PDA

View Full Version : motive

idadela
24-06-2009, 20:47
De ce in timpul jocului de wist sunt data afara, fara nici un motiv intemeiat? Si consider ca si altor jucatori l-i s-a intamplat acelasi lucru. Unde exista corectitudinea!

tador2
25-06-2009, 12:51
si pe mine mau dat afara

dee_a22
25-06-2009, 21:06
nu ma pot alatura mesei la care am jucat pentru a raporta un abuz facut de catre un jucator intr-un mesaj(injuraturi)

Hiroe
26-06-2009, 10:46
nu ma pot alatura mesei la care am jucat pentru a raporta un abuz facut de catre un jucator intr-un mesaj(injuraturi)

Daca un user a vorbit necorespunzator intr-un mesaj privat, trebuie sa folosesti butonul de raport din acea fereastra.

De asemenea, plecarea de la o masa si alaturearea ulterioara pentru a face un raport nu este un mod corect de a raporta pe cineva deoarece se pierde informatia necesara iar noi nu putem da sanctiuni fara dovezi.

Hiroe
26-06-2009, 10:59
De ce in timpul jocului de wist sunt data afara, fara nici un motiv intemeiat? Si consider ca si altor jucatori l-i s-a intamplat acelasi lucru. Unde exista corectitudinea!

Este vorba despre un bug care a aparut acum cateva zile dar care a fost rezolvat. Spor la joc! :)

sunshine_ana1981
27-06-2009, 10:29
Am si eu o intrebare:De ce ma scoate de la masa numai la jocul de whist?Daca joc rummy,table...nu e nici o problema ...nu mi spuneti ca e de vina tot conexiunea mea...astept raspuns pls