PDA

View Full Version : "joci.ro" un site pentru fraieri ??!!

_teo_
28-01-2008, 13:17
Pentru ca administratorii acestui site nu numai ca nu iau nicio masura impotriva unor practici neregulamentare, dar le mai si incurajeaza, m-am gandit sa trag un semnal de alarma, si eventual sa aflu si parerea voastra, a jucatorilor de pe acest site, vis-Ă*-vis de topul jucatorilor la rummy romanesc.
Ca sa ajungi nr. 1 in top nu trebuie decat sa desconsideri restul jucatorilor de pe acest site si cu ajutorul si “indiferenta” (ca sa fiu eleganta!) administratorilor care nu afiseaza nici lista partidelor jucate si nici macar numarul lor (asa cum se intampla pe toate site-urile de jocuri... care se respecta) poti sa acumulezi 100 000 puncte in mai putin de 24 ore.
Chiar daca acest aspect a mai fost semnalat administratorilor site-ului nu s-a luat nicio masura, ceea ce denota ca noi, restul jucatorilor, suntem niste fraieri.
Asadar, pentru ca tot sunt incurajati jucatorii care “joaca dupa propriile reguli” (vezi topicul deschis de administratori in data de 10 ian. 2008) , o sa descriu mai jos RETETA ptr nr. 1 in top:

Se iau 2 computere, de preferat un computer si un laptop (pentru comoditate :D ).
La unul din ele se logheaza userul “kosstell” iar la celalat se logheaza userul “vifor” (in 99% din cazuri).
IMPORTANT: Userul “kosstell”joaca intotdeauna numai la mese private, pentru a nu fi deranjat de alti “fraieri”.
Dupa ce s-a creat masa privata, userul “kosstell” joaca pe tabla, iar celalalt user (de obicei “vifor”) joaca etalat.
Partida dureaza in functie de cat de repede vin piesele pentru ca userul “kosstell” sa faca un monocolor si sa inchida cu jolly (2000 puncte). Daca e joc dublu (atu 1), cu atat mai bine, castiga din start 4000 puncte la o partida. Pana “vin” piesele asteptate, userul “vifor”, care “da jos” toate piesele necesare userului “kosstell” mai etaleaza cateva puncte, si asa practic se inseala aparentele.
Restul jucatorilor (adica “fraierilor”) se fac ca nu observa “jocul inteligent” al numarului 1 in top, iar administratorii au probleme mult mai importate decat fair-play-ul pe acest site.

Spor la puncte asadar, ca jocul oricum nu mai conteaza!!!
ps....daca am luat ban , inseamna ca administratorii nu numai ca au citit acest mesaj, dar s-au si "deranjat"

Lara
28-01-2008, 15:41
_teo_, stim ca esti jucator cu ceva vechime la noi pe site si nu credem ca te vei supara daca iti vom da un raspuns in acelasi ton cu cel al postarii tale. Cu siguranta Joci.ro nu este singurul site de jocuri online pe care ai jucat. Fie ca este vorba despre site-uri romanesti, fie "din afara", stii bine ca daca vrei neaparat sa "trisezi" poti. Pentru asta nu trebuie sa incalci regulamentul, si nici nu ai nevoie de acceptul administratorilor site-ului, ci doar de acceptul si ajutorul altui user. Cu alte cuvinte, cine doreste sa joace corect, de placere, o face, cine nu, nu. Cine joaca doar pentru puncte va fi mereu in cautare de metode noi prin care sa castige cat mai mult printr-o metoda cat mai usoara. Chiar la jocurile rapide de carti (poker) se poate comunica foarte usor si rapid prin multe metode. Nu ne place acest lucru, dar nici un site de jocuri online din lume nu iti garanteaza ca jucatorii cu puncte foarte multe au castigat corect. Atunci, apare intrebarea: sunt site-urile de jocuri online site-uri pentru fraieri? Sau mai bine jucam acasa cu prietenii? Tu decizi.

Revenind la Joci.ro, semnalarea ta nu este singura primita, asa ca am hotarat sa schimbam regulamentul si, de acum inainte vom acorda sanctiuni si pentru "comportament nesportiv". Cu siguranta nu vom reusi sa-i prindem chiar pe toti cei care nu isi apara corect sansele, dar vom incerca. Vom verifica fiecare jucator raportat.

Am adaugat la regulamentul nostru urmatoarele:
[...] un jucator are obligatia sa isi apare corect sansele intr-o partida. Jocul "nesportiv", adica ajutarea adversarului sa castige cat mai mult va atrage sanctiuni grave. Rating-ul unui cont trebuie sa reflecte corect valoarea lui, de aceea toti cei care nu dau dovada de fair-play si castiga altfel punctele decat prin joc corect vor fi sanctionati in functie de gravitate."

Cu alte cuvinte vom pedepsi "blaturile" chiar si cu anularea contului. Pedeapsa este similara cu cea de vanzare/cumparare de puncte la poker. Pentru ca nu putem da pedepse retroactiv, utilizatorii pe care i-am gasit pana acum vinovati de astfel de practici vor fi avertizati. La urmatoarea abatare contul le va fi suspendat permanent.

PS. Intrebarile incomode nu ne deranjeaza, ban nu dam decat celor care incalca regulamentul site-ului si forumului.

_teo_
28-01-2008, 19:45
Lara, multumesc pentru raspuns, si mai ales pentru...atitudine!
Mai mult ca sigur ca se vor gasi si alte metode de frauda pentru puncte, insa cele flagrante, precum cel mentionat poate fi verificat de voi si sanctionat.
Si daca nu deranjez cu o sugestie, cred ca ar fi si mai putine abateri, daca ati afisa (macar ptr ultima luna) lista partidelor jucate. Acest lucru l-am intalnit la toate site-urile de joci online (fie romanesti, fie straine)...

Alan
30-01-2008, 19:24
care-i bai-ul cu punctele?
de ce unii vand si cumpara? am vzt pe lista userilor sanctionati ca s-au anulat conturi pentru intentia de a cumpara si vinde puncte. de ce la cumpara? ce fac cu ele? sau de ce triseaza pentru ele?

_teo_
03-02-2008, 18:29
De ju****te de ora am stat "in living" si am urmarit cum celebrul "jucator" Kosstell sfideaza avertismentele administratorilor si face in continuare puncte jucand nesportiv.
Ptr. detalii: la ora 17, 25 avea 2038535 puncte, iar la ora 17.52 sarise brusc la 2044535 puncte, adica 4000 puncte.
Si in acest moment, el face linistit puncte, adoptand aceeasi "strategie" si sfidand regulile, dar mai ales restul jucatorilor.

Lara, sunt foarte curioasa ce masuri adoptati, voi administratorii, in acest caz....

witch
04-02-2008, 03:04
De ju****te de ora am stat "in living" si am urmarit cum celebrul "jucator" Kosstell sfideaza avertismentele administratorilor si face in continuare puncte jucand nesportiv.
Ptr. detalii: la ora 17, 25 avea 2038535 puncte, iar la ora 17.52 sarise brusc la 2044535 puncte, adica 4000 puncte.
Si in acest moment, el face linistit puncte, adoptand aceeasi "strategie" si sfidand regulile, dar mai ales restul jucatorilor.

Lara, sunt foarte curioasa ce masuri adoptati, voi administratorii, in acest caz....

Sunt chiar putin 4000 de puncte in 25 de minute. Cred ca era obosit respectabilul domn din fruntea topului.
Stau si eu si ma intreb, daca un jucator, avea acum doua saptamani un punctaj foarte apropiat de al meu, cam cat a trebuit sa joace, incat sa abie cu aproape un milion de puncte mai mult decat mine?!?!?!?!
Ii vezi cum le merge mult mai bine dupa ce incep sa joace la mese private. Sau dati bonusuri pentru cei ce joaca la "separeu"?

Probabil veti gasi o solutie si pentru cei ce sfideaza bunul simt si competitia reala, pe noi si pe voi, si pana la urma pe ei, pentru ca se pacalesc singuri...

Va felicit pentru site si va urez succes!

Lara
04-02-2008, 11:51
Toti cei care incalca regulamentul printr-un comportament de joc nesportiv sunt sanctionati. Periodic facem verificari in acest sens si, acolo unde este cazul, luam masuri. "Celebrul jucator Kosstell" este primul care a incalcat noua regula, cu toate ca a primit un avertisment, deci are contul suspendat.

Alan
05-02-2008, 09:36
de ce sunt asa importante punctele? ce poti face cu ele?

Lara
05-02-2008, 12:46
Pentru noi punctele reprezinta activitatea unui jucator pe site si capacitatea lui de a castiga/pierde la jocuri. In mod normal ratigul (punctajul) unui user reprezinta valoarea si vechimea lui pe site daca acesta joaca corect.

Punctele au importanta in alcatuirea topului celor mai buni jucatori si pentru a stabili rating-ul jucatorului. Rating-ul reprezinta punctele unui user si este reprezentat vizual de acei patratei colorati. Acest lucru este important pentru cineva care doreste, spre exemplu, sa joace cu un jucator mai "experimentat" si nu cu incepatori, pentru ca ii identifica mult mai repede.

Altii insa, se pare ca nu au rabdare sa "creasca" si sar anumite etape. Ei prefera sa "cumpere" puncte de la altii in diverse scopuri: fie vor sa se vada neaparat in top (chiar daca nu pe merit), fie doresc sa joace din start la mese cu mize mari etc. Motivatiile sunt multiple si de cele mai multe ori, superficiale. Simplul fapt ca au un anumit numar de puncte, si nu arata ca niste "incepatori", ii fac pe unii sa se simta mai bine, mai increzatori. Iar daca nu reusesc sa faca punctele pe merit, ei sunt dispusi chiar sa le cumpere.

Si fiindca noi, romanii suntem prin definitie "descurcareti", sigur ca daca exista cerere apare si oferta. Pentru cativa dolari altii vand puncte. Doritorii de puncte le reincarca cartelele de telefon, iar "micii intreprinzatori" cedeaza punctele la o masa de joc, de obicei privata. Desigur... teoretic. Unii isi iau, de cela mai multe ori, obisnuita "teapa" in loc de puncte. Merita sa risti contul pentru asta? Voi decideti.

Aceste practici sunt interzise de noi prin regulament si pedeapsa este anularea contului. Orice jucator care vinde/cedeaza/doneaza puncte poate fi raportat de catre voi. Orice jucator care cumpara/cere poate fi raportat de catre voi. Chiar si in chat-ul privat exista posibilitatea de a raporta pe cineva.
Vedeti detalii in pagina Ajutor: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html.

Alan
06-02-2008, 11:48
multumesc pentru lamuriri Lara, superficial cred ca este cuvantul care descrie toata tevatura legata de puncte

.baiat.finutz.
06-02-2008, 16:48
Pentru noi punctele reprezinta activitatea unui jucator pe site si capacitatea lui de a castiga/pierde la jocuri. In mod normal ratigul (punctajul) unui user reprezinta valoarea si vechimea lui pe site daca acesta joaca corect.

Lara daka ar reprezenta acelasi lucru si pt. marea parte a jucatorilor (adika o simpla activitate sau una de distractie pur si simplu) ar exista numai site-uri perfecte ...fara tentative de furturi ...vanzari..sau cumparari ... :))

Face romanu banii din orice .... :D

booby
06-02-2008, 17:24
Intrebare pentru _teo_, poate raspunzi:

de ce unii au mercedes si altii au doar logan ?

de ce te intereseaza pe tine ca unii au 2000000 de puncte la ora 15 si 3000000 la ora 21?

De ce unii fura si altii sunt furati?

de ce marea neagra e albastra?

Sa fim seriosi, pe mine nu ma deranjeaza ca ,Kosstell , ala, are 17.000.000 de puncte

sau ca eu am 3200,

daca intru sa joc remi, joc pt ca imi place sa joc, nu neaparat pt puncte

joc juma' de ora si ma duc sa ma culc

pe tine te deranjeaza ca are kostel nu stiu cate puncte, pe mine ma deranjeaza ca are Tiriac avion, ce sa facem acum???

hai ca...delirez...

P.S.

lasa-i daca au timp de pierdut
pa

_teo_
07-02-2008, 00:02
Intrebare pentru _teo_, poate raspunzi:

de ce unii au mercedes si altii au doar logan ?

de ce te intereseaza pe tine ca unii au 2000000 de puncte la ora 15 si 3000000 la ora 21?

De ce unii fura si altii sunt furati?

de ce marea neagra e albastra?

Sa fim seriosi, pe mine nu ma deranjeaza ca ,Kosstell , ala, are 17.000.000 de puncte

sau ca eu am 3200,

daca intru sa joc remi, joc pt ca imi place sa joc, nu neaparat pt puncte

joc juma' de ora si ma duc sa ma culc

pe tine te deranjeaza ca are kostel nu stiu cate puncte, pe mine ma deranjeaza ca are Tiriac avion, ce sa facem acum???

hai ca...delirez...

P.S.

lasa-i daca au timp de pierdut
pa

Dear Booby,

Imi pare rau ca nu ai "prins" esenta acestui topic...la fel ca cei care au Logan in loc de Mercedes, etc....
In concluzie, daca toti ar intelege "nemultumirile" mele, expuse in acest topic,ar exista numai Mercedes....in loc de Logan:rolleyes:

dorel
07-02-2008, 10:00
Draga _teo_,

Am citit ce ai scris si cred ca si tu poti lua un calculator si un laptop si poti face puncte.Ce vrei tu sa faci e sa inveti lumea sa fie corecta,asa'i?Booby, saracul(o avea logan :)) si vrea si el mercedes) , are dreptate.Daca omul (kossttel, ca vad ca de el te doare)vrea sa faca asta, sa faca.Nici eu nu inteleg problema ta, de ce te doare ca face puncte multe.Il poti exclude dintre jucatorii cu care joci tu si problema e rezolvata.
p.s. sa ma uit cate puncte ai, poate esti complexata ca ai pcte putine
inca un p.s. vorba lui booby...LASA-IIIIIIIIIIIII DACA AU TIMP
uof, inca un p.s.....care e esentza acestui topic?????, multumesc

mofory
07-02-2008, 19:15
Nu stiu de ce atata discutie pe punctele celui din top. ma refer la _teo_ cred ca este o persoana care la viata ei nu a facut altceva decat sa dea cu ciocul in loc sa-si vada de jocul ei. Se uita numai in curtea vecinului si partea si mai rea este ca Admin musca la momeala.Chestia ca a jucat cu doua calculatoare e total fals. _teo_ cred ca s-a gandit sa joace dar nu o duce capul. Ce-i rau in asta daca un jucator joaca la mai multe camere de joc cu timpi diferiti de joc sau ca joaca in camere private atata timp cat site-ul iti da voie sa joci cu camera privata sau sa joci la mai multe camere. E ceva normal si nimic contra regulamentului;daca nu iti dadea voie nu puteai sa joci asa ca eu cred ca anularea punctelor lui kosstell si inchiderea contului e o mare greseala a celor care au facut-o!Mie daca nu imi place o persoana la masa mea o scot afara si am scapat de ea si joc cu cine imi face placere. Daca un jucator face multe puncte intr-un interval de timp nu inteleg de ce trebuie anulate din moment ce site-ul permite acest lucru. Parerea mea este ca nu s-a procedat corect cu contul lui kosstel.

Marcolinho
07-02-2008, 19:30
Am o propunere pt _teo_ sa se uite la norapentrumama 2 s-au la OTV la ELODIA ca remmy nu e pentru ea.:):)

cristi300000
11-02-2008, 16:12
Vad ca acest topic a produs destul de multe reactii controversate. Pe acel Kostel nu l-am prins dar pe mine m-a uimit ieri un jucator si anume Rasfatatu sau cam asa ceva, ala dupa cateva orea si-a acumulat vreo 100.000 de puncte.
Eu nu inteleg cum a reusit, juca la masa privata cu anir_iri, sigur facea monocolor. Acum suporterii acestor metode vor fi deranjati dar nu mi se corect si fair play fata de ceilalti jucatori cu atat mai mult ca am vazut ca a fost si avertizat [avertizare] Rasfa7a7u 28 January 2008, avertizare Motiv: Comportament joc nesportiv. La urmatoarea abatere contul va fi suspendat. el tot a continuat sa sfideze bunul simt. Ca si jucator al acestui site doresc sa fie verificat acest jucator iar daca s-a abatut de la regula, sa fie sanctionat la fel ca de acum si celebrul KOSTEL. Va multumesc si am sa urmaresc topicul! O saptamana fructuoasa tuturor!

anir_iri
11-02-2008, 17:29
buna ziua. cristi am si eu o intrebare pt tine? kre este problema ta? eu cu rasfatatul am jukt ieri...10.02.2008 aproape 14 ore de remi . nu cred k este problema cuiva cum a jukt el sau cum joc eu. era masa privata si din kte am vazut pt propriire reguli de remi trebuie sa se fak masa privata,ceea ce s a si facut !!! cred k trebuia sa spun eu ceva,dk aveam ceva de spus,nu tu!!! sunt unii kre se baga mai rau k supozitorul!!!! vedeti va fratilor de treburile voastre!!! sunteti pusi pe post de radare aici? cred k va manank rau de tot invidia,k sunt altii in top si voi nu . e valabil si pt tine teo,acelasi lucru,mai bn ti ai vedea de jocu tau si i ai lasa p altii in pace.nu sunt p serverul asta k sa ma cert cu lumea,dar nici cum se pune problema nu imi place . adminilor,voi ar trebui sa verifikti singuri unele lucruri ,nu sa " plecati urechea " la ce spun unii. si dupa cum vedeti,fiekre si-a fc grupul lui de prieteni si joak cu ei cum vor. cred k ar trebui sa va ganditi mai bine inainte sa luati anumi decizii !!! cred k sunt multi ,printre care si eu,kreia ar trebui sa i fie anulat contul,pt simplul fapt k s a jukt masa privata in 2 sau 3 dupa propriile reguli !!! o zi buna tuturor

isterie
11-02-2008, 17:31
Vad ca acest topic a produs destul de multe reactii controversate. Pe acel Kostel nu l-am prins dar pe mine m-a uimit ieri un jucator si anume Rasfatatu sau cam asa ceva, ala dupa cateva orea si-a acumulat vreo 100.000 de puncte.
Eu nu inteleg cum a reusit, juca la masa privata cu anir_iri, sigur facea monocolor. Acum suporterii acestor metode vor fi deranjati dar nu mi se corect si fair play fata de ceilalti jucatori cu atat mai mult ca am vazut ca a fost si avertizat [avertizare] Rasfa7a7u 28 January 2008, avertizare Motiv: Comportament joc nesportiv. La urmatoarea abatere contul va fi suspendat. el tot a continuat sa sfideze bunul simt. Ca si jucator al acestui site doresc sa fie verificat acest jucator iar daca s-a abatut de la regula, sa fie sanctionat la fel ca de acum si celebrul KOSTEL. Va multumesc si am sa urmaresc topicul! O saptamana fructuoasa tuturor!

incateva ore adik in jur de 13 14 ore de la ora 12pm pana la ora 1am si cva aproximativ si dak vrei sa stii nu au fost 100.000 ci doar in jur de 50.000 si in atatea ore dak joci numai pe tabla si mozaic si normal iti zic eu k ai sa faci dar dak u nu sti ti ma zis eu k sa sti si u

_teo_
11-02-2008, 20:22
buna ziua. cristi am si eu o intrebare pt tine? kre este problema ta? eu cu rasfatatul am jukt ieri...10.02.2008 aproape 14 ore de remi . nu cred k este problema cuiva cum a jukt el sau cum joc eu. era masa privata si din kte am vazut pt propriire reguli de remi trebuie sa se fak masa privata,ceea ce s a si facut !!! cred k trebuia sa spun eu ceva,dk aveam ceva de spus,nu tu!!! sunt unii kre se baga mai rau k supozitorul!!!! vedeti va fratilor de treburile voastre!!! sunteti pusi pe post de radare aici? cred k va manank rau de tot invidia,k sunt altii in top si voi nu . e valabil si pt tine teo,acelasi lucru,mai bn ti ai vedea de jocu tau si i ai lasa p altii in pace.nu sunt p serverul asta k sa ma cert cu lumea,dar nici cum se pune problema nu imi place . adminilor,voi ar trebui sa verifikti singuri unele lucruri ,nu sa " plecati urechea " la ce spun unii. si dupa cum vedeti,fiekre si-a fc grupul lui de prieteni si joak cu ei cum vor. cred k ar trebui sa va ganditi mai bine inainte sa luati anumi decizii !!! cred k sunt multi ,printre care si eu,kreia ar trebui sa i fie anulat contul,pt simplul fapt k s a jukt masa privata in 2 sau 3 dupa propriile reguli !!! o zi buna tuturor

dragutza,
desi nu meriti un raspuns ptr. jalnica ta alocutiune, afla ca as putea sa "mor de ciuda" eventual, daca ai avea vreo valoare si ai fi in top...
dar pentru ca am jucat cu tine si esti jenant de slaba la rummy romanesc, ar trebui macar sa-ti tii gura, ca e foarte clar cum ti-ai facut punctele.
pentru cultura ta generala, pe mine nu ma intereseaza sa fiu in top la rummy, am alte ambitii, spre deosebire de tine, si de altii, care aveti timp sa pierdeti 14 ore pe zi, si sa faceti punctele necinstit ...la mese private.
eu joc rummy de placere, si doar pentru relaxare, dar mi-e sila cand intalnesc persoane ca tine...fie ele in top sau nu:eek:.
daca ai avea vreo valoare, n-ar trebui sa-ti plangi de mila pe forum, sa cersesti clementa administratorilor pentru ca ai profitat de "neatentia" lor, interpretand dupa bunul tau plac asa zisele "reguli neoficiale", ci sa dai exemplu de jocuri care sa le castigi pe merit, cu jucatori care chiar au valoare, cum e georgyana...de exemplu, si inca multi altii care stiu sa joace rummy foarte frumos, desi nu au "notorietatea" ta (adica nu-s nici in top, si nici nu "joaca nesportiv")
o zi buna, in continuare....

anir_iri
11-02-2008, 20:58
dragutza,
desi nu meriti un raspuns ptr. jalnica ta alocutiune, afla ca as putea sa "mor de ciuda" eventual, daca ai avea vreo valoare si ai fi in top...
dar pentru ca am jucat cu tine si esti jenant de slaba la rummy romanesc, ar trebui macar sa-ti tii gura, ca e foarte clar cum ti-ai facut punctele.
pentru cultura ta generala, pe mine nu ma intereseaza sa fiu in top la rummy, am alte ambitii, spre deosebire de tine, si de altii, care aveti timp sa pierdeti 14 ore pe zi, si sa faceti punctele necinstit ...la mese private.
eu joc rummy de placere, si doar pentru relaxare, dar mi-e sila cand intalnesc persoane ca tine...fie ele in top sau nu:eek:.
daca ai avea vreo valoare, n-ar trebui sa-ti plangi de mila pe forum, sa cersesti clementa administratorilor pentru ca ai profitat de "neatentia" lor, interpretand dupa bunul tau plac asa zisele "reguli neoficiale", ci sa dai exemplu de jocuri care sa le castigi pe merit, cu jucatori care chiar au valoare, cum e georgyana...de exemplu, si inca multi altii care stiu sa joace rummy foarte frumos, desi nu au "notorietatea" ta (adica nu-s nici in top, si nici nu "joaca nesportiv")

iti multumesc nespus de mult pt faptul k ai fost o dulceata d fta si mi ai raspuns !!! dar oare chiar tie ti am scris? :rolleyes: hmmm nu cred...te ai bagat elegant k musk n lapte!!! kre este problema ta ce fac eu in timpul liber ? te roade pe tine cum mi am facut eu punctele! mi le fac cum vreau ! si ma doare undeva ce parere ai tu despre mine. si nici acolo nu ma doare, k ar fii nasol. nu cred scumpete rara k ajuta la cultura mea generala faprul k p tn nu te intereseaza sa ajungi in top !! stii ce e ala " pupincurist" ? ia sa te uiti putin in oglinda si vei vedea imediat .esti vai d kpul tau,serios !!! ramai in bank ta si lasa ne in pace,scuteste ne ,k nu sunt singura persoana p kre ai plictisit o .

anir_iri
11-02-2008, 21:02
dragutza,

btw...my mistache esti jalnic de penala

mofory
11-02-2008, 21:03
am inteles care a fost rostul eliminari lui kosstel din top ca sa fie georgiana in top!scz georgiana nam nimic cu tine dar dupa cum a spus _teo_ de tine asa gandesc eu ,pt ca teo daca sa plans la administrator cu vreo doleanta la administratori au si egzecutat,domnilor care ziceti ca sunteti voi bosi pe acest sait va fac o propunere anulati la toti punctele si dati startul de la zero la toti si atunci sa vezi ce liniste este.iar tu teo asta eu nu o vad ca relacsare a ta uitandute in curte la vecini si daca ceva nu iti convine fugi repede si ciripesti la LARA sau stiu eu cui administrator. iar voi administratilor schimbati regulamentul asta care lati facut ca nu este bun de nimic si nu va mai luati dupa x sau y ca au facut stiu eu ce ca e total fals.si va rog sa-mi spuneti si mie ce joc nesportiv a practicat kosstel de i-ati anulat contul, nu a injurat ,nu a vandut puncte, nu a cumparat ci pur si simplu a jucat privat la mozaic si mono color si care e problema daca voi dati voie sa se joace ,daca nui voi faceti ceva sa nu se poata juca! astept sa vad daca se face ceva modificari daca nu sunteti slabuti ca organizatori.

mofory
11-02-2008, 21:13
ba bucur ca sunt multi de partea lui kosstel si mas bucura si mai mult daca vor fi si mai multi ca i sa anulat contul pe nedrept lui kosstel si totul a pornit de la papagalul de _teo_ si vad ca in continuare _teo_ se ea de alt cineva cred ca sufera rau _teo_cred ca e curata nesimtire

Din partea administratorilor:
Mofory, ai un averisment.

Georgyana
11-02-2008, 21:46
Stimabile domn mofory, tin sa te anunt ca eram in top chiar si atunci cand " celebrul kosstell " isi facea punctele cu ajutorul tau sau al cvasinecunoscutului Vifor. Alte explicatii nu cred ca meriti, eventual iti sugerez sa nu-ti mai ocupi timpul cu postatul pe forum si sa te apuci serios de studiul Abecedarului.
Domnisoara anir_iri, avand in vedere ca te declari o jucatoare de top, vreau sa cred ca, obraznicia de care ai dat dovada este doar o consecinta a stresului la care ai fost supusa in timpul celor 14 ore de rummy. Cum poti afirma, draguto, ca-ti faci punctele cum vrei? Oare regulile sunt facute pentru fraieri?! Joc rummy de aproape 10 ani, iar de regula " facem pe rand monocolor" inca nu am auzit. Spiritul de turma functioneaza, l-ai avut exemplu pe kosstell, de care stie toata lumea cum si-a facut punctele si te-ai agatat de acele " reguli neoficiale" pe care le-ai interpretat dupa bunul tau plac. Daca te incalzeste cu ceva ca intri in top in primii 3, cu un avertisment de gat pt joc nesportiv (eleganta expresie, trisat sau furt era mai potrivit) este strict problema ta, insa nu uita, deja se cam stie valoarea jucatorilor si cati "bani" face fiecare.

Lara
11-02-2008, 21:59
Oricine are o nemultumire justificata intra in atentia noastra. Nu facem schimbari de dragul schimbarii sau doar pentru ca cineva ne-o cere. Problema era reala, si ne-a fost comunicata pe e-mail si de alti useri nu doar de _teo_, de aceia a intrat in atentia noastra si am actionat.

Kosstel nu a fost singurul care a jucat nesportiv, si altii au primit avertismente, dar el a fost singurul care a ignorat complet avertismentul nostru desi stia ca la urmatoarea abatere va avea contul suspendat.

Jocul de Rummy permite sa se joace monocolor, nu asta interzicem. Interzicem jocul nesportiv, "blatul", faptul ca un jucator nu isi apara corect sansele si ii da altuia exact piesele de care are nevoie ca sa faca Monocolor de 7-8 ori la rand! Eventual sa inchida si cu Joly, si... eventual sa repete experienta asta de cateva ori pe saptamana ca sa-si asigure locul in top.

Mofory, iti punem tie la dispozitie o masa privata si un jucator ales la intamplare si castiga tu cu Monocolor de 3 ori la rand, nu de 7! Regula jocului nesportiv, desi a venit tarziu, este buna si nu o vom schimba.

Puteti dezbate in continuare in acest topic problema jocului nesportiv, dar daca polemicile devin personale pentru unii din voi va sfatuim sa le continuati pe privat.

cristi300000
12-02-2008, 11:17
Buna dimineata! NU vreau si n-am vrut sa fac un astfel de angrenaj in jurul faptului ca unul sau altul din tio "fura" puncte dar daca a iesit asa, ce mai pot face? Oricum, multumiri administratorilor de site si asta numai pt ca am fost bagat in seama si anume prin decizia luate de catre dumnealor.
Acum, nu as dori foarte tare sa ma adresez acestei dudui aniri sau cum ii zice, scz nu am retinut nickname-ul este ca si scrisul dumneaia de copil crescut in epoca messengerului care daca o citesti, iti asezi degetul pe monitor s-o urmaresti dar, m-a frapat cu cat infantilism a recunoscut si ea ca si-a "furat" locul in top 10:o
Cat de naiva sa fie? Pai mai duduita, miss aniri sau donsoara aniri ca doamna n-ai inca stil sa devi, tu crezi ca daca iti pierzi 14 ore pe site jucand monocolor cu diversi pasarei ca si tine pierzatori de timp, esti cumva mai isteata decat ceilalti jucatori?
Sa scurtez totul, cred ca si acest nickname si anume aniri sa fie verificata si daca a jucat pe furaciuni dupa avertisment, afara cu ea. Va zic eu ca i-am face un bine, s-a apuca de invatat, ar cocheta cu limba romana in varianta originala, ce de ar putea face ea:cool:
Cu acestea fiind zise, va urez o zi buna si multa bafta la joc!

Lara
12-02-2008, 14:00
ba bucur ca sunt multi de partea lui kosstel si mas bucura si mai mult daca vor fi si mai multi ca i sa anulat contul pe nedrept lui kosstel si totul a pornit de la papagalul de _teo_ si vad ca in continuare _teo_ se ea de alt cineva cred ca sufera rau _teo_cred ca e curata nesimtire

Mofory, ai un averisment.

Mofory, ai un averisment. Regulamentul spune: "Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In conditiile in care posturile voastre se incadreaza in aceasta categorie, vor fi sterse cu promptitudine, fara o notificare prealabila."

oty_69
27-02-2008, 19:14
citesc si eu pentru prima data discutiile de pe acest forum....si....sincer spun...e mult mai distractiv decat un site cu bancuri. pentru unii nici penibilulnu nu este de ajuns. nici adminul vad ca nu potoleste oarecum "balacareala" care a inceput aici. jucatorii cu multe puncte de pe site-urile de jocuri on-line se impart in 2 categ mari: cei care la locul de munca au acces la un calculator si joaca doar pt a-si "omora timpul" si cei care "traiesc" in aceasta realitate virtuala. uitati de ex cazul jucatorului anir iri: 14 ore de rummy continuu, felul in care scrie etc; e clar ca este o pers care vede foarte rar lumina zilei; restul va las pe voi sa deduceti.
felicit administratorii acestui site pt masurile luate si chiar ii sfatuiesc sa le inaspreasca. implicarea este principalul atu in concurenta cu alte site-uri de profil. daca un jucator care alege sa-si petreaca timp pe site-ul tau vede ca este luat in seama si sprijinit, nu numai ca va intra in continuare de drag, dar isi va aduce si alti prieteni. acelasi sfat si in cazul forumului: mai moderati din "latraturile" si "bla-blaurile" astea!!!...
cunosc cativa jucatori de pe acest site, de pe un site similar, primtre care si pe georgiana si teo. sunt niste oameni integri, de un bun simt greu de intalnit azi. cinste adminilor ca au stiut sa cantareasca, sa aleaga si sa ia decizia cea mai inteleapta. pot sa va spun ca este una din cele mai drastice dar si mai corecte decizii luata pe un site de genul asta care, parerea mea, v-a propulsat enorm; dati incredere utilizatorilor vazandu-va langa ei
concluzia: joci.ro nu este pentru fraieri; parerea mea, care am treaba oarecum cu domeniul, este unul din cele mai bine facute site-uri de jocuri, zic dpdv al rummy-ului (celelalte jocuri nu le-am incercat). ceea ce il face insa mai atractiv este faptul ca vezi admini care se ocupa, la modul comunicarii cu jucatorii
tot respectul si bafta

titanul38
13-03-2008, 20:00
Am descoperit de putin timp acest site ,sunt fff multumit de el.M-am facut si prieteni,dar cel mai important lucru este ca pot juca remy la orce ora din zi.
Cu respect Dan

booby
14-03-2008, 21:23
Am descoperit de putin timp acest site ,sunt fff multumit de el.M-am facut si prieteni,dar cel mai important lucru este ca pot juca remy la orce ora din zi.
Cu respect Dan

Cu respect, mai bine taceai.

titanul38
14-03-2008, 22:37
Vad ca ai un grad destul de mare pe acest site ,dar esti un pic obraznic.Nu cred ca opinia mea trebuia catalogata asa ,a fost o parere sincera.De erai in fata mea se putea intampla sa taci tu pe vecie.Ar trebui sa ai putin respect ptr aproapele tau,mai ales ca nu sti cu cine ai de aface.

anda
15-03-2008, 21:16
Cand spun "pacat" ma refer la acest site care a fost conceput foarte greu de catre toti care au lucrat la el , si spun asta pentru ca si eu am 680.000 pcte la remy romanesc dar m-am oprit la punctajul respectiv si nu am mai jucat de vreo 4 luni pe acest user pentru ca acel kostell inca de atunci a facut ceea ce spunea teo acolo si nu avea nici un rost sa lupt pentru locul 1 in top cu un jucator care sfideaza restul jucatorilor corecti. Pacat de site pentru ca atunci nu s-au luat masuri desi am spus administratorilor despre acel lucru in acel moment. Multa bafta tuturor!

Lara
16-03-2008, 15:44
Cu respect, mai bine taceai.

Acest forum nu isi propune sa tina lectii de gramatica, desi ne-am dori ca toata lumea sa scrie "ca la carte". Important este ca mesajul sa fie clar si inteles de toti. Haideti sa combatem ideea, si sa nu deschidem polemici personale pe baza unor greseli gramaticale pe care, din neatentie, le putem face toti.

Lara
16-03-2008, 15:44
Cand spun "pacat" ma refer la acest site care a fost conceput foarte greu de catre toti care au lucrat la el , si spun asta pentru ca si eu am 680.000 pcte la remy romanesc dar m-am oprit la punctajul respectiv si nu am mai jucat de vreo 4 luni pe acest user pentru ca acel kostell inca de atunci a facut ceea ce spunea teo acolo si nu avea nici un rost sa lupt pentru locul 1 in top cu un jucator care sfideaza restul jucatorilor corecti. Pacat de site pentru ca atunci nu s-au luat masuri desi am spus administratorilor despre acel lucru in acel moment. Multa bafta tuturor!

Anda, pentru a aduce o schimbare majora in regulament, respectiv sa ii sanctionam pe cei care nu isi apara corect sansele, a fost nevoie de mai multe sesizari si de ceva discutii interne. Majoritatea site-urilor de profil nu pedepsesc acest tip de joc, jocul nesportiv, din teama, poate, de a nu-si perde jucatorii. As putea chiar sa spun ca nu stiu nici macar un site de jocuri care sa faca asa ceva. Astfel ca, desi am schimbat regulamentul tarziu, consideram ca am facut un lucru corect si indraznet. Speram sa revii in topul jucatorilor de Rummy la noi pe site, mai ales ca, odata cu lansarea versiunii a 2-a, am eliminat si bug-urile.

Georgyana
24-03-2008, 00:34
Avand in vedere "inflatia" de puncte la rummy romanesc v2, avertismentele pt joc nesportiv fiind date deja, propun verificarea partidelor tuturor jucatorilor din top, evident, in limita timpului disponibil. Un exemplu de "fat-frumos" este _iarina_,care in 20 minute a facut 10000 de puncte fara probleme, probabil facand monocolor, dar lista poate continua. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce nu luati masuri asa cum ati tot afirmat si asteptati mereu "reclamatii" pe forum. Nu-mi face placere sa fiu eu cea care arata cu degetul, insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca corect si incearca sa lupte cu morile de vant. Consider ca ar fi mult mai corect si s-ar juca mai sportiv, daca s-ar si afisa partidele jucate, dar, probabil, o sa se intample si asta intr-un viitor apropiat. Totusi, cate avertismente pentru joc nesportiv se pot colectiona pentru ca, intr-adevar, sa anulati contul, tinand cont ca regulile jocului nesportiv sunt reguli de baza pentru jucatorii de top?!

Lara
24-03-2008, 12:21
Jucatorii de top ii verificam periodic, chiar daca unii "scapa" intr-o saptamana e foarte posibil sa fie prinsi ulterior. Vom mai verifica corectitudinea jocurilor.
De regula pentru joc nesportiv este dat un singur avertisment, daca persoana avertizata din acest motiv nu se indreapta, atunci la urmatoarea abatare anulam contul. Insa cand "nesimtirea " e prea mare contul este anulat fara avertisment.

Georgyana
24-03-2008, 12:28
Ai dreptate, de regula, pentru ca exista si exceptii care intaresc regula.

Lara
24-03-2008, 13:18
Daca ai vre-un exemplu concret, spune, si vom verifica. Jucatorul amintit de tine mai sus nu a jucat nici macar un joc de rummy, nici o varianta.

Georgyana
24-03-2008, 13:33
Tind sa cred ca ai citit in graba :)

oty_69
24-03-2008, 14:23
intr-adevar este greu de dovedit ca unii fac manevre....pt ca se fac reciprocitati....nu poti dovedi ca-s intentionate sau nu. de exemplu jucatorul adeliansima joaca numai cu anumiti oameni. am intrat odata la masa lui si m-a dat afara fara nici un motiv; nu mai vorbisem sau jucasem cu el pana atunci, nici nu avusesem vr-un conflict. de ce oare???:confused: (sa nu mai punem la socoteala ca mi se pare incorect sa dai pe cineva afara de la masa fara motiv; tb sanctionat si asta intr-un fel cu avertisment urmat de penalizare):cool: mi s-a intamplat chiar sa am masa facuta si sa intre cate unu si sa intrebe: facem monocolor cu randu?:D (nu mai tin minte nickul ca n-am timp pt asa ceva)
o chestie de bun simt mi s-ar parea ca toti cei care au facut monocolor..de multe ori...sa fie penalizati. imi dau cuv de onoare ca n-am facut in viata mea monocolor intr-un joc serios, desi joc mult rummy, si amical si pe bani.:)

adeliansima
24-03-2008, 15:03
intr-adevar,te-am dat afara de la masa mea,dar ce ai uitat sa zici este injuriile pe care mi le-ai adresat pe chat privat in urma cu cca 1 luna,tu credeai ca am uitat si ai intrat la masa la mine ca si cind nu s-ar fi intimplat nk,eu nu pirasc pe cei ce injura,ii notez si ii"pedepsesc"singur,cit despre faptul ca joc cu anumiti jucatori,da este adevarat joc cu cei care consider ca au caracter,cred ca am dreptul sa imi aleg partenerul,pt ca joc doar in 2 ,daca ai "dubii"poti sa soliciti administratiei situatia jocurilor mele si ai sa vezi ca joc cu diferiti jucatori,asta ca sa poti dormi linistit,dar as zice prima data sa inveti sa pierzi(fara injuraturi)dupa care poti avea pretentia de a fi primit la orice masa,sint convins ca daca joci pe bani cum ai zis pe aia nu ai curaj sa ii injuri ca la usa cortului ,fii fair play si ti se va raspunde cu fair play

_iarina_
24-03-2008, 17:40
Avand in vedere "inflatia" de puncte la rummy romanesc v2, avertismentele pt joc nesportiv fiind date deja, propun verificarea partidelor tuturor jucatorilor din top, evident, in limita timpului disponibil. Un exemplu de "fat-frumos" este _iarina_,care in 20 minute a facut 10000 de puncte fara probleme, probabil facand monocolor, dar lista poate continua. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce nu luati masuri asa cum ati tot afirmat si asteptati mereu "reclamatii" pe forum. Nu-mi face placere sa fiu eu cea care arata cu degetul, insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca corect si incearca sa lupte cu morile de vant. Consider ca ar fi mult mai corect si s-ar juca mai sportiv, daca s-ar si afisa partidele jucate, dar, probabil, o sa se intample si asta intr-un viitor apropiat. Totusi, cate avertismente pentru joc nesportiv se pot colectiona pentru ca, intr-adevar, sa anulati contul, tinand cont ca regulile jocului nesportiv sunt reguli de baza pentru jucatorii de top?!

1. Te simti exact asa cum esti. Citez: "insa chiar ma simt " o fraiera" care joaca ...."

2. Daca faci reclamatii , explica modul in care ai facut tu punctele.
3. Sa retii, cuvantul CORECT nu are "gred de comparatie". Este INcorect sa spui MAI corect.
4. Stiu ca esti baiat (nu barbat), desi te comporti ca o fetita.
5. Cei din echipa ta de soc (Brenda si Robynson), nu te frapeaza?
La ei esti imun?
6. TE DETEST.

_iarina_
24-03-2008, 17:54
Jucatorii de top ii verificam periodic, chiar daca unii "scapa" intr-o saptamana e foarte posibil sa fie prinsi ulterior. Vom mai verifica corectitudinea jocurilor.
De regula pentru joc nesportiv este dat un singur avertisment, daca persoana avertizata din acest motiv nu se indreapta, atunci la urmatoarea abatare anulam contul. Insa cand "nesimtirea " e prea mare contul este anulat fara avertisment.

Nu te voi corecta din punct de vedere gramatical (desi tentatia este mare), dar te rog sa-mi spui, daca doresti, cat de atent i-ati verificat pe Brenda, Robynson si Georgiana?
Cat de mare poate fi (te citez- "nesimtirea") in cazul lor?
Daca a face monocolor nu este conform cu regulamentul, specificati acest lucru.
Dupa parerea voastra trebuie sa "ma las batuta" pt. a fi voi multumiti.
DE RETINUT
Eu voi juca asa cum spune regulamentul si cu cine doresc.
Daca voi considerati ca eu (_iarina_) va incalc regulamentul, ANULATI CONTUL.
M-ati acuzat (absolut nefondat) de toate "infractiunile posibile".
CE DE?

Nu astept raspuns, pt ca nu sunteti obiectivi.

piratu
24-03-2008, 18:13
Nu te voi corecta din punct de vedere gramatical (desi tentatia este mare), dar te rog sa-mi spui, daca doresti, cat de atent i-ati verificat pe Brenda, Robynson si Georgiana?
DE RETINUT
CE DE?

Eu zic sa-ti iei o pusca cu teava intoarsa _iarina_

haumiau
24-03-2008, 18:15
Cu teazva dubla ca sa fim siguri ca nu ne mai bati la cap :D

Georgyana
24-03-2008, 18:30
Draga mea, spre deosebire de tine, eu nu ma pot "lauda" cu avertismente pt limbaj suburban sau joc nesportiv ( ceea ce denota ca mi-am facut punctele corect); cat priveste sexualitatea mea, esti libera sa crezi ce doresti, dar, in cazul in care esti medic ginecolog, as dori o programare :D. Pt " mai corect", mea culpa, promit c-o sa fac 100 de ****nii in speranta ca o sa fiu iertata :p

P.S. O sa invat sa traiesc cu ideea ca ma detesti !

_iarina_
24-03-2008, 20:24
Tind sa cred ca ai citit in graba :)

:D:D:D Vezi ce patesti daca nu esti fluent si coerent in exprimare? :D:D:D

Lara
24-03-2008, 21:19
_iarina_, piratul, haumiau, Georgyana: daca aveti probleme personale de dezbatut, folositi cu incredere mesajele private.

Georgyana
24-03-2008, 21:26
DE RETINUT
CE DE?

Hehe, e foarte usor sa imparti rautati gratuit! Duduie ( inca nu ai clasa si stil pentru a fi o doamna), suferi de mania persecutiei?! Cum poti afirma ca ai fost acuzata absolut nefondat?! Aaa, faptul ca "jumulesti" nick-urile amicilor, facand de 7 ori consecutiv monocolor nu se ia la socoteala(ex. Tissot) sau ca te exprimi in cel mai dulce stil (nu uita, eram prezenta cand iti etalai cunostintele aprofundate de limbaj "exotic").
Apropos ( nu apropo's, cum ai scris intr-un alt post pe forum), avea dreptate mafioata cand spunea, evident, referindu-se la tine: " Am vrut doar sa (va) fac cunoscut faptul ca aceasta persoana este cunoscuta ca un cal breaz pe alte site-uri, din pricina limbajului si a placerii bolnave de a jigni gratuit jucatorii". Eh, spor la monocolor, oricum o sa ramai doar cu "satisfactia" de a fi cunoscuta si pe joci.ro drept o mitomana si-o mica hoata.

exodul
24-03-2008, 23:55
Aaa, faptul ca "jumulesti" nick-urile amicilor, facand de 7 ori consecutiv monocolor nu se ia la socoteala

e destul de greu sa faci monocolor., dar daca iarina reuseste , inseamna ca a castiga prin bunavointza amicilor , ii da o mare satisfactie,.

din lipsa contabilizarii partidelor , nu se pot verifica si amicii, ca ar fi destul de clar cu ce mare jucatoare avem de-a face.

sa ai bafta iarina la cat mai multe monocolor-uri.

_iarina_
25-03-2008, 01:53
Hehe, e foarte usor sa imparti rautati gratuit! Duduie ( inca nu ai clasa si stil pentru a fi o doamna), suferi de mania persecutiei?! Cum poti afirma ca ai fost acuzata absolut nefondat?! Aaa, faptul ca "jumulesti" nick-urile amicilor, facand de 7 ori consecutiv monocolor nu se ia la socoteala(ex. Tissot) sau ca te exprimi in cel mai dulce stil (nu uita, eram prezenta cand iti etalai cunostintele aprofundate de limbaj "exotic").
Apropos ( nu apropo's, cum ai scris intr-un alt post pe forum), avea dreptate mafioata cand spunea, evident, referindu-se la tine: " Am vrut doar sa (va) fac cunoscut faptul ca aceasta persoana este cunoscuta ca un cal breaz pe alte site-uri, din pricina limbajului si a placerii bolnave de a jigni gratuit jucatorii". Eh, spor la monocolor, oricum o sa ramai doar cu "satisfactia" de a fi cunoscuta si pe joci.ro drept o mitomana si-o mica hoata.

"hehe" nu este rasul tau.
Eu nu "jumulesc" pe nimeni. Cel care "jumuleste" esti tu (numai gainile din ograda).

"dulcele limbaj exotic" pe care l-am folosit, ti-se potriveste "manusa".

Am fost sanctionata incorect, netinandu-se cont de faptul ca tu (voi) esti/sunteti provocatorul/ii si de faptul ca eu joc foarte bine. Cu toate acestea Brenda "constat" ca este "intruchiparea onestitatii" . Ma faceti sa rad.

apropo - expresie romaneasca
apropos -expresie frantuzeasca
apropo's , apropo'S: expresii protocolare (permise si acceptate) pe care le cunosc cei documentati.

Ati priceput?

_teo_
25-03-2008, 02:09

Lara, mi se pare ca aceasta parasuta* cu nickul _iarina_ a depasit demult limita aceea de “nesimtire” de care pomeneai.
Au observat toti jucatorii cat de incorect joaca rummy romanesc (asta “apropo’S” de gradul de comparatie al adjectivului corect)…
Si daca voi, administratorii, ii permiteti in continuare sa spurce acest site prin simpla ei prezenta, o sa ramaneti doar cu jucatori de teapa ei.
Chiar mi-e lehamite cand citesc forumul si vad cu cata insolenta isi permite sa jigneasca lumea (chiar si pe tine Lara, in repetate randuri).
Eu zic ca i s-a acordat deja prea multa atentie, si cred ca, in definitiv, asta era si scopul ei.
Evident e o frustrata, si aici da frau liber refularilor acumulate....
Acestea fiind zise, de cate dovezi de “nesimtire” mai aveti nevoie pentru a ne scuti de prezenta ei? (ma sacrific eu si va stau la dispozitie 10 jocuri, sa zicem, sa vedeti daca reuseste sa faca macar o singura data monocolor...)

* n.a. - conform DEX: PARAŞĂšTĂ s. f. 1. dispozitiv Ă®n formă de umbrelă, pentru lansarea din avion Ă®n timpul zborului.

Brenda
25-03-2008, 09:55
Mai toparlanca mica, m-am tot abtinut si abtinut sa nu mai intru in polemica cu tine pentru ca am inteles ce fel de "om" esti. In aceste zile s-a tot vb de tine, ai s-o intreci si pe laura andresan in audienta, dar cand vad ca te tot legi de mine ma deranjeaza. Daca ti-am dat atata atentie, a fost cel putin din partea mea, numai amuzament, esti haioasa cand te falesti tu singura asa in oglinda ca esti cea mai cea din tara. In rest din partea mea....du-te tare, stai pe loc, mergi la alte situri in care ai acelasi comportament de diva de cartier. Ah ce ti-as mai zice dar mi-e ca iar imi "fur" avertisment pt limbaj necorespunzator ca si p-asta anterior tot cu tine mi l-am incasat. Acestea fiind zise, te las in lumea ta si te numesc REGINA MONOCOLORULUI, da? Acu fa ce vrei si lasa-ma ca nu imi provoci decat niste sentimente de ti-as arata ce-am mancat si acu 2 zile.
In rest, numai de bine tuturor! :D
Ps. Iarina, cand trei oameni iti zic ca esti bolnava, mergi la doctor scumpa ca ceva tre sa fie in neregula.

Lara
25-03-2008, 12:38
S-a deviat mult de la subiectul initial. Acest topic a fost transformat intr-unul cu caracter personal. Topic inchis.