View Full Version : probleme pe site
ultrasz0r
26-04-2008, 23:49
dintr o data cand incerc sa intru la masa numai pot ..... se deschide masa .... dar nu vad nimic ... iar in partea de jos a ferestrei deschise cand incerc sa intru la masa ..... o portiune ramane alba .. cer o rezolvare rapida :D
widdowmaker
29-04-2008, 01:26
jucam pe poker masters si dintr o data intra careu de asi servit. schimb o carte si ma zboara afara de la masa . bravo administratorilor. superb
widdowmaker
29-04-2008, 01:29
imi trimiteti mail ca ati dat cadou cate 15000 la poker si la holdem iar cand intru la holdem surpriza am 1000. probabil nu m ati vazut pe la holdem si ati considerat ca nu am jucat nu? nu mai am cuvinte.
imi trimiteti mail ca ati dat cadou cate 15000 la poker si la holdem iar cand intru la holdem surpriza am 1000. probabil nu m ati vazut pe la holdem si ati considerat ca nu am jucat nu? nu mai am cuvinte.:rolleyes:
do no worry ,you are not the only one... nici eu nam vazut in contul meu mai mult decat se da din regenerare.... nush de ce?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ultrasz0r
29-04-2008, 10:51
:rolleyes:
do no worry ,you are not the only one... nici eu nam vazut in contul meu mai mult decat se da din regenerare.... nush de ce?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nici eu nu am primit dar ... la munca baaa nu la intins mana :DD rezolvati baieti si voi bugurile astea mici de pe site .,... nu cred in careu' de asi a lu' ala ... dar ceva probleme sunt :D va salut
ce are ne nu mi se conecteaza???? imi zice k nu se conecteaza la server!!! ce are nu m-ai exista site-ul sau ce??
escrocher
30-04-2008, 00:47
nu pot sa intru in nici o camera imi zice ca nu sa stabilit conexiunea:la server : ce fac :mad: nu imi merge nici pe mozila nici pe opera cu iinternet explorer nici nu mai zik:mad::mad::mad::cool:
si mie la fel...ce naiba are din nou?
cristina_sp
30-04-2008, 04:19
:o:o:oce zici tu? nu stii ca suntem in romania?:mad:
nici mie nu imi mere..nici de pe mizilla nici ku internet explorer....cik nu se conecteaza la server...:mad::mad::mad:
sper sa se rez in curand....:(
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.