View Full Version : Bine ati venit!
Bine ai venit pe Joci.ro, versiunea Beta a unui site nou-nout de jocuri online!
Whist, Poker si Hold'em Poker sunt jocuri pe care le-ai mai jucat cu siguranta si pe alte site-uri, sau acasa, cu prietenii, iar la noi le vei gasi intr-o grafica deosebita. Rummy, varianta romaneasca, e un joc la fel de apreciat, iar noi iti propunem prima versiune online! Acestea sunt doar primele jocuri, in curand vei avea acces si la altele.
Toate jocurile sunt in teste, asa ca apreciem intelegerea ta. Te asteptam cu sugestii, poti fi sigur ca vom tine cont de parerile tale, iar Joci.ro va deveni in curand site-ul tau preferat de jocuri online!
Echipa Joci.ro
cumnatul
19-07-2007, 14:32
Rummy e cel mai tare joc !!!
felicitari
:o:D:o
Pisica Neagra
19-07-2007, 14:35
Faine jocurile! Asteptam variantele finale si mai multe jocuri. :D
adicristea
24-10-2007, 04:00
Felicitari. Chiar e dragut. Si buna ideea cu mesajele pe cel mai mare site de jocuri ;-).
Buna buna, dar ne acapareaza din timp :P :)).
Felicitari pentru munca depusa, intr-adevar de calitate.
PS: nu stiu ce se intampla cu linkurile de activare, dar eu cunosc doua cazuri de persoane care de 48 de ore nu au primit nici linkul de activare nici raspunsul de la contact :(
PS: nu stiu ce se intampla cu linkurile de activare, dar eu cunosc doua cazuri de persoane care de 48 de ore nu au primit nici linkul de activare nici raspunsul de la contact :(
Cei care au dat mail la contact au primit raspuns si din cate am inteles au conturile activate. Daca mai sunt probleme te rog roaga-i sa mai dea un email la info@joci.ro (info@joci.ro) sau sa ne contacteze pe Yahoo Messenger id-ul jociro .
pitpalaque
26-10-2007, 16:51
thanx for the hippoooooos :D
e tare site-ul
ar fi tare dak ati baga si rent(dak asa se scrie)
madyy_vball
05-10-2008, 23:00
am o intrebare...in timp ce jucam..dk vb pe chat..q cel q care joc..cn poate vedea ce vb!??
Chat-ul de la masa de joc este destinat jucatorilor de la acea masa. Deci oricine este in acel moment la masa de joc (jucator sau spectator) poate vedea ce se scrie pe chat.
delya22s
06-10-2008, 13:49
am si eu o intrebare...de ce nu se face si o camera de yams?E super jocul si nu ai unde sa joci online...in loc de septica ar fi mers mai bine yams...
v-ati apucat de facut carti de jok cu sigla site-ului?? ca vreau sa cumpar si eu cateva perechi.
alexandra_scumpik
22-11-2009, 22:20
am si eu o intrebare,d c nu pot vb pe chat camd ma joc septica,iamms,rummy?mersi frumos.
alinutzica
08-12-2009, 20:33
Sper ca nu am postat aiurea, dar nu stiu unde sa scriu:p. Este pe site-ul www.yahoogames.com un joc care se numeste Yahoo Graffiti! Este un joc foarte misto in care ti se dau niste cuvinte iar tu trebuie sa le desenezi iar ceilalti sa le ghiceasca. Ca la mima numai ca este in scris. Pe baza asta se acorda si un punctaj, cine reuseste sa ghiceasca cuvantul ia nu stiu cate puncte. Am cautat si nu am gasit jocul in limba romana, care sa aiba cuvinte romanesti. Daca s-ar putea face un joc si sa fie introdus aici pe site ar fi foarte misto si multa lume ar juca. :D
melania25
06-03-2010, 15:53
:o:D:cool::eek::confused::mad::p;):rolleyes::(:)
cum pot sa fac puncte ca sa joc si eu? pt ca nu pot sa intru pe nici un joc imi zice ca nu am puncte destule. Multumesc!
Oricare admin,cum faci bloguri din asteca pdsm,tomapan,si multe altele???
trebuie sa ii dai regenerare puncte
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.