PDA

View Full Version : Eroare

beatzu_giani
27-12-2007, 12:57
De o saptama joc aproape non stop si deabia am facut aproape 15.000 puncte.....si jucatorul cu numele Dorucu74 care ieri seara aveai 5.000puncte
acum are 17.000 deci nu cred ca este posibil in cateva ore sa faci peste 12.000 de puncte..va rog sa verificatiii.........asa ceva nu este posibil......astept un raspuns...dezamagit de acest site:(

sunshine_ana1981
27-12-2007, 13:11
Cei care se ocupa de site pot face o modificare la calc punctajului...la expirarea timpului pt mutare juc poate castiga 60 pct si celalalt pierde 30.
Daca joc 4 partide din care 2 le pierd prin trecerea timoului alocat mutarii pierd 60 pct,celelalte 2 partide le castig tot prin trecerea timpului...asta insemanand 120 pct in plus...deci sunt in avantaj cu 60 pct in plus ,fara a juca...ci doar prin asteptarea expirarii timpului:P
Deocamdata acesta este singurul mod pe care eu il stiu de a lua puncte necinstit.
Cred ca se poate da 10 pct si lua 10 la cel ce a intarziat sau 20 si - 20 sau daca se poate verifica modalitatea in care s au acumulat punctele...si daca sunt multe partide castigate doar prin expirarea timpului se ajunge la concluzia ca acel juc doar a juc sa faca puncte necinstit.
Sper sa citeasca cine trebuie si sa faca ceva cu aceasta problema
Bafta la joc.
Incercati sa nu semene acest site cu altele unde deja zici ca esti pe maidan:)

marius
27-12-2007, 16:35
De o saptama joc aproape non stop si deabia am facut aproape 15.000 puncte.....si jucatorul cu numele Dorucu74 care ieri seara aveai 5.000puncte
acum are 17.000 deci nu cred ca este posibil in cateva ore sa faci peste 12.000 de puncte..va rog sa verificatiii.........asa ceva nu este posibil......astept un raspuns...dezamagit de acest site:(

In primul rand, asta nu este eroare.
In al doilea rand, nu exista nici un jucator cu numele "Dorucu74".
Concluzie: irelevant ce zici.

beatzu_giani
27-12-2007, 21:52
Da, da, da aveti dreptate nu e nici un jucator Dorucu 74,,,,se numeste Dorucu 72.......dar ma-ti dezamagit..........schimbati sistemul de calcul al punctelor.................nu stiu ce faceti voi dar este imposibil ca un jucator in aproximativ 10 ore sa fac aproxomativ 10.000.............scuzati-mi datele eronare facute in reclamatia anterioara................oricum dezamagit total de acest site care se vede ca este tipic romanesc............O zi buna!Si incercati sa schimbati uneel chestii pe aici....::confused:

Lara
27-12-2007, 23:27
Intr-adevar, este posibil sa se "cedeze" puncte prin metoda semnalata de Ana. Voi aduce in discutie colegilor mei problema punctajului si vom analiza mai in detaliu acest aspect.
Giani, iti intelegem si tie indignarea, dar putem sanctiona un jucator doar daca este prins cu o neregula sau daca incalca regulamentul. In orice caz, se vor face verificari, iar noul an poate va aduce si modificarile de punctaj menite sa imbunatateasca jocul.
Si nu in ultimul rand, nu va grabiti sa va declarati "dezamagiti" de site, poate nu suntem atat de rapizi pe cat va doriti voi, dar se va lucra mereu la rezolvarea neregulilor si la imbunatatirea site-ului.

sunshine_ana1981
28-12-2007, 15:37
Cred ca o modalitate foarte simpla de calc a punctajului este aceea de a oferi castigatorului 20 puncte iar celui ce pierde -20 si asa mai departe.
La martz 30 si -30
Astfel nu va mai exissta posibilitatea de a ceda meciuri unul celuilalt si a castiga puncte.
Sper sa fie de folos sfatul meu si sa fie si aplicat:).Bafta

beatzu_giani
05-01-2008, 11:46
Buna ziua...La multi ani...imi plac modificarile site-ului...bravo...adica chestia de la cronometru....asa numai fura nimeni...dar ieri jucatorul "For3dollars" mi-a propus ca dak joc cu el imi da 500puncte si dak pierd sa ii dau 500puncte...mi-a explicat ca cel care va pierde va astepta sa treaca timpul pana se va ajunge la 500 puncte...bineinteles ca nu am acceptat dar alti da...motiv pentru care metoda lui da roade, vazand punctajul....deci e legal ce face...il sanctionatii???astept un raspuns...Va multumesc mult de tot...multumit de site..tinetio tot asa..Bafta:rolleyes:

undercover
05-01-2008, 17:58
daca il bati pe for3dellars zice ca ai noroc da tu esti varza ca jucator...ieri l-am batut de 3 ori...si a inceput cu un limbaj suburban...plus ca e f stresant!

undercover
06-01-2008, 19:56
dorucu azi la ora 19 avea 18000 de puncte si in o ora a facut 2000 de puncte are 20000...
si inca ceva in joc cu el i-a trecut timpul si nu s-a intamplat nimic...de ce nu am primit alea 60 de puncte?si dupa ce a trevut timpul nu s-a intamplat nimic si a trebuit sa ies din fereastra!

undercover
07-01-2008, 02:39
frate asta e nesimtire deja...for3dollars avea la 19.00 8000 de puncte si acum la 2.00 noaptea are 21000 de puncte...ce dracu e asta ma?a facut 13000 de puncte in 7 ore...voi realizati ce se intampla????????1000 de puncte pe ora...avea dreptate cineva mai sus...ffffffffffffffffffffff dezamagit!rezolvati mizeria asta!

dorucu 72
07-01-2008, 13:32
va rog cind se da cu zarul la table sa faceti ceva sa fie zarul impartial;
cum este posibil,ca adversarul sa fie in casa la mine cu 2 piese,si sa dea sistemul 7 duble la rind si sa cistige el linia?pai daca jucam sa jucam noi nu sistemul ca altefel e pierdere de timp aiurea.
NU E POSIBIL ASA CEVA DACA DAU EU CU ZARUL UN AN NU DAU 7 DUBLE LA RIND.FACETI CEVA CU PROGRAMUL ASTA CARE DA ZARURILE
NU E POSIBIL MATEMATIC ASA CEVA .

For3dollars
07-01-2008, 19:34
va rog frumos....sa selectati primele 4 locurii din TOP 10 sa joace cu mine ....joc table de la 14 ani barbut de la 16 ani Rollete de la 18ani..SUNT JUCATOR JOC PE ORCE STIU CA SE FACE BANI SAU PUNCTE. nu sunt venit aiurea. hai sa selectam primele 4 locuri din top si sa jucam pe descalificate din top. toata lumea se plange de mine. dar toala lumea nu sta 24 de ore cu 12. vine 1 2 3ore si are pretenti sa faca puncte multe joc cu oricive pe orice suma. invit la mine acasa sa vina cu bani jos si jocuri pe calculator pe bani, SAu ACARETE. SUNT JUCATOR. Beatzu_geani spune ca de 1 saptamana joaca non-stop si abia are 15 mii....si Yo il vad 1 pe zi la table si face 200 300 de puncte si dispare....si de-o data il vad cu 1000 deci? cum vine asta? se vede clar ca face Manevre cu punctaju. este un copil vai de el..si tare in gura..mi-a vorbit urat pe privat. nu mi se pare ceva noral daca pun mana pe el... vai de elll va fii

For3dollars
08-01-2008, 09:08
Ba undercover...ce tot te plangi ma atata esti femeie? zi? si ce tot exagerezi atata cu miile astea de puncte...ba te-ai lovit la ceas? si apropo nu ma mai fa tu pe mine nesimtit..ca esti cam obraznic..si nu e bine cu tine.(la calculator nu-ti face nimeni nimic dar ai grija pe strada ca te bate lumea la cum vorbesti) potoleste-te ma si terminati cu mine ce tot aveti? Ia-l pe pustu Beatzu_geani si veniti sa jucam noi3 table sa vedem merit atatatea puncte sau nu? va plangeti ca femeilee aici la eroaree ...lasa-ti lumea sa isi faca treaba ca nu are nevoie de voi cu plansete si ragnete.potolitiva. ai jucat 1 joc cu mine si AI CE SA SPUI VAD. termina-te si nu mai scrie de mine. bine>? salut

For3dollars
08-01-2008, 21:50
Stimatii Adminii Yo Nu Furr Punctee Verificati Va Rog Daca Fac Asa Ceva Va Implor Sa Verificati Daca Fur Puncte. Sau Intrebati Useri De Pe Acest Site De La Table...sau Daca Ii Influentez Yo In Privirea Punctelor Cedate. Luati Masuri Si Fa Ce-ti Usari Undercover Si Beatzu_geani Sa Inteleaga asta ..le Este Ciuda Ca Stau Mult Pe Acest Site La Table. Va Multumesc Va Rog Lamuritii

ana82
09-01-2008, 19:02
joc aproape zilnic si se blocheaza mereu.Verificati va rog,pt a-si reveni jocul unul din jucatori trebuie sa iasa din joc ceea ce inseamna 300 p penalizare.Va multumesc anticipat

Lara
09-01-2008, 20:52
Multumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele aparute in aceasta seara. Am luat la cunostinta de existenta lor si, chiar daca nu se vor rezolva imediat, va informam ca se lucreaza la remedierea lor.

Rugamintea noastra este sa fiti intelegatori vis-a-vis de situatia aparuta.
Multumim.

undercover
14-01-2008, 11:37
for3dollars...lasa-ne cu impresiile astea...te-am batut pe une te-am prins...joci table in somn poate :))