2 sau in 3. Doar asa punctele finale vor reflecta corect valoarea fiecaruia.

miki_sefa
18-04-2008, 14:29
Miki, sunt persoane care joaca pentru puncte, si sunt persoane care joaca de pacere.

Poate tu nu joci pentru puncte, dar cei care o fac ajunsesera sa joace doar in 2 pentru ca, e mai usor sa castigi contra unuia singur decat contra a 3 jucatori. In plus, multi mergeau la "mica intelegere": "fac eu un monocolor, apoi te las si faci tu unul". Era necesara deci o modalitate mai buna de punctare care sa diferentieze valoarea jucatorilor.

Daca ai sa te uiti peste tablelul cu noile scoruri (din stire sau regulament), ai sa vezi ca punctele castigate prin noua metoda reflecta mai bine dificultatea jocului data de numarul de jucatori.

Daca doresti un punctaj fix, cum era inainte va trebui sa facem jocul de Rummy joc de 4 jucatori, fara posibilitatea de a juca in 2 sau in 3. Doar asa punctele finale vor reflecta corect valoarea fiecaruia.

SI UNDE E RUMMY TRADITIONAL?????ASA SI CE MA INTERESEAZA PE MINE DE ALTII??NU`TI CONVINE CUM JOACA PARASESTI MASA SI JOCI CU CEI CARE SUNT CORECTI!
CE SA`TI SPUN?!...SE REVOLTA LUMEA....DAR EU CA AM FOST INJURATA SAU DATA AFARA DE LA MASA FARA NICIUN MOTIV?!?! SI N`AM MAI ZIS NIMIC...IN FINE...

Georgyana
18-04-2008, 15:43
E de inteles ca vrei sa motivati jocul in 4 ( desi, de cand lumea, rummy se joaca in 2, 3 sau 4 jucatori, mergand pe acelasi punctaj), dar vb strict de jocul in 2 - practicat in general de cei care joaca numai pe tabla - sa dai 300 de puncte pt mozaic la joc simplu ( de monocolor sau bicolor nu discutam, sunt SF-uri) e complet aiurea. Unde mai e motivatia jocului la mozaic ?! Pentru 100 de puncte in plus chiar nu merita osteneala.

JeRk
18-04-2008, 16:09
De ce este punctajul limitat la 2/4? care e ideea?...nu prea mai ai chef de rummy cand vezi ca inchizi si iei 47 de pcte...

gehaste
18-04-2008, 17:08
e aiurea asa :| am jucat in 3 si o persoana a inchis pe tabla.a luat 300 de puncte si celalalte persoane care erau etalate au luat 3 si 7 puncte.Mie sincer mi se pare aiurea si prefer cum era inainte.era totul bine si era modul romanesc de punctaj.ca unii sunt nebuni si nu au altceva de facut decat sa joace doar ca sa faca puncte este alta si sincer nu intereseaza pe nimeni de "altii" cred.
Ma intereseaza si punctele din mom. ce evident,sunt indignat dar ma intereseaza ale mele.
Ok inteleg de ce s'a luat masura asta dar...chiar conteaza ... s'a trecut de la modul traditional de "rummy romanesc" la un hibrid stupid si aiurea(scuze daca adminii se simt ofensati intrucat este decizia lor).
Nu stiu cati din jucatorii de rummy de pe joci.ro vor primi cu bratele deschise treaba asta..
Anyway..felicitari pt site-ul frumos si pt privilegiul de a juca dar..era totul frumos si bine inainte.Noroc si multumim.

Lara
18-04-2008, 18:11
Limitarea punctajului l-am explicat in ultima stire: http://joci.ro/stiri/punctaj-nou-la-jocurile-de-rummy.html

Este vorba despre obisnuita cu anumite valori, aceasta modalitate de a acorda punctele nu va dezavantaja pe nimeni, ci doar va face diferenta intre jucatori. Pentru cineva care incearca Mozaic jucand importriva a 3 jucatori nu este la fel de usor sa castige ca atunci cand joaca importriva unui singur jucator. Timpul si riscul investit intr-un joc de 4 este mai mare decat timpul si riscul investit intr-un joc de 2. De aceea pentru jocul de Rummy online dorim sa acordam puncte si tinand seama de acest aspect.

Un Rummy jucat acasa desemneaza un castigator dupa un anumit numar de jocuri. Peste o saptamana, se va incepe un joc nou fara sa se tina cont de jocurile trecute. La jocul online punctele obtinute in urma unui joc se contorizeaza si alcatuiesc ratingul jucatorului. Acesta trebuie sa reflecte cat mai corect valoarea unui jucator si timpul petrecut la joc.

Speram ca aceste explicatii v-au ajutat sa intelegeti punctul nostru de vedere si motivul schimbarii punctajului.

valyp_1986
18-04-2008, 18:49
nu prea sunt de acord cu noul sistem de punctaj...dak mai sunt si alti nemultumiti sa spuna...mai bine era cu cel vechi...dar,ma rog...

Dumi11
18-04-2008, 19:10
cum imi pot anula contul...?...stie cineva sa-mi spuna i mie?

Bogdan_totti
18-04-2008, 20:37
da nu e corect punctajul de la remmy romananesc k dak joci in 2 si ai 100 de pcte etalate iti da doar 50 sau km asa cva era mai bn cum era punctajul inainte :(

symonyka88
18-04-2008, 21:00
Nu Sunt De Acord Cu Noua Regula Asta Punctele..mi Se Pare O Fffff Mare Prostie....cine A Mai Inventat`o Si Pe Asta??

alyna
19-04-2008, 00:16
c aiurea ai acuma cu punctaju nou !!!! parka joci p degeaba :(:(:(:(:(

blue_andra
19-04-2008, 00:35
nu mi se pare normal sa se puncteze asa jocul....adik faci acolo puncte k in final sa te alegi la total cu 100 d p?!? ar trebui sa fie macar k inainte dak nu mai bine..dom'le de la 2 pan la 9 =5 puncte de la 10-13=10p ......1=25 iar jolly =50....plus k dak inchizi cu 1 sa se dubleze punctajul la toti....
noul punctaj mi se pare o mare porcarie...vreti sa nu mai intre lumea pe site?!?!? pana si doizece acupare mai bun .....sper sa faceti ceva in legatura cu asta

marian_pui_de_urs
19-04-2008, 14:45
Mai oameni buni daca tot vreti sa schimbati ceva in sait-ul asta faceti-o cu cap nu cu alte parti ale corpului.Noul sisitem de punctare de la rummy e de tot cacatul,inainte ma atragea dar acuma nu face decat sa ma plictiseasca groaznic.Daca tot vroiati sa faceti ceva ne dadeati pe toti cu pct la 0 era o solutie mult mai frumoasa.Pacat

neoh
19-04-2008, 16:18
Mai oameni buni daca tot vreti sa schimbati ceva in sait-ul asta faceti-o cu cap nu cu alte parti ale corpului.Noul sisitem de punctare de la rummy e de tot cacatul,inainte ma atragea dar acuma nu face decat sa ma plictiseasca groaznic.Daca tot vroiati sa faceti ceva ne dadeati pe toti cu pct la 0 era o solutie mult mai frumoasa.Pacat

Te rog doar sa nu mai jignesti si sa vb urat atat tot. Se poate vb si fara sa injuram sau sa ii facem in nush ce fel pe admini de pe site. NU sunt nebuni sau nush cum i-ai facut in topicul meu. te rog eu.

onaf
19-04-2008, 19:34
Buna ziua,
Constat ca de cind nu mai avem versiune beta, ci full, jocul de Remmy nu merge mai deloc.
Am facut o camera de joc impreuna cu o alta persoana. Nici una dintre noi nu e lasata sa ia de jos. Nici la jocul etalat ("ruperea"), nici ultima piesa, in cazul jocului pe tabla.
Nu mai zic ca persoana care a facut un mozaic complet... nu poate inchide, ca nu exista nicaieri optiunea asta - si nici nu se inchide automat.
Deci? Ce facem in situatia asta? Pierdem puncte aiurea iesind din joc fiindca nu-l putem juca?
Multumesc pentru atentie.

booomba
20-04-2008, 00:20
buna,puteti sa-mi spuneti,va rog,dc de fiecare data cand ies de la o masa trebuie sa ma deloghez pentru a putea intra la alta masa,sau in alta camera(mentionez ca folosesc internet explorer).

_teo_
20-04-2008, 03:34
Buna,
Parerea mea e ca aceasta modalitate de punctaj nu ar dezavantaja pe nimeni doar atunci cand este aplicata jocului de rummy de la inceputul infiintarii lui. (am inteles eu bine, va fi un nou joc de rummy in curand ??)
In cazul de fata, cand foarte mult timp s-a mers pe alta varianta de punctaj, clar vor fi avantajati doar cei cu puncte multe, iar cei cu puncte mai putine nu-i vor mai putea ajunge deoarece le-ati redus sansele.
In acest caz, e de inteles de ce jucatorii actuali de pe acest site nu sunt multumiti cu noul sistem pe punctare: li s-au inju****tit sansele de a mai "concura" cu jucatorii cu punctaje mari, si chiar nu mai sunt motivati.
Deci in conditiile actuale exista dezavantaje pentru majoritatea jucatorilor.
Sper ca aceste explicatii va ajuta si pe voi, administratorii, sa intelegeti si punctul nostru de vedere.
Bafta in continuare!

Limitarea punctajului l-am explicat in ultima stire: http://joci.ro/stiri/punctaj-nou-la-jocurile-de-rummy.html

Este vorba despre obisnuita cu anumite valori, aceasta modalitate de a acorda punctele nu va dezavantaja pe nimeni, ci doar va face diferenta intre jucatori. Pentru cineva care incearca Mozaic jucand importriva a 3 jucatori nu este la fel de usor sa castige ca atunci cand joaca importriva unui singur jucator. Timpul si riscul investit intr-un joc de 4 este mai mare decat timpul si riscul investit intr-un joc de 2. De aceea pentru jocul de Rummy online dorim sa acordam puncte si tinand seama de acest aspect.

Un Rummy jucat acasa desemneaza un castigator dupa un anumit numar de jocuri. Peste o saptamana, se va incepe un joc nou fara sa se tina cont de jocurile trecute. La jocul online punctele obtinute in urma unui joc se contorizeaza si alcatuiesc ratingul jucatorului. Acesta trebuie sa reflecte cat mai corect valoarea unui jucator si timpul petrecut la joc.

Speram ca aceste explicatii v-au ajutat sa intelegeti punctul nostru de vedere si motivul schimbarii punctajului.

abbogdan
20-04-2008, 16:24
cand tragi o piesa inainte se punea singura pe tabla acum iti ramane acolo unde apesi si trebuei sa te duci cu mouseul sa o iei, este foarte stresant sau poate m-am obisnuit eu ca inainte, nu e normal ca cel care face masa sa te dea afara la sfarsitul jocului cand vede ca pierde, de parca ar fi pe bani, parca era mai interesanta varianta beta. oricum e foarte ok siteul. felicitari

The_Only
20-04-2008, 19:18
E logic ceea ce spui Lara. Curiozitatea mea este daca ati cerut si parerea player-ilor inainte de a face aceste schimbari. Comunicarea este un lucru indispensabil :P. Ca player prefer sa pierd 2 saptamani in a citi argumente pro/contra decat sa se schimbe si sa "urlu" pe forum 1-2 luni ca nu-mi place si nu e bine si bla bla bla. Think of that :-"
Have a nice day!

giovanny_blondu
21-04-2008, 23:45
bai fratilor ce aveti cu ip asta ca numa ghinion e in el

Ben_Laden
23-04-2008, 09:09
E logic ceea ce spui Lara. Curiozitatea mea este daca ati cerut si parerea player-ilor inainte de a face aceste schimbari. Comunicarea este un lucru indispensabil :P. Ca player prefer sa pierd 2 saptamani in a citi argumente pro/contra decat sa se schimbe si sa "urlu" pe forum 1-2 luni ca nu-mi place si nu e bine si bla bla bla. Think of that :-"
Have a nice day!

ADMINI NU CER PAREREA PLAYERILOR, EI FAC DOAR CE VOR EI, NOI NU INSEMNAM NIMIC PENTRU EI, AR FI TREBUIT FACUT CEVA, DAR CU ACORDUL PLAYERILOR, NU CUM AU PROCEDAT EI, DE CAPUL LOR.CREZI CA LOR LE PASA DE CE SCRIEM NOI,NU LE PASA.IAR ACESTE SCHIMBARI LE-AU FACUT CA ASA AU DORIT DOMNII ADMINI.

viviana
24-04-2008, 00:37
Credeti ca va citeste cineva mesajele?:eek:

The_Only
24-04-2008, 17:17
Ben_Laden@

Daca nu le-ar pasa de noi de ce iti mai pierd timpul cu intretinerea acestui site? Iti amintesc ca NU sunt platiti si NU au niciun beneficiu:).
Sa ceri parerea unui site intreg e cam greu pentru ca niciodata nu vrem toti acelasi lucru. Presupunand ca se ia o decizie judecand dupa ce vrea majoritatea, la aparitia diverselor probleme (exemplu bug.uri etc) cealalta "parte" ar sari in sus ca "uite ce se intampla din cauza voastra... bla bla bla". Totusi nu ar fi stricat sa ne "intrebe" si pe noi. Acum daca ai observat este deja un vot pe pagina principala privind schimbarea punctajului la rummy... asa ca putem considera ca adminii au invatat ceva din toata povestea asta. Acum "linistea" pe forum depinde de tine si de altii.

viviana@

Din cate vad adminii posteaza in TOATE topicurile.... deci intrebarea ta mai mult sau mai putin e "in vant" :D

Have a nice day!

Ace
25-04-2008, 11:57
Echipa Joci.ro va anunta ca incepand de astazi, 25 aprilie 2008 jocurile de Rummy au revenit la vechiul punctaj. Pentru aceasta s-au luat in calcul rezultatele sondajului de pe prima pagina, statisticile si analizele noastre interne legate de acest joc, precum si parerile voastre din ultima saptamana. Nu am mai intervenit nici in discutiile de pe forum, am vrut sa aflam parerile voastre vis-a-vis de acest subiect fara sa va influientam in vre-un fel.

Jocurile in 2 insa vor fi mai atent monitorizate si se vor aspri sanctiunile pentru cei care joaca nesportiv prin cedarea partidelor mai bine punctate. Se vor anula conturile celor care triseaza fara avertisment.

Spor la joc si sa aveti un Paste fericit!
Echipa Joci.ro

viviana
26-04-2008, 10:10
Ce se intampla mai dragi administratori?Vreau sa fac masa si imi spune ca deja sunt la alta masa,sau ca e mesaj neprietenos...m-am delogat si degeaba...ati schimbat punctajul si altceva nu stiti sa faceti....ne-ati terminat:eek:

karyna
29-04-2008, 21:38
Va multumim.

vreau sa stiu de ce nu ma lasa sa intru in camera la reme
vreau sa joc si imi zice ca pagina nu s-a incarcat
ce trebuie sa fac?

jetuka
29-04-2008, 21:56
tocmai m-am inregistrat pe acest site,dar nu reusesc sa ma conectez la joc.???care ar fi explicatia?:(

anubis200
29-04-2008, 22:04
http://img228.imageshack.us/img228/8458/rummyxi1.th.png (http://img228.imageshack.us/my.php?image=rummyxi1.png)

nikkola
06-05-2008, 19:50
de ieri si pana acum de 4 ori s-a oprit jocul si mi-a spus ca am iesit afara si am fost penalizata.ce se intampla ?se enerveaza si ceilalti jucatori si o sa ajung sa nu mai joace nimeni cu mine si sa fiu data afara de la toate mesele.
am pierdut 1500 de puncte fara vina mea.ce se poate face sa se remedieze problema?

stef60
07-05-2008, 21:22
Mie mi s-a intamplat azi acelasi lucru. Pe deasupra am fost scoasa de la masa de catre seful mesei, si luat acesta la rost mi-a jurat ca nu m-a scos el ci serverul (mi-a aparut ecranul negru cu explicatiile ca accesul la masa este restrictionat). :confused: Ce sa mai cred? Iar pe mess tipul care raspunde la intrebari nu e online azi 7 mai ora 20.30 :mad:

Lara
08-05-2008, 11:27
tocmai m-am inregistrat pe acest site,dar nu reusesc sa ma conectez la joc.???care ar fi explicatia?:(

Inainte de a ne contacta pentru ca nu puteti juca fiti sigur ca ati incercat urmatoarele:

- dezactivati pop-up blocker-ul
- fiti sigur ca ati instalat ultima versiune de Flash Player
- se intampla ca Yahoo Messenger sa interactioneze neplacut cu aplicatiile Flash care ruleaza pe un calculator generand erori (nu se vede imaginea completa a unei mese de joc, apare "dunga neagra" etc.). Site-ul nostru nu este singurul care intampina aceasta problema, de aceea restartati Messenger-ul si site-ul joci.ro.
- fiti sigur ca nu sunteti in spatele unui firewall
- fiti siguri ac firma de la care aveti internet nu are anumite porturi blocate.

Daca ati incercat aceste sfaturi si tot sunt probleme, contactati-ne online pe Yahoo Messenger la id-ul jociro, sau trimiteti un e-mail cu problema dumneavoastra la info@joci.ro .

Lara
08-05-2008, 11:33
de ieri si pana acum de 4 ori s-a oprit jocul si mi-a spus ca am iesit afara si am fost penalizata.ce se intampla ?se enerveaza si ceilalti jucatori si o sa ajung sa nu mai joace nimeni cu mine si sa fiu data afara de la toate mesele.
am pierdut 1500 de puncte fara vina mea.ce se poate face sa se remedieze problema?

La toate jocurile de Rummy este implementata functia de Reconectare la joc. Se considera ca ai parasit partida daca conexiunea ta la internet cade mai mult de 30 sec. Deci acest lucru poate fi remediat doar de catre compania care iti ofera serviciile de internet.

Lara
08-05-2008, 11:35
Mie mi s-a intamplat azi acelasi lucru. Pe deasupra am fost scoasa de la masa de catre seful mesei, si luat acesta la rost mi-a jurat ca nu m-a scos el ci serverul (mi-a aparut ecranul negru cu explicatiile ca accesul la masa este restrictionat). :confused: Ce sa mai cred? Iar pe mess tipul care raspunde la intrebari nu e online azi 7 mai ora 20.30 :mad:

Acelasi raspuns ca mai sus. Probabil conexiunea ta la internet a fost cazuta mai mult de 30 de secunde. Suportul nostru tehnic nu este valabil 24 de ore din 24. Incercati sa ne contactati pe messenger inainte de ora 18:00.

viviana
12-05-2008, 17:59
Domnilor administratori vedeti ce faceti la acest site care numai pb intampinam....de ex:am inchis si am avut si jolly si am avut 60 de puncte....am vrut sa trimit bug si mi s-a blocat jocul...pb este ca nu este prima data.De fiecare data patzesc acelasi lucru si punctajul la inchidere se repeta cam des.Nu se poate sa ai cel putin 14 carti etalate inclusiv jolly,sa si inchizi si la final ai 60 de puncte....va rog sa-mi explicati.

m0rgana
19-05-2008, 23:56
am patit azi la vreo trei partide, nu m-a lasat sa inchid pe tabla, imi aparea mereu mesajul cu "grup nevalid" am verificat la fiecare grup, nu erau probleme si totusi nu m-a lasat sa inchid, in final adversarul a inchis el. ce poate sa fie?

Lara
22-05-2008, 12:01
Vom investiga aceasta problema.

Rugamintea noastra este ca atunci cand ne raportati o eroare sa ne dati mai multe detalii: ce tip de rummy jucati, in ce conditii s-a intamplat eroarea, mai exact ce "pasi" ati facut ca sa ajungeti la acel bug. Poate chiar un print screen.

ECristi
23-05-2008, 03:49
Am si eu o probl... nu stiu daca sa mai discutat, nam stat sa citesc toate paginile scrise in acest Thread
Cum spuneam am o probl... eu joc Rummy pe tabla si cand vreau sa inchid cu atuul in unele situatii nu pot...
Ex : | 9 10(atu) 11 | NU pot inchide... deoarece imi zice ca formatia nu e valida sau ceva de genu...
Pot inchide cu atuul doar daca se potriveste intr-una din marginile formatiei... daca este in mijloc eu nam reusit...

mona_30
23-05-2008, 14:43
Am si eu o probl... nu stiu daca sa mai discutat, nam stat sa citesc toate paginile scrise in acest Thread
Cum spuneam am o probl... eu joc Rummy pe tabla si cand vreau sa inchid cu atuul in unele situatii nu pot...
Ex : | 9 10(atu) 11 | NU pot inchide... deoarece imi zice ca formatia nu e valida sau ceva de genu...
Pot inchide cu atuul doar daca se potriveste intr-una din marginile formatiei... daca este in mijloc eu nam reusit...

si mie mi se intampla asta,insa m-am prins:) : nu lasa spatiu intre piese si pune atuul peste ele. de ex: ai 10 si 12 pe tabla,iar atuul este 11....nu lasi nici un spatiu intre cele doua piese,iei atuul si il pui peste ele. merge garantat!:)
bafta!

JaPOlanda_si_miSErupia
23-05-2008, 23:04
faceti ceva imi zice ceva de conexiune :(
ce fac :( doamne vreau sa ma jok si canci

ECristi
23-05-2008, 23:49
si mie mi se intampla asta,insa m-am prins:) : nu lasa spatiu intre piese si pune atuul peste ele. de ex: ai 10 si 12 pe tabla,iar atuul este 11....nu lasi nici un spatiu intre cele doua piese,iei atuul si il pui peste ele. merge garantat!:)
bafta!

Mersi ! O sa incerc si o sa revin sa spun daca mia mers sau nu

Santynela
24-05-2008, 11:22
am si eu o problema....vreau sa joc rummy pe acest site insa cand dau sa la alatur la o masa imi spune sa dezactivez pop-upblocker.Am urmat toti pasii am dezactivat acest pop-up blocker insa tot imi zice sa-l dezactivez...cu toate k e dezactivat pe comp meu.Iar imaginile animate din stanga paginii si partea de sus a www.joci.ro nu imi apar..imi apare doar o patratica mica colorata inb coltz..a..am activex instalat .Now can u help meee:(

Lara
26-05-2008, 11:37
Incearca sa instalezi Flash Player-ul: http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BUIGP

Bafta!

Lara
26-05-2008, 11:45
Pentru viviana:

Ne cerem scuze, am sters din greseala topicul tau cand am vrut sa il mutam aici pentru ca ai postat gresit la rubrica dedicata poker-ului.

In ceea ce priveste bug-ul semnalat, vom investiga despre ce este vorba. Daca ti se intampla mai des, asa cum sustii, trimite-ne mai multe detalii si un print screen in caz ca se blocheaza si nu poti trimite bug. Multumim.

dana76
27-05-2008, 16:23
ma am jucat rumy etalat si am inchis la dublu aveam 600 puncte si la farsit mmia ddat nu mai 60 puncte dc?:confused::confused:

Angelwife
30-05-2008, 02:46
Km multa lume e increzuta pe acest site....dak nu se cunosc unii cu altii nici nu se bag in seama....am incercat sa ma bag in joc cu niste necunoscuti si .....am incercat degeaba ....in fine ....nu ii mai bag in seama deocamdata am cu cine juca....:)

Angelwife
31-05-2008, 00:32
"Interesant"....nu pot juca remy k nimeni nu joaca cu necunoscuti ..toti zic..."nu-s locuri "chiar dak sunt 2:-j.....imi place remy mult si vreau sa joc mereu ....dar nu am cu cine ...is suparata foc ....faceti ceva :mad::mad::mad::mad:...doamneeeeee

bogdan13
31-05-2008, 14:17
dc nu mai imi intra in rummy

:p:mad:

ender81
11-06-2008, 14:00
Am gasit un bug (nu stiu daca a mai fost postata problema ca n-am putut citi toate mesajele):
Daca rup de jos si nu i-am data inca sa etaleze cu piesa pe care am luat-o de jos si se termina timpul atunci imi ia automat piesa de sus, dar pot sa-i spun sa etaleze formatia care continea piesa de jos facand o formatie corecta, dar piesa ramanand si jos. Astfel mi s-a intamplat ca piesa sa existe jos, sa existe si intr-o formatie la un coleg si sa existe si in formatia care mi-a etalat-o (adica de 3 ori)

VladBull
12-06-2008, 02:04
Mai am vvazut o eroare destul de enervanta deoarece nu poti sa vorbesti pe chatul jocuilui pt ca se blocheaza si apoi ramai conectat la masa si 10 min nu mai poti sa te reconectezi ... a mai patit si altcineva asa ceva?
ps la toti de la masa se blocheaza, nu doar la cel care a scris.
dar nu stiu exact in ce moment sau ce declanseaza bugul, stiu doar ca vorbesc frumos pe chat si dintr-o data se blocheaza :D ms

ender81
13-06-2008, 11:20
Am mai observat o problema destul de enervanta: atunci cand apas pe x sa inchid fereastra de joc sunt intrebat de 3 ori daca sunt sigur ca vreau sa ies si tb sa apas de 3 ori pe ok...

cornwell1
13-06-2008, 17:43
Interesante postari. Joc de doar cateva zile si am dat si eu de cateva bug-uri. Fara sa ma enervez, am sarit peste ele. La unele am gasit raspuns aici.
Ma uit sus in dreapta paginii unde scrie: You last visited: 01-01-1970 at 02:00. Nu cred ca exista site-ul pe vremea aia.:D

NEBUNIKA
14-06-2008, 23:11
nu pot intra sa joc si nici sa imi fac masa:(

diana7702
15-06-2008, 13:10
Se mai intampla sa mi se inchida brusc pagina...nu stiu daca e vina semnalului meu sau a site-ului vostru..anyway...Ce vreau sa stiu eu, este cum fac pt ca acum vreau sa intru iar sa joc si imi zice ca nu pot sa intru in alta camera pt ca sunt deja in una...iar in cea in care zice ca sunt nu mai pot sa intru ca e deja plina.....ma inebunesc chestiile astea....Nu pot nici sa joc..nici sa ies....nimic....Si nu e prima oara cand se intampla asta.....

diditzu_2008
16-06-2008, 18:12
de ce nu ma lasa sa intru in rummy cand intru numi apare ca tre sa dau start sau ma ridic numi apare decat fereastra de ce oare numi mere

cornwell1
16-06-2008, 22:09
Dupa ce am intrat azi la masa 34 ora 21.03 si am castigat prima runda, am fost dat afara. Este corect?
16 iunie 2008

cornwell1
16-06-2008, 22:10
Revin este vorba de rummy etalat la masa 34

Lara
16-06-2008, 22:35
nu pot intra sa joc si nici sa imi fac masa:(

Verifica daca ai ultima versiune de Flash Player, daca nu cumva tu sau firma de la care ai internet sunteti in spatele unui Firewall si daca ai pop-up blocker-ul dezactivat.

De asemenea se mai intampla ca Yahoo Messenger sa interactioneze neplacut cu aplicatiile Flash care ruleaza pe un calculator generand erori (nu se vede imaginea completa a unei mese de joc, apare "dunga neagra sau alba" etc.). Site-ul nostru nu este singurul care intampina aceasta problema, de aceea restartati Messenger-ul si site-ul joci.ro.

Si nu in ultimul rand, suna la providerul tau de internet si intreaba daca nu cumva au inchis unele porturi.

Poti lua legatura cu noi si pe Yahoo Messenger la Suport, pe id-ul jociro@yahoo.com pana in ora 18:00.

Lara
16-06-2008, 22:38
de ce nu ma lasa sa intru in rummy cand intru numi apare ca tre sa dau start sau ma ridic numi apare decat fereastra de ce oare numi mere

Roaga colegii de joc sa te astepte, sa nu dea start, apoi iesi si intra din nou la masa. Posibil sa apara aceasta mica eroare daca ai fost spectator la joc pana atunci.

Pentru alte probleme tehnice poti lua legatura cu noi si pe Yahoo Messenger la Suport, pe id-ul jociro@yahoo.com.

Lara
16-06-2008, 22:41
Dupa ce am intrat azi la masa 34 ora 21.03 si am castigat prima runda, am fost dat afara. Este corect?
16 iunie 2008

Am sa citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

Deci nu este incorect ca gazda sa dea afara de la masa jucatori, doar ca de regula acest lucru se intampla dintr-un motiv intemeiat. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse sau poate unul din jucatori nu are un limbaj civilizat sau a jucat foarte lent tot jocul.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa gratuit, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

romanita
17-06-2008, 01:10
SACHIRUTZA se crede mare destept si m-a injurat de mama,m-a facut handicapata,proasta si asa mai departe.va rog frumos sa il sanctionati...nu e prima oara cand se inatmpla...nu are bun simt deloc in el...

romanita
17-06-2008, 01:12
SACHIRUTZA e lipsit de bun simt deoarece m-a injurat de mama,m-a facut handicapata,proasta si asa mai departe si nu e prima data...va rog sa rezolvati problema cat mai repede...va multumesc

good_music
17-06-2008, 02:44
Ce se intampla de se tot blocheaza in timpul jocului ? Si cand inchid browserul si vreau sa intru iar se intampla acelasi lucru. Ati ramas tot la versiunea beta de acum 50 de ani ? da-o incolo de treaba.... :eek:

Lara
17-06-2008, 11:35
SACHIRUTZA e lipsit de bun simt deoarece m-a injurat de mama,m-a facut handicapata,proasta si asa mai departe si nu e prima data...va rog sa rezolvati problema cat mai repede...va multumesc

Din pacate nu putem lua masuri fara sa avem si dovezi. Foloseste functia Raporteaza abuz atunci cand cineva iti vorbeste urat, iar noi vom primi, pe langa descrierea problemei tale, si dovezile incalcarii regulamentuli. Vezi in pagina Ajutor cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

good_music
20-06-2008, 04:16
Lara ai bunul simt si raspunde-mi si mie la intrebarea de mai sus

Lara
20-06-2008, 10:42
Avem nevoie de mai multe detalii pentru a identifica cu exactitate problema. Trimite bug daca se mai intampla. Cat despte browser, recomandarea noastra este sa nu folosesti Opera, creeaza anumite probleme.

carly
21-06-2008, 22:26
azi am patit cel mai naspa eror .... pai am taiat randu .... si dupaia asa din senin imi spune ca eu am parasit jocul si ca imi da penalizare -300 puncte :( .. poate sa-mi spuna si mie cineva de ce ?

good_music
23-06-2008, 15:47
Avem nevoie de mai multe detalii pentru a identifica cu exactitate problema. Trimite bug daca se mai intampla. Cat despte browser, recomandarea noastra este sa nu folosesti Opera, creeaza anumite probleme.

Folosesc mozilla firefox si nu pot trimite bug din moment ce se blocheaza. Se intampla foarte des, mai ales noaptea

Tiffish
24-06-2008, 13:08
Cum se poate ca unii jucatori sa inchida cu mai putin de 14 piese? Este a doua oara cand mi se intampla asta. Prima data am uitat sa fac print screen, dar acum, jucand cu nutu90, am facut si print screen.

Lara
24-06-2008, 16:39
Good_music multumim pentru detalii, vom investiga problema.

Tiffish daca ai print screen poti sa il trimiti pe adresa noastra info@joci.ro impreuna cu amanunte daca iti amintesti (in ce conditii s-a intamplat sau se intampla aceasta eroare). Daca te mai intalnesti cu acest caz, trimite bug pentru a putea investiga.

Enervant
27-06-2008, 11:25
Folosesc mozilla firefox si nu pot trimite bug din moment ce se blocheaza. Se intampla foarte des, mai ales noaptea

la fel si pe opera 9.50 ... cand am reintrat am dat pe trimitere bug.

Si daca tot sunt aici, de ce nu se poate juca la mai multe mese in acelasi timp?

LE: revin cu informatii privitoare la blocare ... in cazul meu browserul si alte aplicatii se blocheaza cand in chatul jocului trimit fraze care contin secventa :D. Ciudat, dar asa e.

V3nt0R
28-06-2008, 11:01

Frumusetea rummy-ului este sa inchizi cand ai cu ce si nu cand ai 200-300 puncte.Daca ai carti perfecte,ai lipeli si ai si carte de inchis,de ce sa nu inchizi.Poti inchide si daca ai 80 puncte,pentru ca apoi poate inchide altul in lipsa ta.Frumusetea rummy-ului consta in rapiditate si inteligenta.Cine nu stie ce carti sa dea jos,celalalt profita(rummy adevarat)Nu poti sa modifici un joc pe care chiar si bunicult tau il joaca din copilarie.Asa e regula,asa e jocul,asa il cunoastem,asa il jucam.Rummy real nu Rummy SF!

sas_10
28-06-2008, 11:24
buna ziua joc remy pe acest sait dar de vreo 2 saptamani nu mai pot sa intru la nici o masa chiar daca sunt jucatori la masa mie ami apare masa goala la orice fel de remy la celelalte jocuri nu ce trebuie facut ??????????????

Lara
28-06-2008, 14:08
Enervant, nu recomandam Opera pentru a juca pe acest site. Este browser-ul care stim cu siguranta ca face probleme. Cat despre desele blocaje, va reamintesc tuturor ca am comunicat problema colegilor si se investigheaza acest aspect neplacut.
sas_10, fii sigur ca ai ultima versiune de Flash player. Mai poti incerca sa ne contactezi la suport in timpul saptamanii la id-ul jociro@yahoo.com.

Enervant
28-06-2008, 15:28
Enervant, nu recomandam Opera pentru a juca pe acest site. Este browser-ul care stim cu siguranta ca face probleme. Cat despre desele blocaje, va reamintesc tuturor ca am comunicat problema colegilor si se investigheaza acest aspect neplacut.
jociro@yahoo.com.

In principiu se poate spune ca e problematic. Dar prefer sa-mi crape opera decat ff2, si in plus opera 9.50 pare a merge destul de bine. Cu exceptia acelui bug privind chatul

ender81
29-06-2008, 16:52
ce pot sa face daca m-am jucat la munca si am uitat calculatorul si pagina deschise? tot weekend-ul am incercat sa ma joc si imi spune ca deja sunt la o masa, iar daca intru la masa la care spune ca sunt imi tot arata mesaj ca am fost deconectat de la retea si apoi altul ca am fost reconectat (la nesfarsit). asa ca astept sa treaca weekendul ca sa mai pot intra si eu .

Lecaro
01-07-2008, 22:10
buna

tocmai am jucat cateva jocuri si de vreo doua ori mi s-a intamplat sa fiu data afara de la masa in timpul jocului...
gazda poate face asa ceva? sau e un bug?

Enervant
03-07-2008, 02:04
De ce nu se poate intra pe anumite camere ... de exemplu de cateva zile nu se poate intra pe camera: "Hop si eu"?

Tudor08
03-07-2008, 23:47
La rummy etalat cand vreau sa intru in camea jolly imi apare o chestie despre adobe flash player si se bloceza. Despre ce este vorba ? Dece se bloceaza ?

Ace
04-07-2008, 12:03
Ai ultima versiune Flash Player?

al3s5ul
04-07-2008, 16:52
Nu e problema ca e flash player-ul prea vechi, cel putin asta e parerea mea. Adobe Flash Player te atentioneaza ca s-ar putea sa se blocheze calculatorul si te intreaba daca vrei sa opreasca incarcarea site-ului. E adevarat ca la mine apar erori pana crapa deci mi-e indiferent.
Sa va pun o poza poate stiti o rezolvare.
http://www.imigi.ro/public/thumb_486e45056fe00146769184.jpg (http://www.imigi.ro/public/pview/6079/Image3.jpg)

Asta mi se intampla numai la camerele mari cand au vreo 70-80 de jucatori pe ele.

LE: Am mai gasit un bug. Nu stiu cum s-a intamplat. Nu e atu si lipelile mergeau prost. Uitati poza.
http://www.imigi.ro/public/thumb_486e5540397f4580698466.jpg (http://www.imigi.ro/public/pview/6084/Image5.jpg)

gyusepe_2007
04-07-2008, 19:00
nu pot sa intru la masa apar stelutele si nu apar casutele cu mesele facety ceva ca am inebu nyt

gyusepe_2007
04-07-2008, 19:02
nu pot sa intru la masa apar stelutele sy nu apare masa de jok facety ceva

Enervant
06-07-2008, 15:42
Nu e problema ca e flash player-ul prea vechi, cel putin asta e parerea mea. Adobe Flash Player te atentioneaza ca s-ar putea sa se blocheze calculatorul si te intreaba daca vrei sa opreasca incarcarea site-ului. E adevarat ca la mine apar erori pana crapa deci mi-e indiferent.
Sa va pun o poza poate stiti o rezolvare.
http://www.imigi.ro/public/thumb_486e45056fe00146769184.jpg (http://www.imigi.ro/public/pview/6079/Image3.jpg)

Asta mi se intampla numai la camerele mari cand au vreo 70-80 de jucatori pe ele.

LE: Am mai gasit un bug. Nu stiu cum s-a intamplat. Nu e atu si lipelile mergeau prost. Uitati poza.
http://www.imigi.ro/public/thumb_486e5540397f4580698466.jpg (http://www.imigi.ro/public/pview/6084/Image5.jpg)

Pai de vina in cazul asta e calculatorul prea slab si probabil playerul fomist de resurse

emillian
07-07-2008, 13:37
Salut!
Joc de putin timp rummy pe aici si se pare ca am dat de un bug, sau cel putin asa cred.
In momentul in care vreau sa inchid cu mozaic (la jocul de Rummy pe Tabla)... si incerc sa iau atuul imi apare un mesaj in care-mi spune ca nu-l pot folosi decat in formatie si ca nu-l pot lua de acolo... am pierdut de vreo 2 ori din cauza asta. Va rog sa verificati si sa corectati acest bug.

In plus ati putea corecta si problema ca daca nu sunt ordonate cartile nu te lasa sa inchizi... mi se pare cam... aiurea...

O zi buna!
Emilian

_zapacit_total
07-07-2008, 22:15
am si eu o mare problema. de cate ori incerc sa ma conectez la rummy romanesc, sa intru in una din camere, pur si simplu nu imi da voie sa ma conectez.... imi poate explica si mie un admin ce mi se intampla? problema este ca in unele camere pot intra, in altele nu..... si nu pt ca ar fii camerele pline, ci pur si simplu, chiar daca aceea camera are 15 jucatori, imi este refuzat accesul, mai ales in primele doua camere din lista afisata ..
merci si astept un raspuns.
seara buna

Lara
07-07-2008, 22:23
"In momentul in care vreau sa inchid cu mozaic (la jocul de Rummy pe Tabla)... si incerc sa iau atuul imi apare un mesaj in care-mi spune ca nu-l pot folosi decat in formatie si ca nu-l pot lua de acolo... am pierdut de vreo 2 ori din cauza asta."

emillian, probabil ca ai lasat un spatiu intre piese pentru a pune acolo atuul, in acest caz jocul nu poate citi corect intentia ta. Piesele cu care incerci mozaic nu trebuie sa aiba nici un spatiu intre ele atunci cand tragi atuul ca ultima piesa care iti mai lipseste. Acest lucru este valabil si daca rupi sau daca inlocuiesti un Joly de la cineva pentru a cobori tu o formatie.

Apasa butonul Ajutor si vezi filmuletele de la masa de joc de la Rummy Romanesc.

lukatony
08-07-2008, 02:09
am inchis culoare....dar nu mi a aceeptat.de ce nu sunt permise si jocurile speciale?:-<

Lara
08-07-2008, 11:45
am si eu o mare problema. de cate ori incerc sa ma conectez la rummy romanesc, sa intru in una din camere, pur si simplu nu imi da voie sa ma conectez.... imi poate explica si mie un admin ce mi se intampla? problema este ca in unele camere pot intra, in altele nu..... si nu pt ca ar fii camerele pline, ci pur si simplu, chiar daca aceea camera are 15 jucatori, imi este refuzat accesul, mai ales in primele doua camere din lista afisata ..
merci si astept un raspuns.
seara buna

Nu pare sa fie nici o problema cu camerele mentionate de tine. Contacteaza-ne la suport pe Yahoo Messenger la id-ul jociro@yahoo.com daca mai intampini probleme.

Lara
08-07-2008, 12:02
am inchis culoare....dar nu mi a aceeptat.de ce nu sunt permise si jocurile speciale?:-<

Nu stiu ce inseamna culoare pentru tine, dar in afara de jocurile pe tabla si cele etalate, mai sunt permise jocurile de Mozaic, Bicolor si Monocolor. Consulta regulamentul pentru detalii.

emillian
09-07-2008, 19:29
"In momentul in care vreau sa inchid cu mozaic (la jocul de Rummy pe Tabla)... si incerc sa iau atuul imi apare un mesaj in care-mi spune ca nu-l pot folosi decat in formatie si ca nu-l pot lua de acolo... am pierdut de vreo 2 ori din cauza asta."

emillian, probabil ca ai lasat un spatiu intre piese pentru a pune acolo atuul, in acest caz jocul nu poate citi corect intentia ta. Piesele cu care incerci mozaic nu trebuie sa aiba nici un spatiu intre ele atunci cand tragi atuul ca ultima piesa care iti mai lipseste. Acest lucru este valabil si daca rupi sau daca inlocuiesti un Joly de la cineva pentru a cobori tu o formatie.

Apasa butonul Ajutor si vezi filmuletele de la masa de joc de la Rummy Romanesc.

Lara... nu am lasat nici un spatiu acolo ca am observat ca spatiul nu-l accepta. Insa uite am alt exemplu aici cand nu m-a lasat sa inchid desi daca te uiti la carti trebuia sa se poata inchide. atasez poza:

http://www.imigi.ro/public/pview/6155/bug.JPG

Aici nu cred ca mai era greseala mea... am vrut sa`l pun intre 10 si 12...

O zi buna
Emilian

aadelina
09-07-2008, 19:34
Lara... nu am lasat nici un spatiu acolo ca am observat ca spatiul nu-l accepta. Insa uite am alt exemplu aici cand nu m-a lasat sa inchid desi daca te uiti la carti trebuia sa se poata inchide. atasez poza:

http://www.imigi.ro/public/pview/6155/bug.JPG

Aici nu cred ca mai era greseala mea... am vrut sa`l pun intre 10 si 12...

O zi buna
Emilian

ba era a ta...pentru ca nu trebuia sa lasi spatiu intre 10 si 12.....trebuia sa le alaturi si doar duceai atuul deasupra lor...

emillian
10-07-2008, 11:47
ba era a ta...pentru ca nu trebuia sa lasi spatiu intre 10 si 12.....trebuia sa le alaturi si doar duceai atuul deasupra lor...

am incercat si asa si nu merge... pentru ca nu erau in ordine crescatoare... voi mai incerca poate am gresit eu, nu e exclus... dar stiu ca am mai incercat odata ... si`mi dadea acelasi mesaj ca trebuie sa-l pun intr-o formatie...

Lara
10-07-2008, 12:02
Aadelina are dreptate, nu trebuie sa ai spatiu intre piese. Le tii una langa alta si tragi atuul peste ele. Bafta!

ender81
10-07-2008, 13:16
s-a intamplat ieri sa ma joc cu cineva, sa etaleze si sa nu mai aiba nici o piesa pe tabla, dar nu s-a inchis jocul. si dupa ce a luat de vreo 2 ori o piesa si a dat-o jos pana la urma a fost dat afara de la masa si mi-a afisat ca a plecat si a mai primit si penalizare.

schwartzcopfs
11-07-2008, 10:42
de ce nu pot intrat la rummy etalat,la `1 galben`?nu e plina camera si nu pot sa intru:(:confused:

al3s5ul
11-07-2008, 17:52
Pai de vina in cazul asta e calculatorul prea slab si probabil playerul fomist de resurse
Sa avem amandoi calculatorul slab? Ca i-a aparut si lui si mie. E adevarat ca ne ... pe noi de ras, dar totusi e un bug. Am cel mai nou flash player de pe Adobe. La el nu bag mana-n foc. Dar totusi, sa nu poti lipi 8-ul la 7, si sa pui 11 de alta culoare in fata lui 5, e de-a dreptul penal.:confused:

PS: Singura problema sa fie din cauza ca era Firefox 3, dar o pun pe ultimul loc.

retex
14-07-2008, 00:30
admini va rog stati mai mult la mesele de rummy sa vedeti limbaj indecent si ceea ce se intampla acolo mereu. acum e unu stiven care injura o jucatoare de jumate de ora atat in private cati si la masa si pe chat public.

fiti mai atenti !!!!!!!!!

Lara
14-07-2008, 12:00
Am fost atenti cu acest aspect inca de la deschiderea acestui site. De aceea avem functia Raporteaza abuz. Daca unul din jucatori incalca regulamentul in vre-un fel, raportati-l. Astfel noi vom putea verifica acel user si, daca este cazul, vom lua masuri. Vezi in pagina Ajutor cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Atat jucatorii sanctionati cat si sanctiunile primite le puteti vedea aici: http://joci.ro/sanctiuni(1).html

PS. Te rugam nu mai deschide topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent, contravine regulamentului forumului. Multumim pentru intelegere. Acest topic va fi mutat in Bug-uri si Nemultumiri Rummy.

soricika
15-07-2008, 23:18
nu pot juca imi apar 5 stelute cand vreau sa intru in camera si nu imi mai dispar de ce?
am facut ceva?

Lara
16-07-2008, 13:10
Acest lucru se intampla cand esti in spatele unui Firewall (sau a unui Antivirus care se comporta ca un firewall), firma de la care ai internet a blocat niste porturi sau nu ai ultima versiune de Flash Player.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la Suport pe YM, la id-ul jociro@yahoo.com.

cornwell1
17-07-2008, 13:20
In ultimile 2-3 zile am pierdut peste 2000 de puncte din cauza deconectarii de la server. Nu stiu care server este de vina si de cateva ori am incercat sa atentionez partenerii de joc pe chat despre problema aparuta, dupa ce am apasat enter am fost anuntat ca am parasit masa. Comentarii?

anna_iuly
18-07-2008, 02:32
nu esti singura persoana ... eu am jucat si mi-a aratat ca sa deconectat o fata si mie mi-a luat 500 de pcte si ma dat si afara si eu nu aveam o problema ...

crisigr_2007
18-07-2008, 22:32
salutari ma tot chinui de cateva saptamani sa mai intru sa joc si nu imi mai da voie nu pot sa intru la masa ce se intampla va rog faceti ceva. va multumesc crsigr_2007:)

V3nt0R
18-07-2008, 23:36
Bug este un cuvant din limba engleza, folosit foarte des si in Romania cu sensul de eroare, defectiune, problema in functionarea unei aplicatii software.
Ex: Acest program este plin de bug-uri (erori), nu il instala!

Acest topic a fost deschis pentru ca voi sa ne puteti semnala eventualele erori pe care le gasiti in jocuri sau orice alte nemultumiri legate de jocuri.

Acest site este plin de bug-uri...nu-l accesa (se mai putea si asa dat fiind ca exista pe lume un Joci.ro)...Ce-mi place sa rad de siteul vostru...ce am citit pe forumul acesta...ma doare capul!!!

V3nt0R
19-07-2008, 00:05
De 2 min joc rummy romanesc v2 si am 2 bug-uri.Mai intai vreau sa ies din camera Prieteni sa intru la alta masa zice ca sunt intr-o alta camera,pt ca atunci cand sa intru sa pot rezolva ceva cu acest bug sa-mi apara aia cu F5 si sa dau ok.Pai ba frate am jocuri care probabil unora lear exploda calculatorul,am siteuri,am programe am poze,sunt alte site-uri de joc si pe asta stau de 2 min si apar 2 erori.Nici cand aveam virusi nu era asa.Ma baieti faceti ... ceva ca ma supar pai se poate asa.Ce naiba sunteti nesimtiti.2 minute de joc 2 bug-uri.Lara te rog ca am vazut ca tu te ocupi pe aici.Daca se rezolva problema e ok,daca nu se rezolva sper ca esti blonda cu ochi mari,verzi,1.68-1.72 m,accent latino si o personalitate amuzanta,ori asiatica,bruneta si dulce...ca daca nu,nu o sa va iert.A fost o gluma sper ca se va rezolva ceva de aici.Stiu ca vei spune ca va sunt cunoscute erorile,asa ca va rog sa nu dati copy si paste la solutie.Useri cu probleme sunteti cu mine.100% ca da.Aha si va rog...va rog...NU NE MAI MINTITI.TAMC(A)

vasea_cobra
20-07-2008, 11:22
nu pot juca deoarece imi spune sa scot popub-blokerul??ce e ala ..spunetzi-mi si mie ca sa pot juca...plsss:mad:

V3nt0R
21-07-2008, 09:35
Acuma puteti sa stergeti da ma rog.O sa va spun ce mi sa intamplat.Am jucat la rummy romanesc la o masa.Am fost dat afara.Bun!Am vrut sa ies,sa-mi fac masa si sa ma joc cu restul.Dar surpriza.Cand sa-mi fac masa,s-a blocat.Apoi,cand am vrut sa ma conectez la o alta masa de joc imi aparea ca sunt la alta masa.Am dat logout si login din nou.La fel.In timp ce userii care m--au dat afara jucau fara probleme,eu inca eram la acea masa.Ca sa fie de ajuns,pe pagina nu mai puteam face nimic,imi apareau doua tabele.Primul era cu"S-a intrerupt conexiunea la server,reincarcati pagina cu F5"Nici ok nu puteam sa dau ca aparea altceva.:mad:Aparea asa"Serverul nu se incarca"si tot la fel se schimba repede...Am incercat sa fac un print screen,dar cum cele doua erori apareau si dispareau intr-o milisecunda,se vedea nimic.Sper insa ca v-am explicat destul de bine aici.PS:Dupa ce ies de pe pagina imi apare eroarea cu End Now(not responding)si asta numai la acest site.Eu cred ca este un site cu virusi si v-as putea face probleme mari daca este asa...Nu se poate,in loc sa te joci,te incarci cu virusi?
Multumesc anticipat,
Visan Eduard Andrei,
user:V3nt0R!

Lara
21-07-2008, 11:53
V3nt0R, acest site nu are virusi. Sunt intr-adevar jocuri care mai au cate un bug, dar ceea ce ti se intampla tie nu are nici legatura cu erorile de joc. Oricum, indiferent de situatie, sa stii ca iti poti expune nemultumirile si pe un ton civilizat, fara ironii sau jigniri. Ai un avertisment.

Revenind la probleme ta, fii sigur ca nu folosesti Opera, pentru ca acest browser genereaza astfel de probleme. Daca problemele persista contacteaza-ne la suport pe Yahoo Messenger la id-ul jociro@yahoo.com si vom incerca sa te ajutam.

V3nt0R
21-07-2008, 23:43
V3nt0R, acest site nu are virusi. Sunt intr-adevar jocuri care mai au cate un bug, dar ceea ce ti se intampla tie nu are nici legatura cu erorile de joc. Oricum, indiferent de situatie, sa stii ca iti poti expune nemultumirile si pe un ton civilizat, fara ironii sau jigniri. Ai un avertisment.

Revenind la probleme ta, fii sigur ca nu folosesti Opera, pentru ca acest browser genereaza astfel de probleme. Daca problemele persista contacteaza-ne la suport pe Yahoo Messenger la id-ul jociro@yahoo.com si vom incerca sa te ajutam.

FOLOSESC INTERNET EXPLORER si nu-mi mai pasa daca merge site-ul sau daca am un avertisment.Mai vreau unul!

brcelena
23-07-2008, 10:46
Va multumim.

brcelena;va rog sa ma ajutati:nu pot folosi chat-ul de la masa de joc.trebuie sa instalez ceva? sant incepatoare. va multumesc
.

Lara
23-07-2008, 12:04
Daca ai intrat la o masa de joc si poti juca, inseamna ca totul este in regula. Ar trebui sa nu fie nici o problema in a folosi chatul. Trebuie doar sa dai click in campul de chat, sa scrii ce doresti si sa apesi Trimite sau tasta Enter. Bafta!

Se mai intampla insa ca anumiti jucatori sa aduca injurii celorlalti participanti la joc si sa fie raportati de catre acestia din urma. Atunci noi putem sa le restrictionam accesul la chat pe o perioada, in functie de gravitatea faptelor.

dan_danutz
29-07-2008, 17:27
la rummy etalat sa se reduca valoarea inchisului la 10 pct.sunt multi care coboara si inchid rapid asta nu este etalat.

cheli0su
06-08-2008, 19:33
Salut!
Vreau sa va spun ca sunt si unele greseli la acest joc.Nu vreau sa par eu ala "Atotstiutorul" insa aveti greseli in joc.
1.In primul rand niciodata la un joc de remy nu se inchide doar in terte.
2.Nu se poate inchide dublu mare (cu ambii joly pe liber)desi este jocul inchis la care se acorda cele mai multe puncte la fel ca la jocul PAS (cand se da joly jos iar adversarii nu mai au voie sa ia de jos ci doar sa traga carte si cel care joaca la pas trebuie sa`l dea mare.
3.Cei care au puncte multe pot opta pentru remy cu joly schimbat.
Este un domn care are vreo 7 milioane de puncte si este atat de arogant.Vreau sa`i spun ca nu punctele conteaza.Daca joaca 5 sau 6 persoane pe userul sau nu ma intereseaza insa nu trebuie sa`si subestimeze adversarii nici sa`i jigneasca "vrei sa`ti scot remy din cap " ? Domnul fara_monitor nu este nici un campion.El trebuie sa invete sa`si respecte adversarii asa cum au facut`o Vasiliu si Geanyna73 singurii din cei cu puncte multe care "s`au riscat sa joace cu amatorii"

Multumesc!
Gabi!

someone01
07-08-2008, 01:13
Am intrat la o masa, si am iesit fara sa joc deloc. Cum pot iesi sa joc la alta masa? Ca imi arata ca sunt conectat la masa respectiva, iar la alta masa nu ma pot alatuyra pana nu renunt la prima....... si nu stiu cum sa r5enunt. Am iesit de tot din joc dar tot degeaba. AJUTATI-MA!!!:confused:

Lara
07-08-2008, 12:07
Pentru cheli0su

Singurul regulament scris pe care l-am gasit la jocul de Rummy si care a fost "aprobat" de majoritatea este cel pe care il folosim pe Joci.ro. Restul regulilor sunt variatiuni ale acestui joc si tin, in mare parte, de zona geografica a tarii si de modul fiecaruia de a juca. Au fost si alti jucatori nemultumiti ca nu pot inchide cu duble, culoare sau cu multe alte variatiuni. Din pacate nu s-au putut implementa toate aceste reguli, a trebuit sa alegem o varianta famliara pentru toti.

Oricum, daca stii un alt regulament scris sau tiparit, trimite-ne link-ul sau o scanare si poate pe viitor vom mai dezvolta o varianta mai complexa de Rummy.

In ceea ce ii priveste pe cei care jignesc alti jucatori sau au un limbaj necorespunzator, va rugam sa ii raportati folosind functia Raporteaza abuz si daca este cazul ii vom sanctiona. Vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Lara
07-08-2008, 12:17
Am intrat la o masa, si am iesit fara sa joc deloc. Cum pot iesi sa joc la alta masa? Ca imi arata ca sunt conectat la masa respectiva, iar la alta masa nu ma pot alatuyra pana nu renunt la prima....... si nu stiu cum sa r5enunt. Am iesit de tot din joc dar tot degeaba. AJUTATI-MA!!!:confused:

In primul rand nu folosi Opera ca browser, genereaza asftel de probleme. Daca esti pe alt browser, iesi din camera si asteapta 30 de secumde pana sa intri in alta.

elena_cristina
07-08-2008, 16:45
am si eu 3 probleme de lamurit,asta daca administratorii site-ului vor binevoi sa imi raspunda.
1.in ziua cand mi-am facut cont am jucat vreo 2-3 ore si apoi am iesit de pe site,cateva ore mai tarziu am vrut sa intru pe site si nu am mai fost lasata.net-ul imi functiona pt ca am incercat sa intru pe alte site-uri si am fost lasata.cand vroiam sa se incarce pagina cu joci.ro imi dadea tot felul de erori.apropo,nu am fost penalizata in niciun fel pt ca in alea 2-3 ore n-am facut altceva decat sa joc,n-am jignit pe nimeni.si curios a fost ca la 24 de ore dupa ce incercasem mi s-a incarcat in cele din urma pagina,am intrat pe lista cu cei sanctionati si nu figurez printre ei.
2.net-ul meu e pe zapp,si recunosc ca imi mai pica uneori,dar singurele dati cand intradevar pica e atunci cand mi se inchide din cauza ca mi s-a terminat bateria.trecand la subiect nu de putine ori mi s-a intamplat sa imi apara pe ecran "elena_cristina a parasit masa" si eu sa nu fi facut nimic(si cumea imi mai aparea si butonul"ok",ca si cum ar fi parasit unul din ceilalti jucatori si nu eu masa,adica sa imi semnez eu singura condamnarea,ceea ce nu mi se pare deloc corect)....pt ca imediat puteam sa intru la o alta masa.
3.astazi,cu vreo ora in urma,dupa ce inchisesem cu jolly,mi-a aparut o pagina neagra in care era scris ca accesul meu la acea masa a fost restrictionat,si culmea desi am dat de vreo 2-3 ori ok nu s-a intamplat nimic.a trebuit sa inchid pagina si imi zicea ca la masa "sunt locuri libere".si apropo,LARA,nu mi-a cazut net-ul cum i-ai raspuns altcuiva.
Si ultima chestie....iti inteleg rugamintea LARA de la inceput dar nu ti se pare cam aiurea sa citesti 22 de pagini ca sa iti regasesti problemele printre mesajele celorlalti...asta daca se regasesc in mesajele celorlalti?!
multumesc anticipat pt raspunsuri

Lara
07-08-2008, 17:32
elena_cristina, multumim pentru semnalari. Vom incerca sa iti raspundem pe rand la problemele tale:

1. Site-ul nostru a fost inaccesibil pentru aproape o zi din cauza unor probleme interne in perioada amintita de tine. Nimeni nu avut acces la site-ul Joci.ro, nu doar tu. Ne cerem scuze pentru acel inconvenient.

2. Din pacate la jocurile care nu au reconectare, chiar si la o simpla cadere de net de 1-2 secunde (cand un jucator e la mutare) se considera ca s-a parasit partida. Vom imbunatati pe viitor jocurile.

3. Nu imi este foarte clara situatia, dar se pare ca gazda mesei, deranjata probabil de faptul ca ai inchis cu Jolly te-a dat afara dupa ce ai castigat. Daca gresesc si consideri ca avem un bug te rugam sa revii cu detalii.

Si nu in ultimul rand, daca s-ar respecta putin regulamentul site-ului si topicurile deschise de useri ar avea denumiri sugestive pentru problemele expuse (in loc de "Ajutor", "pentru admini", "am o problema" etc.), sunt convinsa ca jucatorii noi ar gasi mult mai usor anumite raspunsuri. Noi atragem atentia asupra acestui aspect, chiar mutam anumite postari acolo unde le este locul, dar se pare ca o facem cam degeaba.

bebitzu
09-08-2008, 01:33
am si io o intr de ce nu mi se incarca cand vreau sa intru in camera?

Lara
09-08-2008, 02:14
Citeste mai intai sfaturile noastre din pagina Ajutor (http://joci.ro/ajutor.html) si daca nu gasesti acolo raspuns la intrebarea ta, te rugam sa revii cu mai multe detalii. De asemenea nu uita de adresa noastra de YM unde ne poti contacta online pentru probleme tehnice: jociro@yahoo.com

dydi2clau
09-08-2008, 23:41
am instalat si adobe dar tot nu merge .am intrat odata la table dar acum nu mai merge nicaieri.ce sa fac ??plzz help

munekita
14-08-2008, 00:37
cum este posibil ca un jucator sa inchida exact atunci cand s-a etalat???pe langa faptul ca il consider un tip de joc nesportiv, nu stiu cum de permite regulamentul jocului acest lucru...joc rummy de la 10 ani si am jucat cu lume din buc, cu neamuri si prieteni de prin ardeal, olt, moldova :D....mai sunt diferente la modul de punctare, sau la etalare, dar niciodata la un joc de rummy etalat nu am auzit sa fie permisa inchiderea odata cu etalarea, asa cum nu este permis sa lipesti sau sa inlocuiesti jolly la prima etalare...in rest, toate bune si frumoase...imi place site-ul vostru(si astept cu nerabdare posibilitatea de reconectare la whist, imi place sa joc pana la capat chiar dak pierd :D)

Lara
14-08-2008, 17:19
Sunt multe variatiuni la jocul de Rummy, fiecare cunoaste cateva reguli prezente doar in zona lui geografica. Unii se plang ca nu pot inchide cu culoare, altii ca nu pot sa etaleze daca au 3 formatii, altii ca nu pot inchide daca au doar duble pe tabla etc. Si fiecare cunoaste aceste reguli de cand era copil. Este clar ca nu putem multumi pe toata lumea.

Jocul de Rummy dezvoltat de noi este cel cunoscut de majoritatea si singurul la care am gasit un regulament scris. Daca cineva a inchis in aceeasi tura in care a etalat, inseamna ca fie a avut carti prea bune, fie a stat cu piesele pe tabla riscand ca in orice moment sa inchida altul si sa aiba punctaj negativ. In orice caz, fiecare adopta tactica dorita pentru a castiga si pentru ca adversarul sa fie depunctat cat mai mult.

Oricum, rugam pe toata lumea care detine un alt regulament decat cel folosit de noi sa ne trimita link-ul sau o copie dupa regulamentul tiparit. Poate pe viitor vom mai dezvolta o varianta de Rummy mai complexa.

adi_simo
15-08-2008, 01:34
va rog spunetim si mie ce se intampla dc nu mai pot sa intru la masa sa ma joc ca tot imi spuune sa deblochez de la ajutor.dak nu amk facut si tot nu merge.va rog sa ma ajutati si pe mine.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ganryu
16-08-2008, 12:49
problema cu conectatul la jocuri nu e numai la rummy romanesc..e peste tot. am instalat si java si flash player ultimele versiuni. vreau sa zik ca pe celelalte site-uri precum doizece...etc nu am probleme cu conexiunea..viteza mea de conexiune este buna. Sper sa puteti rezolva problema asta in cel mai scurt timp posibil

alexa_andra06
16-08-2008, 16:57
sunt blocata la masa 356 la Weekend, nu mai pot iesi....

deea4bobo
19-08-2008, 02:09
De mai multe ori mi s-a intamplat sa imi arate ca mai am o piesa cand nu mai aveam nici una astazi insa la ora 1.04 am am lipit piesa care am luat-o de jos si nu a inchis (la rummy etalat) desi imi arata ca mai am o piesa inainte cu cateva minute iar eu nu mai aveam nici o piesa pe tabla. Va rog sa remediati problema. V rog sa imi spuneti ce se intampla. Va multumesc anticipat.

Lara
19-08-2008, 11:39
Multumim pentru semnalare, vom investiga aceasta problema.

aurora_angelic
19-08-2008, 22:02
nu stiu care este problema ma logez pe site dar nu pot intra la nici o masa indiferent de joc.

MyTzA30
20-08-2008, 18:26
nush cum..dar mi`se opreste timpu mereu si pot sa stau toata ziua..cat vreau eu..si cand vreau sa etalez..nu ma lasa..pana acum inchideam si nu ma lasa sa iau atu sau sa etalez..imi puteti zice?
MS

sas_10
25-08-2008, 17:59
am o problema cand intru sa joc pe o masa de rummy nu imi apare nimic dar pe ea se pot juca alti jucatori inainte imi mergea si mie de cateva zile nu mai imi merge.ce sa fac sa ma pot juca din nou??????

Carma
25-08-2008, 18:16
Nu pot sa ies de la masa .Cateodata se intampla sa raman la acea masa si dupa ce ma deloghez..sper sa ma ajutati...

doriana22
25-08-2008, 22:32
o nebuna o facut masa si era numai ia la masa si am intrat si ia nu a intrat si tot am asteptat si dupa aia nush dc s-o blocat si ak knd vreau sa intru sa mah joc imi zici k sunt deja la o masa si de 3zile tot asa zice ce sa fac kre imi zice si mei plzzzzzzzzz pwp mare la cn imi zice:*:*:*

pisipisi
25-08-2008, 23:49
cum fac sa anulez contul? sau mi-l puteti anula voi? merci

liniutza
26-08-2008, 21:42
de ce mereu se tot blocheaza cand vreau sa etalez sau se intrerupe si de da afara de la masa si iti mai ia si din punctaj pe deasupra??:((

CristianEne
01-09-2008, 14:39
Salutare,

Am si eu urmatoarea problema,... am rupt din sir, si nu mi-a coborat piesele pe tabla, ... si acum.. conform jocului sunt 3 sesari de albastru (1 etalat la mine) si 2 in sir (cu toate ca eu am rupt la unul din ei)

Cu stima,

Cristi

gika_40
03-09-2008, 18:55
datul afara de la masa este un abuz fara a comite vreo fapta de natura injurioasa ca cele din regulament mai ales ca masa nu era privatahttp://joci.ro/multi/table.php?scriptName=rummyetalatMultiplayer.swf&sig=1100|1419004|1157329335140|2

phantomas
06-09-2008, 13:47
S-a intamplat de cateva ori repetate cu diferite browsere ( mozilla , opera si IE ) sa se blocheze browserul atunci cand incerc sa fac o camera la Rummy pe Tabla , vreu sa stiu daca este de la mine sau aveti voi probleme... multumesc anticipat

Carma
06-09-2008, 15:27
Nu pot sa ies de la masa:(...trebuie sa parasesc de tot camera.Se intampla sa ies din camera iar cand vreau sa intru in alta imi spune ca sunt deja prezenta in cealalta camera.:rolleyes:
M-am saturat sa ies ,sa intru mereu din camera in camera mai ales ca asta se intampla de cateva luni:confused:...am crezut ca o sa se rezolve dar se pare ca din ce in ce e mai rau deoarece cateodata nici dupa ce ma deloghez , inchid de tot pagina sau dau restart la calculator nu merge.:mad:... cand vreau sa joc, tot in camera aceea imi spune ca sunt...
Am mai postat aceasta problema si in topicul "Bug-uri si nemultumiri Rummy"dar nu am primit nici un raspuns ...........sper ca de data asta sa nu se intample la fel.

baby54321
06-09-2008, 16:30
si mie mi se intimpla la fel. trebuie sa te ridici de la masa inainte sa iesi si daca tot nu merge incearca sa intri intr-un alt fel de joc si sa joci macar un pic. e cam enervant dar administratorii vad k nu se deranjeaza sa ne raspunda.

la_cucaracha
07-09-2008, 13:59
faceti-va o alta inregistrare,eventual o alta adresa de e-mail :( asta este

byankka
15-09-2008, 14:51
Buna ziua, am si eu o nelamurire, se intampla foarte des atunci cand joc rummy etalat, sa vreau sa inlocuiesc jolly, din formatia etalata de mine sau de ceilalti participanti la joc. Atunci cand il inlocuiesc cu piesa care trebuie, formatia pe care am vrut sa o fac cu jolly p care l-am inlocuit nu se etaleaza si piesele imi dispar dupa tabla, iar la finalul jocului piesele disparute mi-se scad din punctajul obtinut la jocul respectiv si de parca nu ar fi de ajuns, dc vreau sa inchid se blocheaza jocul.....Sper k o sa primiesc si eu un raspuns de ce se intampla toate astea.
Multumesc anticipat.

m26mirela
15-09-2008, 15:51
am si eu o problema-pot intra la toate jocurile numai la remmy pe tabla nu,de ce nu inteleg, ajutati-ma va rog:(

mitii
15-09-2008, 19:42
Seara buna!
In ultimul timp m-am confruntat cu o problema cand vine vorba de jocul la rummy. Atunci cand sunt 3-4 jucatori la masa si se discuta ceva mai mult mi se blocheaza tot ce inseamna pagina de Mozilla. Daca totul s-ar opri aici poate ca nu ar fi chiar atat de rau, dar dupa ce mi se inchid toate paginile si redeschid iar browserul nu mai pot intra la mese. Merge sa intru in camera, dar cand incerc sa intru la o alta masa mi se blocheaza imediat si o iau de la capat. Daca nu restartez pc-ul nu scap de problema. Am observat ca nu numai eu patesc asta, ci si cei care sunt cu mine la masa in acel moment.
Multumesc si astept un raspuns:confused:

danutzadani
17-09-2008, 13:58
:confused: buna ziua, am intrat la ajutor si am facut tot ce zice acolo, am instalat si noul playersi degeaba, daca ma mai puteti ajuta va rog sa-mi ziceti.

MULTUMESC

TeDDy_pfff
21-09-2008, 01:50
deci fac culoare in galben de forma 1 2 j 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1 + 11rosu si`mi da 400 de punte :| DOH..nu trebuia sai mi dea 1000 pt culoare ?

p.s 1 2 j 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1 culoare galbena exceptie j