PDA

View Full Version : Nemultumire

sosodeva
18-10-2009, 15:13
Va rog sa-mi spuneti cum a facut Aesculapius punctele la yamms tinand cont ca acum 2 zile nu avea nici 2000 de puncte ,azi noapte la ora 1 avea 4218 si acum azi 18 ost. 2009 la ora 14.00 are 5344?Este de domeniul SF sa faci peste 1000 de puncte in 13 ore {fiind si noapte si nefiind jucatori}daca asa vrajeli faceti ,nu o sa mai aveti jucatori.Pe langa asta un lucru important.Am pierdut 1500 de puncte de cand joc aici cu pierderea conexiunii,fara vina mea.Sunt in reteaua RDS ca si situ d-voastra.Ca mine sunt multi care nu pot juca .De ce nu faceti un lucru cum trebuie daca tot il faceti?Astept raspuns.

lista_24
19-10-2009, 15:40
Salut Miam Facut Si Eu Un Cont Astazi Si Nu Mia Trimes Confirmarea La Adresa Mea Va Rog Sa Trimiteti Emailul De Confirmare
Lista_24:(:)

Stelist_Pana_La_Moarte
20-10-2009, 23:16
am si eu o intrebare dc lati suspendat pe ''pope_mafiotul'' ? cad si cui ia transferat puncte.... am avut alte contu care am transferat milioane si le'am pierdut si nu le'ati suspendat pe asta chiar nu am transferat si aveam 9mil si lati suspendat.. dc nu sunteti corecti.. credeti k alti nu transfera?:mad: dar aia ia ei 2 maini de 10k si apoi ii da lu altu o mana de 1mil.. asta nu e tr la voi?...asa vau pacalit o groaza.. plm tomai pe mine mati suspendat.. VREAU SA AFLU CAND SI CUM AM TRANSFERAT PUNCTE!!!!!

ubbia77
21-10-2009, 11:56
ieri o amica si-a facut cont p acest site ptr 1 data, insa nu i-a venit confirmarea. Toate campurile au fst completate corespunzator. Ce poate face? A incercat sa-si mai fak unul insa nu m poate de p aceeasi adresa de mess. Astept un raspuns p cat posibil de rpd. K sa va pot da si adresa de email, sa nu o postez aici.In caz ca va poate ajuta nik-ul cu care a incercat logarea" the_kind_Queen" va multumesc anticipat.

vl_vl_vl
21-10-2009, 19:08
Conform statisticilor afisate pe acest site, anumiti jucatori, incalca mai mult sau mai putin, regulamentul jocului, iar administratorii ii penalizeaza dupa bunul lor plac. Iata spre exemplu: jucatorul GodyXXL are in prezent un punctaj de apx.4.3 mil puncte, la Remy pe tabla, din care mai bine de ju****te din ele sunt accumulate prin vanzare\transfer de puncte, prin joc nesportiv, jucand cu alti 2 jucatori si anume iubyxxl si nicko311 care(banuiesc) sunt una si acceasi persoana cu GodyXXL. Ieri, 20.10.2009 acesta a jucat (conform statisticilor) 77 de partide, din care 47 cu iubyxxl si 30 cu nicko311, din care s-au realizat 65 de partide mozaic ( de 1200 de p) si 12 partide monocolor(de 2000 si 4000 de p) si spre surprinderea nimanui TOATE CELE 77 DE PARTIDE CONSECUTIVE AU FOST ADJUDECATE de nimeni altul, de spectaculosul GodyXXL ! Doresc sa mentionez ca nu am nimic personal cu respectivul jucator; satisfactia de a juca si de a castiga in fata unui alt jucator fiind cu totul alta comparativa cu a mai sus mentionatului; si nu in cele din urma doresc ca acest minunat site sa fie cat mai complet, sa remedieze toate bugurile pe care le are, sa solutioneze problemele zilnice ce apar intr-un timp mai scurt si sa vina cu surprize placute in atentia utilizatorilor.

vl_vl_vl
22-10-2009, 12:35
Ieri, 21.10.2009, GodyXXL a reusit incredibila performanta, sa adauge la palmaresul sau, inca 30 de victorii CONSECUTIVE, ajungand sa totalizeze 107 partide castigate CONSECUTIV la rummy pe tabla, nici un egal, nici o infrangere! Nu va ingrijorati, serialul continua. Stimati utilizatori, sa intelegem prin comportamentul administratorilor, acestui site, care repet, pedepsesc si sanctioneaza abaterile noastre, dupa bunul lor plac, ca si noi, restul de participanti la trafic, putem proceda la fel ?

enghin1
22-10-2009, 13:37
Ieri, 21.10.2009, GodyXXL a reusit incredibila performanta, sa adauge la palmaresul sau, inca 30 de victorii CONSECUTIVE, ajungand sa totalizeze 107 partide castigate CONSECUTIV la rummy pe tabla, nici un egal, nici o infrangere! Nu va ingrijorati, serialul continua. Stimati utilizatori, sa intelegem prin comportamentul administratorilor, acestui site, care repet, pedepsesc si sanctioneaza abaterile noastre, dupa bunul lor plac, ca si noi, restul de participanti la trafic, putem proceda la fel ?

are dreptate cum adk joci tot impotriva ta ?

Batista_boy
22-10-2009, 16:30
am si eu o intrebare dc lati suspendat pe ''pope_mafiotul'' ? cad si cui ia transferat puncte.... am avut alte contu care am transferat milioane si le'am pierdut si nu le'ati suspendat pe asta chiar nu am transferat si aveam 9mil si lati suspendat.. dc nu sunteti corecti.. credeti k alti nu transfera? dar aia ia ei 2 maini de 10k si apoi ii da lu altu o mana de 1mil.. asta nu e tr la voi?...asa vau pacalit o groaza.. plm tomai pe mine mati suspendat.. VREAU SA AFLU CAND SI CUM AM TRANSFERAT PUNCTE!!!!!

:mad::mad::mad:

nikfish
23-10-2009, 01:23
va multumim pentru masurile luate asupra celor care nu joaca corect .

elenutza_alberto_paie
23-10-2009, 19:29
sah dc nu bagati??? ar trebui sa il bagati.va multumesc:cool:

jasmyne08
28-10-2009, 00:03
de doua zile tot incerc sa intru la "statistici" pe profilul propriu si imi apare urmatoarea eroare:

A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Filename: profilul_meu/statistici.php
Line Number: 25

A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Filename: profilul_meu/statistici.php
Line Number: 26

de ce, este eroare generala sau doar la mine ?? si care-i faza cu "undefined" care tot apare la diverse jocuri ?