View Full Version : motive
De ce in timpul jocului de wist sunt data afara, fara nici un motiv intemeiat? Si consider ca si altor jucatori l-i s-a intamplat acelasi lucru. Unde exista corectitudinea!
nu ma pot alatura mesei la care am jucat pentru a raporta un abuz facut de catre un jucator intr-un mesaj(injuraturi)
nu ma pot alatura mesei la care am jucat pentru a raporta un abuz facut de catre un jucator intr-un mesaj(injuraturi)
Daca un user a vorbit necorespunzator intr-un mesaj privat, trebuie sa folosesti butonul de raport din acea fereastra.
De asemenea, plecarea de la o masa si alaturearea ulterioara pentru a face un raport nu este un mod corect de a raporta pe cineva deoarece se pierde informatia necesara iar noi nu putem da sanctiuni fara dovezi.
De ce in timpul jocului de wist sunt data afara, fara nici un motiv intemeiat? Si consider ca si altor jucatori l-i s-a intamplat acelasi lucru. Unde exista corectitudinea!
Este vorba despre un bug care a aparut acum cateva zile dar care a fost rezolvat. Spor la joc! :)
sunshine_ana1981
27-06-2009, 10:29
Am si eu o intrebare:De ce ma scoate de la masa numai la jocul de whist?Daca joc rummy,table...nu e nici o problema ...nu mi spuneti ca e de vina tot conexiunea mea...astept raspuns pls
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.