PDA

View Full Version : pt adimi

cana3
29-11-2007, 16:37
ba deci ii jigodie siteu asta ma jur. Pe siteu doizece era mai fain care e faza daca vinzi pkte 1. Al 2 ziceti ca nu avem voie sa vindem pkte . 3 Jegu ala de cred...ca este un infect careu joaca numai pe o mana . Admin de kkt aia nu stii dar mie imi stergi contu cu 800k pe el munciti . la altii le plac cand il face cred...ca pe o mana nu ? si lu nu`i stergi contu. Si avertizeaza ca nu se vand pkte . ! ast rasp admin

Lara
29-11-2007, 17:03
Regulile sunt aceleasi pentru toti si se aplica fara discriminare tuturor celor care le incalca. Daca una din reguli spune ca vanzarea de puncte este interzisa, atunci cel care incalca aceasta regula este sanctionat daca se dovedeste a fi adevarat.

Acesta a fost si cazul tau. Stiai ca nu ai voie sa vinzi puncte, si totusi ai vandut. Te-am sanctionat conform regulamentului si in baza unor dovezi reale.

Observam ca in continuare incalci regulamentul site-ului prin injurii aduse site-ului Joci.ro si adminului, din acest motiv ai un avertisment. De asemenea, prin exprimarea ta incoerenta nu doar incalci regulamentul forumului, dar aduci o jignire grava insasi limbii romane. Fie doar si pentru acest lucru postarea ta ar trebui sa fie stearsa fara nici o explicatie.

Sfatul nostru este sa accepti ca ai gresit si sa incerci sa fii corect de acum inainte. Topic inchis.