PDA

View Full Version : Propuneri Hold'em Poker

RrRrRr
20-03-2008, 03:46
Mai bine ati schimba timpul

Lara
20-03-2008, 11:20
Timpul de regenerare nu se va schimba. Avem 5 minute intre regenerari pentru a preveni jocul nesportiv, asa ca joaca cu grija punctele pe care le ai.

sycf
21-03-2008, 09:56
Buna ziua. De ce nu faceti raiting de 50.000 si masa de cat vrea jucatorii,nu ii obliga nimeni sa joace la 15000-25000 sau nu pot daca nu au puncte,sa fie exact ca la poker.De cand a-ti schimbat regulamentul au scazut aproape la ju****te numarul de jucatori.Va urez o zi buna si sper sa imi luati in calcul propunerea mea

_baiat_finutz_
21-03-2008, 11:27
Buna ziua. De ce nu faceti raiting de 50.000 si masa de cat vrea jucatorii,nu ii obliga nimeni sa joace la 15000-25000 sau nu pot daca nu au puncte,sa fie exact ca la poker.De cand a-ti schimbat regulamentul au scazut aproape la ju****te numarul de jucatori.Va urez o zi buna si sper sa imi luati in calcul propunerea mea

Asta i-am rugat si eu da vad k nu vor ... nu stiu de ce na vad kare ar fi problema dar asta e ... e site-u lor il fac cum vor ei nu cum vrem noi ( cum ar fi normal) k doar noi ne pierdem zile si noptzi pe site nuei :D:o

Lara
21-03-2008, 12:14
Am mai postat odata raspuns la aceasta intrebare. Am sa repet pentru cei care nu au verificat:

"Regulile legate de pariere la Hold'em difera, de asemenea, de la site la site, de la cazino, la cazino. Oriunde ai merge trebuie sa respecti "Regulile casei" daca doresti sa joci. Pe unele site-uri suma pariata in deschidere este fixa, indiferent de ratingul jucatorului.

Revenind la modificarea efectuata de noi, am explicat in stirea postata pe prima pagina motivele acestei schimbari, nu se poate reveni asupra acestei decizii. Totusi, tinand cont de faptul ca joci.ro nu este un site unde se pariaza bani reali, consideram ca mai importanta este victoria, nu suma castigata. De asemena chiar la deschidere de 3000 p, la o masa de 8 jucatori la final suma castigata este considerabila, tinad cont de cate ori se poate ridica bet-ul pe parcursul unui joc."

_baiat_finutz_
21-03-2008, 12:40
SCZ inseamna k nu am citit cu atentie ce a scris el ... eu ma refeream la Poker ... k si despre marirea deschiderii la Poker sa vorbit dar ...

The_Only
16-04-2008, 01:44
Mie si 5 minute mi se par pre aputine :). Nu vad (sa zicem) la ce ti-ar trebui sa "incarci" la fiecare 1,2 minute!?

Redrum
19-05-2008, 14:44
Sunt nou pe acest site asa ca nu va luati de mine :)... Eu joc numai texas hold'em si am observat ca e dificil sa joc poker pe joci.ro si in acelasi timp sa ma uit si pe altele (site-uri). Prin alte locuri pe unde mai joc fereastra respectiva cu masa are si niste sunete specifice pentru fiecare actiune. De ex: cand pluseaza cineva e un sunet, cand se arunca cineva alt sunet, cand e randul tau alt sunet.

Asta iti da o libertate mai mare sa navigi si prin alte parti si in momentul in care auzi sunetul ca e randul tau, deschizi fereastra si joci in continuare astfel incat sa nu lasi pe nimeni sa te astepte si nici sa fii scos din joc ca se termina timpul...

Si parerea mea e ca ar trebui sa lasati posibilitatea pentru cine vrea sa aleaga si No-Limit Texas Hold'em... Eu numai asa joc si chiar mi se pare putin ciudat cel cu limita...

Salutare si numai bine!

The_Only
19-06-2008, 03:55
E o idee destul de buna, dar cred ca acele sunete vor afecta conexiunea dintre site si playeri.
Despre partea cu no-limit... eu sunt impotriva. Gandeste'te ca avand "butonul" all-in unii playeri l'ar folosi in fiecare runda, stricand farmecul jocului si buna dispozitie a celorlalti. ( E enervant sa vezi unu care da all'in indiferent de ce carti are in mana)

Knopers
14-07-2008, 17:28
Am mai postat odata raspuns la aceasta intrebare. Am sa repet pentru cei care nu au verificat:

"Regulile legate de pariere la Hold'em difera, de asemenea, de la site la site, de la cazino, la cazino. Oriunde ai merge trebuie sa respecti "Regulile casei" daca doresti sa joci. Pe unele site-uri suma pariata in deschidere este fixa, indiferent de ratingul jucatorului.

Revenind la modificarea efectuata de noi, am explicat in stirea postata pe prima pagina motivele acestei schimbari, nu se poate reveni asupra acestei decizii. Totusi, tinand cont de faptul ca joci.ro nu este un site unde se pariaza bani reali, consideram ca mai importanta este victoria, nu suma castigata. De asemena chiar la deschidere de 3000 p, la o masa de 8 jucatori la final suma castigata este considerabila, tinad cont de cate ori se poate ridica bet-ul pe parcursul unui joc."Va rog mariti deskidrea la oldem ca altfel nu mai intra nimeni va rog mul de ttot
'

RoialaMare
14-07-2008, 19:22
;)Mda...e corect daca noi jukam pe site-ul joci.ro si ne pierdem zilele si noptile si cel mai important ..ne facem nervi grupa mare...faceti o camera cu ratting 200k si deschidere maxim 1000k ca asa este corect sa ne faceti si noua pe plac ca noi jukam nu voi...;):confused:nu vad care este problema de ce nu vreti:rolleyes::eek:....asteptam sa ne faceti si noua odata pe plac:rolleyes:

SAKALUL
15-07-2008, 11:10
De Ce Nu Mariti Deschiderea La Holdem, In Camera 1 Mai Sa Fie Cum Era Si Inainte, Pina La 1000, Iar In Camera La Glumeti Sa Fie Pina La 5.000.ar Trebui Sa Se Faca Asa Cum Sa Facut Si La Rummy, De Sa Revenit La Vechiul Punctaj.

Lara
15-07-2008, 12:30
Am transmis doleanta voastra colegilor mei. Vom vedea ce putem face in aceasta privinta.

Mereu_Contradictoriu
15-10-2008, 10:20
Cum fac sa dau pe cineva afara de la masa?

Lara
15-10-2008, 12:54
Citez din pagina Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G (fig.5) Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

donaalba
16-10-2008, 21:14
de ce nu pot iontra pe rummy etalat?cu toate ca sunt locuri in camere nu ma pot conecta

Lara
16-10-2008, 22:36
de ce nu pot iontra pe rummy etalat?cu toate ca sunt locuri in camere nu ma pot conecta

Am verificat si se poate juca, nu imi dau seama care e problema ta. Incearca pe toate camerele. Poate ai o versiune mai veche de Adobe Flash player, fa un update la ultima versiune.

FrUmUsEl
17-10-2008, 18:03
Si eu am aceeasi problema folosesc Mozilla imi arata ca se incarca... si imi spune: Nu s-a reusit conexiunea la server :|:confused:
Am instalat ultima versiune la Flash... si imi spune acelasi lucru...

moonlight
18-10-2008, 02:35
care este procedura in a-ti crea propria masa?

gianyto_haladito
08-11-2008, 16:34
de ce nu se face si camere de no-limit ar fi cel mai bn asa ca din cate am vazut toata lumea se vaitaa ca se juka la limita de puncte,si la punctele de regenerare multi spunca o mie e prea putin aqm nu jtiu da macar cu camera no-limit prea frumos asa........daca stiti partypoker...acolo e si no-limit si multe si limit .....multumesc

rusurusu42
12-11-2008, 11:59
pai mai tata cu nikul asta cam cati jucati?sunteti cu nikul asta 24- din 24 zi de zi.si sa nu spui ca nu este asa ca toata lumea va vede cu nikul asta 24 de ore

aztec
20-12-2008, 09:34
stiu ca este mesaj vechi ca ma uitam pe sait dar? si exista.la unii akjq....... si la altii 2345.......ai ak in mana jos 456 ai 45 jos kka odata de 2 ori dar pe ce principiu se impart cartile domnule administrator?ca daca iau o pereche de carti in mana si le impart de 10 ori numi vin la fel dar la voi dumnezeu sa ma ierte e prea de tot.pana cand si poker pe bani la masini mai da alte carti dar aici nu prea exista vad variante cu toate cum ziceti ca nu se joaka real si de aceia trebuia sa fie altfel

lalipap
23-11-2009, 17:06
Salutare...
Am cateva sugestii
1. De exemplu e masa de 250 300 sa zicem..intru eu cu 1000 la masa daca dau 2 plusuri raman pe 0 si toti ceilalti sunt obligati sa dea check dupa floop la turn si river..Ar trebuii ca toti ceilalti sa poate paria mai departe , fara mine separat..iar in cazul in care castig eu sa imi dea banii pariaiti de mine.

2 .Ar trebuii sa poti paria cat vrei ca la poker normal..nu doar rise la pot, sugerez sa se bage optionea de este deja la poker.Optiunea all in de ce nu e?

multumesc

Pyscaytza
24-11-2009, 09:39
da ar fi foarte frumos :)))

ansreas26
29-10-2010, 23:07
regenerarea este de 8 minute nu de 5 minute cum ziceti voi

ansreas26
29-10-2010, 23:10
Timpul de regenerare nu se va schimba. Avem 5 minute intre regenerari pentru a preveni jocul nesportiv, asa ca joaca cu grija punctele pe care le ai.

mie imi da regenerare dupa 8 minute numa

clanu_G
23-02-2011, 18:43
Mai bine a-ti schimba sa poti sa pulsezi cat doresti....;) din cauza asta ma joc pe alt site ;) astept poate se schimba k-mi place mai mult cum e facut site-ul asta da pacat k nu poti sa pusezi cat doresti

albastrucomplet
05-01-2012, 01:42
Salut!
Spunea-ti mai de mult,ca o sa scoateti chestia aia cu administratorul mesei,adica cine face masa sa NU mai poata da afara pe cine vrea el, cand vrea el...
Cand o sa scoateteti treaba asta...???
Pentru ca intri la o masa,si se nimereste un cocosat sa administreze masa aia,si cand incepe sa piarda puncte,te da afara ca asa vrea el...
Deci parerea mea este ca trebuie scoasa chestia asta.
Nu exista la nici un site de poker din lumea asta,ori cum ar fi el,cu bani,cu puncte...nu exista sa poti da afara pe cine vrei,cand vrei,cum vrei!!

Sper sa se ia in considerare ce scriem pe aici
O zi buna!