View Full Version : Pentru domnii administratori
Am avut carte de inchis si nu am putut si mai ales ca puteam inchide si cu geony...credeti ca este corect?
Asta este furt pe fatza....va rog sa nu mai spuneti ca sunteti un site corect si nu sunteti ca cei de pe doizece sau alte site-uri,pt ca nu este adev.Am recomandat tuturor acest site,dar sunt sigura ca m-am inselat.Nu joc pt puncte,dar nu suport sa pierd si sa fiu furata...asa cum dv vreti corectitudine,asa dorim si noi sa jucam frumos si sa faceti totul ca sa fie asa cum dorim...nu cred ca cerem prea mult.Macar la acest mesaj pot primii un rasp?Asta daca nu cer prea mult!:p
Suntem un site corect, nu va fura nimeni intentionat, dar jocurile de rummy sunt inca in versiunea Beta. Stim de existenta erorilor din jocuri, si chiar daca aceste bug-uri va dezavantajeaza cateodata, va cerem doar putina rabdare, le vom remedia. Multumim pentru intelegere.
PS.Te rugam nu mai deschide topic-uri noi daca postarea ta se incadreaza intr-un topic deja existent pe site: "Bug-uri si Nemultumiri Rummy". Contravine regulamentului site-ului.
Imi cer scuze,dar nu ma pricep unde sa scriu si de aceea poate imi spui unde si cum.Ms pt raspuns...
Topicul se afla pe pagina forumului la sectiune dedicata jocului de Rummy: http://joci.ro/forum/showthread.php?t=109&page=4
De ce se scad puncte atunci cand un jucator nu apasa ok inainte sa dea start si nu iese ca pierde 300 de puncte,ni se scad noua celorlalti?Credeti ca este corect sa pierd 200 de puncte ca asa a procedat de 2 ori la rand?Si asta este un furt pt ca nu mi se pare corect...fiecare tb sa plateasca pt greseala lui...nu credeti?Dupa ce i-am spus ca nu e corect m-a si jignit...nu am spus decat ca ai 5 degete la o mana si el ce credeti ca mi-a raspuns?...ca eu il merit pe cel din mijloc...asta ca nu permiteti sa injure pe site,pt ca altfel mi-as fi luat numai injurii urate.Daca sunteti curiosi va spun numele...se numeste lucaselu si as dori sa luati anumite masuri.Va rog frumos sa faceti ceva sa nu se mai piarda puncte din aceasta cauza,cel putin sa nu fim noi cei pedepsiti de greselile altora.Astept un raspuns pt ca va cred un site onorabil.Va multumesc!
Nu prea inteleg situatia descrisa de tine. Din 4 jucatori, daca unul da start fara sa apese mai intai ok, atunci celorlalti 3 jucatori li se scad 200 p? Daca poti reformula ca sa intelegem eroarea o vom remedia cat mai repede. Si sa ne spui la ce tip de rummy se intampla (romanesc, pe tabla sau etalat). Asteptam detalii de la tine.
Cat despre jucatorul care ti-a raspuns urat, precizam ca nu putem sanctiona pe cineva bazandu-ne doar pe acuzatia altuia. Daca se mai intampla da click pe R (Raporteaza abuz) din dreptul lui la masa de joc (dreapta jos). Sau daca vorbeste urat in chat-ul public ori in cel privat da click pe numele lui si raporteaza-l. Nu doar injuriile sunt sanctionate, ci si cei care incep si intretin certuri ori care jignesc alte persoanle pot primi avertismente.
Cand un jucator termina partida de remy,iti arata cate puncte are si ce cartzi a avut pe tabla,iar jos scrie ok....daca unul din jucatori nu a dat intai ok,apoi start ca sa inceapa partida,acel jucator nu-si vede cartzile pe tabla si nu iese astepatand sa treaca timpul de teama sa nu piarda 300 de puncte,el castiga iar noi pierdem.Asta se intampla la remy romanesc.Va multumesc pt raspunsurile dv promte!
Am remediat problema.
Daca se mai intampla sa mai apara erori apasa Trimite Bug chiar in timpul jocului pentru o analiza mai detaliata ulterioara din partea noastra. Multumim.
Daca vor mai exista probleme va voi anunta.Va multumesc!
Am trimis bug si nu mi-ati rasp.Am dat carte si imi spune ca eu sunt la rand...nu vreau sa ies pt ca pierd 300 de puncte si nu mi se pare corct.
Sunt cateva erori la Rummy pe care le cunoastem de ceva timp. Se lucreaza la ele si se vor remedia in scurt timp. Multumim pentru intelegere.
am si eu o sugestie: toti nesimtitii care parasesc masa inainte de incheierea partidei sa fie exclusi. eu inteleg ca unii se oftica dar nici in halul asta. te chinui sa faci un joc frumos, sa aduni puncte si se gaseste cate o jigodie care strica farmecul jocului. daca il penalizeaza cu 300 puncte, putin ma intereseaza, sa se contorizeze si punctele acumulate la intreruperea jocului. in rest ar fi ok.
malincostel
31-05-2008, 17:11
Se stie vre-un site unde se poate juca si pe bani?
De ce se scad puncte atunci cand un jucator nu apasa ok inainte sa dea start si nu iese ca pierde 300 de puncte,ni se scad noua celorlalti?Credeti ca este corect sa pierd 200 de puncte ca asa a procedat de 2 ori la rand?Si asta este un furt pt ca nu mi se pare corect...fiecare tb sa plateasca pt greseala lui...nu credeti?Dupa ce i-am spus ca nu e corect m-a si jignit...nu am spus decat ca ai 5 degete la o mana si el ce credeti ca mi-a raspuns?...ca eu il merit pe cel din mijloc...asta ca nu permiteti sa injure pe site,pt ca altfel mi-as fi luat numai injurii urate.Daca sunteti curiosi va spun numele...se numeste lucaselu si as dori sa luati anumite masuri.Va rog frumos sa faceti ceva sa nu se mai piarda puncte din aceasta cauza,cel putin sa nu fim noi cei pedepsiti de greselile altora.Astept un raspuns pt ca va cred un site onorabil.Va multumesc!
dc uni ma scot afara?
Am sa iti dau acelasi raspuns pe care i l-am mai dat unei colege nu cu mult timp in urma:
Am sa citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."
Deci nu este incorect ca gazda sa dea afara de la masa jucatori. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse.
Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa gratuit, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.
mitroiu_monica
07-06-2008, 05:20
io nu o inteleg pe viviana dc se tot plange atata k e un site nush kum k nu e corect k e asa si p dinkolo..dak nu ii convine s joace pe doizece unde e furt pe fata..se mai intampla,nu poti stii exact c probleme apare la fiecare juktor la fiecare jok la fiecare masa...asta kiar k e imposibil,da numai ea se plange..krd k ar fi cazu s u o mai bagatzi atata in seama,,fara rautate dar asa este,e super bun site`ul asta si se joak sji frumos:cool:
manuela_ungureanu
07-06-2008, 21:17
la fel ca si antevorbitoarea mea am de comunicat o neregula ce apare frecvent la rummy etalat...atunci cand vrei sa rupi o carte pe care sa o asezi la mijloc intre alte doua carti pe care le ai nu se poate?
de ce nu remediati aceasta greseala si ne lasti sa ne enervam. intru sa ma destind nu sa ma enervez .
milLion_One_dollaR
08-06-2008, 00:54
ma fratilor face dq ceva la siteul asta k merge rau de tot merge greu de tot faceti ceva va rog
dani__24
08-06-2008, 16:00
am fost injurat de chisutz_no1.luati vreo masura?astfel de oameni nu au ce cauta pe site
printzessa_
08-06-2008, 16:08
am si eu o sugestie: toti nesimtitii care parasesc masa inainte de incheierea partidei sa fie exclusi. eu inteleg ca unii se oftica dar nici in halul asta. te chinui sa faci un joc frumos, sa aduni puncte si se gaseste cate o jigodie care strica farmecul jocului. daca il penalizeaza cu 300 puncte, putin ma intereseaza, sa se contorizeze si punctele acumulate la intreruperea jocului. in rest ar fi ok.
Eu sunt una dintre cei care am parasit masa de mai multe ori..dar nu sunt nesimtita...ci netul este cel care ma impiedica sa joc. Asa ca te rog sa ai grija la vocabular alta data si sa acuzi fara cuvinte murdare care s-ar putea intoarce impotriva ta...
Si as mai avea ceva de clarificat. Se intampla ca dublele schimbate sa ramana pe tabla si daca ele au fost deja schimbate, jocul se intrerupe cand dau dubla.De multe ori am ramas chiar cu 14 pietre, fiind necesar sa dau si alta piatra. Multumim stafului ptr acest site!
Si tantarul nu putem juka? macao sau toci :D "nu te supara frate" , connect 4 sunt jocuri foarte frumoase si usoare pentru toata lumea.
la fel ca si antevorbitoarea mea am de comunicat o neregula ce apare frecvent la rummy etalat...atunci cand vrei sa rupi o carte pe care sa o asezi la mijloc intre alte doua carti pe care le ai nu se poate?
de ce nu remediati aceasta greseala si ne lasti sa ne enervam. intru sa ma destind nu sa ma enervez .
Se poate rupe o carte pentru a o aseza intre alte doua carti. Conditia este ca acele doua carti sa fie "lipite" adica sa nu aiba spatiu intre ele, pentru ca jocul sa poate "citi" formatia. Acest lucru este valabil pentru rupt, coborat, inchis cu Atuul sau atunci cand inlocuiesti un Jolly si acest tine locul unei piese de "mijloc"
Ca sa intelegi mai bine sacrifica 2 minute si inainte de a juca arunca o privire peste filmuletele ajutatoare din joc. Le gasesti daca apesi butonul Ajutor din jocul Rummy Romanesc. Bafta!
siteul se blocheaza foarte des .. mai ales la rummy .. nu se poate face ceva in privinta asta? :confused:
Ieri seara am jucat cu un anume ic3man3000 si l-am dat afara de la masa,iar el mi-a scris pe chat privat si m-a amenintat...va relatez cuvintele lui:,,sti ca ai spam pe nick-ul tau''....va rog sa luati masuri in legatura cu acest individ.Eu v-am adus la cunostinta si daca imi blocheaza nikc-ul si nu mai pot sa-mi recuperez punctajul,atunci imi voi schimba parerea de acest site.PAROLA mea nu o stie absolut nimeni si nici nu raman logata...de fiecare data imi pun parola cand joc.Astept raspuns...va multumesc!
round_up27
14-06-2008, 06:09
mai administratilor faceti ceva cu caderea de net...imi cade cateva secunde si nu pot sa ma reconectez luati exemplu de la doizece...
Voi anulatzi conturi asa cand va aducetzi aminte ? Atzi anulat _Royal_ (cica vanzare pkte) ce katerinka , poate donare pkte , transfer pkte sau injurii poate pt. asta va mai credeam si oricum daka tot vi se face sa mai anulatzi cate un cont anulatzil atunci cand greseste omu nu dupa 2 luni de zile ... k eu cu contu ala cam de atat timp nu mai joc poker , doar ce am mai intrat 2-3 ori pe holdem cu el si akolo nu aveam ce sa "VAND" eu pt. ca nu am avut mai mult de 100k niciodata pe holdem . Asta e cea mai mare prostie la voi si site-u asta faptu k daka azi il injur pe unu voi imi datzi sanctziunea peste 3-4-5-6 saptamani chiar cate odata . Si de ca imi sunt blocate tot restul de conturi si nu apar la conturi sanctzionate ? le-atzi blocat si acum va ganditzi ce motive penibile sa mai punetzi si pt. alea ? k nu pot sa intru cu nici un cont la toate imi zice cont blocat si nu pot intra cu nici unul a trebuit sa imi fac cont nou . (k sa avetzi ce sa mai anulatzi si voi) Oricum daka atzi blocat ip-u care il aveam nu e problema acum am altu si daka il blocatzi si pe asta il schib si pe asta si asa mai departe k nu e problema . Bafta!
Suntem un site corect, nu va fura nimeni intentionat, dar jocurile de rummy sunt inca in versiunea Beta. Stim de existenta erorilor din jocuri, si chiar daca aceste bug-uri va dezavantajeaza cateodata, va cerem doar putina rabdare, le vom remedia. Multumim pentru intelegere.
PS.Te rugam nu mai deschide topic-uri noi daca postarea ta se incadreaza intr-un topic deja existent pe site: "Bug-uri si Nemultumiri Rummy". Contravine regulamentului site-ului.
Pai da voua sa nu va convina incalcarea regulamentelor.Bun.Nimeni nu vrea sa le incalcam.Dar si voi ne incalcati drepturile de jucator si user.Sunt atatea bug-uri si voi de un an ziceti pe aici ca le rezolvati.Cum sa nu se enerveze userii.Ei vin aici sa se relaxeze,dau de erori si tot nervosi pleaca.Si asta numai din cauza voastra si din neatentie.Mai multa atentie pe viitor,domnilor admini!
davidelu
28-06-2008, 12:23
nu inteleg de ce nu imi mai merge sa joc :D mi se incarca niste stelute o zi intreaga dar nu mai intra in camera . imi explicatzi si mie de ce nu`mi merge . va rog :D
venusiana
28-06-2008, 13:25
cand mi am facut acest cont lam facut pe un anume email ,cnv mi a spart parola de la el si mi a intrat pe acest cont as dori daca se poate sa l pot pune pe alt email ,ca pe acel email nu mai pot intra delok si ca sa schimb parola tot imi trm email pe aceea adresa si nu rezolv nik
ajutati ma va rog astept cat mai repede raspuns
:(
PENTRU PRINTZESSA_
Cand am folosit astfel de cuvinte m-am referit strict la cei care parasesc masa in mod intentionat (le merita din plin) si nu la cei care au probleme de conexiune (cum zici ca a fost si cazul tau). Chiar crezi ca la unii au fost astfel de probleme cand cronometrul era de partea mea iar respectivul a disparut deodata ? Etalasem foarte multe piese iar colegul de joc era cu ele pe tabla. Daca cronometrul era de partea lui si expira timpul intelegeam. Am intalnit destui la care s-a intamplat acest lucru si am dialogat la subsol despre problema aparuta si spuneau ca se vor ridica de la masa. Am convingerea ca m-am facut inteles si ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni care din motive obiective parasesc masa. Numai bine!
as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008
as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008
Vezi la Ajutor (http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html).
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.