View Full Version : Probleme server?
Aveti probleme grave cu serverul, cel putin asa banuesc din moment ce patesc aceleasi chestii, si aici ma refer la blocaje in timpul jocului, din locatii diferite. Pai cum e posibil ca abia intrat in joc sa fiu dat afara si sa mi se scada 600 de puncte pentru ca vezi doamne am renutat, cand de fapt nici nu am apucat sa trag o piesa.......mi se face :eek:
ella_bella
24-09-2007, 02:19
nu pot sa vad camerele si jucatorii
Aveti probleme grave cu serverul, cel putin asa banuesc din moment ce patesc aceleasi chestii, si aici ma refer la blocaje in timpul jocului, din locatii diferite. Pai cum e posibil ca abia intrat in joc sa fiu dat afara si sa mi se scada 600 de puncte pentru ca vezi doamne am renutat, cand de fapt nici nu am apucat sa trag o piesa.......mi se face :eek:
Ne trebuie mai multe detalii ca sa putem sa investigam problema.
1
Pai ne....io mai am cica 2 piese pe tabla...cel putin asa zice jocul...eu vad una singura!!!
2
Si mai joc si orbeste....adica partenera de joc este etalata, rupe dupa cum se vede, paraseste si masa la un moment dat...apare subit si etaleaza din nou...
Mersi pentru informatii. Daca poti data viitoare cand se intampla apasa pe butonul Zi un Bug ca sa avem si logul.
unul dintre partenerii de joc sustinea ca are o a treia piesa ( in cauza un al 3lea 12 negru !)
eu m-am trezit in 2 ferestre... si parca normal jocul este astfel facut incat sa nu permita prezenta unui jucator in 2 ferestre .... Sau ??
Site-ul a fost mutat pe un server nou. Probabil jucai in acest interval.
nu vad masa de joc si nici jucatorii:rolleyes:
ce ala un pop-up blocker si cum se dezactiveaza ca vreau si eu sa joc
:confused:
am dezactivat pop-up blocker-ul si tot nu pot vedea masa si jucatorii.ma ajuta cineva sau vb singura.
am dezactivat pop-up blocker-ul si tot nu pot vedea masa si jucatorii.ma ajuta cineva sau vb singura. In Internet Explorer:
La Tools - Internet Options - Privacy debifeaza Turn on Pop-up Blocker sau la Settings adaugi url-ul joci.ro in lista.
Need4love
15-10-2007, 15:33
Ma loghez, intru si in afara de chenar nu vad nimik, nici o masa si nici un jucator! DE CE?? Am dezactivat pop-up blocker-ul si la IE si Firefox si tot degeaba! :(:(:(:(:(
cel mai bun
24-10-2007, 18:59
am dezactivat pop-up blocker-ul si tot nu pot vedea masa si jucatorii.ma ajuta cineva sau vb singura.
Instaleaza-ti ultima versiune de flash player.
Viziteaza http://www.adobe.com/go/getflash si instaleaza versiunea de acolo.
:)
Success!
mo_geo87
27-10-2007, 13:53
imi explici si mie unde apare start la masa la care intru
ca sa ma pot alatura celorlalti juk . pana acum n am reusit sa jok nimik
Pisica Neagra
27-10-2007, 16:30
In primul rand trebuie sa intri la o masa (ca spectator sau, daca ai noroc sa nimeresti intre jocuri, chiar te alaturi la joc)
La masa de joc, intre jocuri apare optiunea "Intru in joc", si odata ce dai click pe butonul ala, apare "Start" joc. Daca toata lumea a dat start poti juca.
Desigur, iti poti face chiar tu o masa (click "Creeaza masa" din partea dreapta a chatului din camera). Daca faci tu masa poti sa iti setezi timpul de joc care iti convine, apoi nu-ti mai ramane decat sa astepti sa se alature si alti jucatori.
Spor la joc :)
Nu joc decat de vreo 5 zile pe acest site si mi s-a blocat jocul de 3 ori pana acum. De fiecare data mi-a luat 600 de puncte. Azi in decurs de 5 minute m-a scos de 2 ori de la masa. Ieri, acelasi lucru l-a patit de 2 ori cineva cu care jucam. E revoltator !!!
Intrand pe forum vad ca nu sunt singura care pateste acest lucru...
In plus de asta, de fiecare data cand ies de la masa si vreau sa intru la alta trebuie sa ma deloghez , ba mai mult sa inchid site-ul ca altfel imi apare mereu: "dezactiveaza popup-ul"
Faceti ceva sau lasati-va de meserie, fratilor....
E jalnica administrarea acestui site! :eek:
_teo_, te grabesti sa arunci vorbe.
Orice site care se lanseaza dupa o perioada BETA, mai are mici probleme care pot fi acceptate de useri si ignorate. Ele vor fi rezolvate in timp cu siguranta. Cel putin, eu sunt foarte multumit de administrarea site-ului si a forumului ;)
_teo_, te grabesti sa arunci vorbe.
Orice site care se lanseaza dupa o perioada BETA, mai are mici probleme care pot fi acceptate de useri si ignorate. Ele vor fi rezolvate in timp cu siguranta. Cel putin, eu sunt foarte multumit de administrarea site-ului si a forumului ;)
hummel, ma bucur pentru promptitudinea raspunsului tau.
Esti pe post de administrator al acestui site?
Daca da, imi schimb parearea (in bine :p )...macar din perspectiva promptitudinii...
dar pentru ca problemele acestea nu sunt deloc "mici" (sa ti se FURE punctele aiurea...si nu putine) astept totusi o remediere din partea ADMINISTRATORILOR.
Merci anticipat ;)
Nu joc decat de vreo 5 zile pe acest site si mi s-a blocat jocul de 3 ori pana acum. De fiecare data mi-a luat 600 de puncte. Azi in decurs de 5 minute m-a scos de 2 ori de la masa. Ieri, acelasi lucru l-a patit de 2 ori cineva cu care jucam. E revoltator !!!
Intrand pe forum vad ca nu sunt singura care pateste acest lucru...
In plus de asta, de fiecare data cand ies de la masa si vreau sa intru la alta trebuie sa ma deloghez , ba mai mult sa inchid site-ul ca altfel imi apare mereu: "dezactiveaza popup-ul"
Faceti ceva sau lasati-va de meserie, fratilor....
E jalnica administrarea acestui site! :eek:
Cum sa dezactivezi pop-up blockerul vezi aici (http://joci.ro/ajutor/cum-dezactivez-pop-up-blocker-ul.html).
Problemele cu blocajele apar de la conexiuna la internet. In curand va fi implementata reconectarea in caz ca pica conexiunea.
Cum sa dezactivezi pop-up blockerul vezi aici (http://joci.ro/ajutor/cum-dezactivez-pop-up-blocker-ul.html).
Problemele cu blocajele apar de la conexiuna la internet. In curand va fi implementata reconectarea in caz ca pica conexiunea.
merci ptr raspuns!
...referitor la dezactivarea pop-up blockerul am urmat toti pasii pe care i-ati mentionat aici, inclusiv am instalat ultima versiune de flashplayer, problemele insa nu au disparut, sunt aceleasi pe care le-am mentionat mai sus.
...poate gasiti si aici alte solutii
Referitor la problema cu pop-up blockerul contacteaza-ne pe Yahoo Messenger, id-ul jociro si vom incerca sa rezolvam problema. Daca nu poti, da mai multe detalii: sistemul de operare, browserul folosit, daca ai alte toolbar-uri.
christyenika
31-10-2007, 15:37
Okay,poate imi spune si mie cineva cum e cu deconectarea in conditiile in care eu am nu am avut probleme cu internetul de doi ani de zile.
Sau ce se poate face in cazul in care vreau sa inchid cu atuul , imi da voie sa-l iau dar nu se termina jocul desi nu mai aveam nici o piesa pe tabla.S-a terminat intr-un final cand am iesit si mi-a scazut 600 de puncte.
Am cel putin 3000 de puncte pierdute in acest fel:(.Am trimis bug de doua ori dar nimic.....
Faceti ceva in acest sens va rog pentru ca nu e normal sa se scada atatea puncte.
dragi administratori :rolleyes: ,
tot mai multa lume nemultumita din cauza penalizarii de 600 de puncte, care nu e din vina userilor...
nu credeti ca, macar pana rezolvati problema cu reconectarea, ar trebui scoasa penalizarea???
faceti un sondaj de opinie, sa vedeti cine e de acord sa scoateti penalizarea de 600 de puncte si cine nu.
zilnic pierd aiurea puncte. nu e normal!!!
si io la fel tre sa am licenta in informatica pt a putea juca ceva?
Pisica Neagra
02-11-2007, 11:17
Sa stii ca nu e obligatoriu sa joci :)
Incearca un x si 0 cu prietenii daca jocurile de aici sunt prea complexe pentru tine. Te pot consilia eu daca nu intelegi regulile (la x si 0 fireste) :))))))
Sa stii ca nu e obligatoriu sa joci :)
Incearca un x si 0 cu prietenii daca jocurile de aici sunt prea complexe pentru tine. Te pot consilia eu daca nu intelegi regulile (la x si 0 fireste) :))))))
hello blackcat,
In loc de raspunsuri ironice si blocari de cont, asa cum am patit eu, caci chipurile am ridicat deja prea multe probleme si am deranjat... eu zic ca ar fi mai constructiv pentru noi toti daca intradevar, asa cum ati postat intr-un mesaj, ati tine cont si de parerea noastra, a userilor.
Repet deci ceea ce am scris in mesajul anterior, fa un sondaj de opinie, asa cum ai facut la subiectul cu ce jocuri am mai dori sa apara pe site, ca sa nu ziceti ca parerea mea e singulara...desi, daca stau si cuget, nici asa nu exista vreo garantie ca rezultatul sondajului e cel real, totul se poate manui...insa pana la urma interesul vostru e sa aveti notorietate cu acest site si noi sa ne relaxam si sa ne simtim bine, fara nervi si suparari inutile
bafta si sa auzim de bine!
ps. si din punct de vedere al conceptiei jocului de rummy n-am decat cuvinte de lauda, mie nu mi se pare deloc complicat, e chiar jocul pe care il stiu si il joc dintotdeauna live...
Pisica Neagra
02-11-2007, 12:54
Sal Teo,
In primul rand raspunsul nu iti era dedicat tie, ci lui nayiu (sau nayiu esti tot tu?), in al doilea rand sunt si eu un jucator obisnuit (nu e site-ul meu cum insinuezi) si nu mi se pare ca ai nevoie de facultatea de info ca sa joci ceva aici cum spunea nayiu. Abia ce a scris el mi se pare exagerat, poate de aia mi-am permis sa il ironizez putin.
In al treilea rand, mai exista un jucator cu numele Black Cat care nu sunt eu, e alcineva.
ps. scuze de offtopic celorlalti jucatori.
Sal Teo,
In primul rand raspunsul nu iti era dedicat tie, ci lui nayiu (sau nayiu esti tot tu?), in al doilea rand sunt si eu un jucator obisnuit (nu e site-ul meu cum insinuezi) si nu mi se pare ca ai nevoie de facultatea de info ca sa joci ceva aici cum spunea nayiu. Abia ce a scris el mi se pare exagerat, poate de aia mi-am permis sa il ironizez putin.
In al treilea rand, mai exista un jucator cu numele Black Cat care nu sunt eu, e alcineva.
ps. scuze de offtopic celorlalti jucatori.
sal pisi (cum iti zice love :p )
In primul rand nu eu sunt nayiu, insa daca citesti citatul mesajului, a facut referire la faptul ca din motive tehnice nu poate juca pe site si nu din cele insinuate de tine. Nici macar nu cunosc userul respectiv, cum de fapt nu te cunosc nici pe tine, insa ironia ta mi s-a parut nepotrivita.
In al doilea rand nu te-am confundat cu alt user, si nici n-am insinuat ca ar fi site-ul tau, insa doar tu si administratorii aveti la avatar "joci.ro"... si faptul ca ai facut un sondaj de opinie cred ca nici cu asta nu m-am inselat...
asta m-a determinat sa cred ca faci parte din echipa de admini a siteului
m-ar fi interesat mai mult daca si tu ai fost vreodata deconectata din motive tehnice si penalizata cu 600 de puncte :cool:
bye
In al doilea rand nu te-am confundat cu alt user, si nici n-am insinuat ca ar fi site-ul tau, insa doar tu si administratorii aveti la avatar "joci.ro"... si faptul ca ai facut un sondaj de opinie cred ca nici cu asta nu m-am inselat...
asta m-a determinat sa cred ca faci parte din echipa de admini a siteului
m-ar fi interesat mai mult daca si tu ai fost vreodata deconectata din motive tehnice si penalizata cu 600 de puncte :cool:
bye
Orice utilizator poate folosi avatari cu joci.ro. Ii poti gasi la User CP - Edit Avatar.
Referitor la penalizare ne gandim acum la modificarea nr de puncte luate in cazul unei deconectari/abandon.
Gusterik
03-11-2007, 01:48
nu vad masa de joc... si nici jucatorii... mai aveti de lucrat mult la site...asa ca... praf...
cunigulus
03-11-2007, 01:53
nu vad masa de joc... si nici jucatorii... mai aveti de lucrat mult la site...asa ca... praf...
nu cred ca e de la site... eu de ce vad si joc in fiecare zi ? :rolleyes:
va rog faceti cv cu -600pct. dak iti pica netu :( dak nu aveti ce makr puneti -100 pct. pls... e exagerat nu krek iese cnv intentionat de la o masa knd stie k pierde atatea pct :( plsss
Din data de 5.11.2007 depunctarile pentru jocul de rummy s-au schimbat in felul urmator, tocmai pt a veni in ajutorul utilizatorilor care au probleme cu internetul:
1. La toate tipurile de Rummy deconectarea se penalizeaza acum cu -300 puncte in loc de -600 puncte.
2. La Rummy Romanesc cei care anunta Joc pe Tabla si nu inchid vor avea -200 puncte in loc de -400 puncte.
Sursa: Stiri (http://joci.ro/stiri/schimbare-de-punctaj-la-jocurile-de-rummy.html)
Depunctarea de care vorbesti nu mai exista.
Adaugare: A ramas un mesaj care spune "x a parasit masa si a fost depunctat cu 600 de puncte" care va fi modificat astazi.
e bine dak e asa :) e un inceput
nu vad masa de joc ,nici jucatorii.ce se intampla?
n3f3r7i7i
28-11-2007, 12:30
Nu pot sa intru la nici o masa,am creat masa si nu vad nici un jucator,nici pe mine,mi-a dat eroare Cod 10304...si imi zice k nu am suficiente puncte k sa dau start la joc...ma chinui de 20 min sa intru la o masa....ce naiba ii fac k ma scoate din sarite????
Nu pot sa intru la nici o masa,am creat masa si nu vad nici un jucator,nici pe mine,mi-a dat eroare Cod 10304...si imi zice k nu am suficiente puncte k sa dau start la joc...ma chinui de 20 min sa intru la o masa....ce naiba ii fac k ma scoate din sarite????
Codul de eroare 10304 inseamna ca incerci sa creezi masa desi esti deja prezent la o masa. Asigura-te ca ai iesit de la masa (ai inchis fereastra popup cu masa de joc) in care te afli inainte de a face o alta masa. Si totodata asigura-te ca folosesti ca browser Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Safari.
Pot descrie situatia in care ti-a spus ca nu ai suficiente puncte? Cate puncte aveai cand ai primit acest mesaj?
Bebe_roz
29-11-2007, 02:02
cacealma9 si f.c_juventus joaca pe mana la poker si restu lumi joaca degeaba faceti ceva
alinutza_jasmin
29-11-2007, 22:11
atunci cand intru la o masa nu pot vedea jucatorii si nu imi arata nimik si nici daca apas start sau nu !
__lolyta__
02-12-2007, 20:00
SAL ALL..chiar acum mi s-a intampalt sa nu mai vad nimk in 3 camere de remi ro...:confused: faceam masa si arata ca e goala..dar erau playeri la masa....si asta in 3 camere diferite de remi...si nici acum nu pt juca..:mad:
Stie cineva dc?
__lolyta__
02-12-2007, 20:06
Sal all....azi mi-am facut cont...dar dupa 30 min de jok au aparut probleme...in camerele de rummy nu mai vedea nimk...daca faceam masa nu vedeam mai nimik,.nici cine intra nimk..la fel la poker si la fel si daca intram eu la alte mese..Va rog sa-mi spuneti dc...ca imi place mult acest site....si nu as vrea sa revin la 2 10:confused: :mad: :rolleyes: trimiteti-mi un mesaj..aici sau prv
Sal all....azi mi-am facut cont...dar dupa 30 min de jok au aparut probleme...in camerele de rummy nu mai vedea nimk...daca faceam masa nu vedeam mai nimik,.nici cine intra nimk..la fel la poker si la fel si daca intram eu la alte mese..Va rog sa-mi spuneti dc...ca imi place mult acest site....si nu as vrea sa revin la 2 10:confused: :mad: :rolleyes: trimiteti-mi un mesaj..aici sau prv
Au fost semnalizate o serie de astfel de comportamente. Din pacate din cauza detaliilor putine pe care le cunoastem despre problemele semnalate, nu pot sa-ti sugerez decat posibile solutii.
1. Incercati sa folositi Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Apple Safari. In cazul in care folositi Opera, trebuie sa faceti un refresh cand iesiti de la o masa.
2. Asigurati-va ca versiunea de flash player este cea mai noua. Mergeti la www.adobe.com/go/getflash si luati de acolo ultima versiune de player.
3. Incercati un restart la windows. Unele instalari de software, sau anumite schimbari in sisteml dvs. (windows update, resurse folosite de alte procese) pot afecta functionarea jocurilor.
Va multumim pentru ca sunteti cu noi, si va doresc o experienta cat mai placuta alaturi de ceilalti utilizatori ai joci.ro
zana_cea_buna
03-12-2007, 18:50
nici eu nu pot vedea camera si jucatoriii....CE FACCCC :((((((
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.