PDA

View Full Version : De ce nu pot sa joc?

jnhgib
10-04-2008, 18:36
cum dezactivez chestia aia ca sa pot juca????????????????

plssssssssssssssssssssssssss

Lara
11-04-2008, 11:51
Daca esti nou pe site intra intai pe pagina noastra de Ajutor: http://joci.ro/ajutor.html
Vei gasi foarte multe sfaturi utile acolo: cum dezactivezi pop-up blocker-ul, cum iti securizezi contul, cum raportezi un utilizator care iti aduce injurii etc.

Bafta!

PS. Nu mai deschide topicuri noi daca raspunsul la intrebarea ta il gasesti in pagina Ajutor sau in alte topicuri pe aceasi tema. Contravine regulamentului forumului. Topic inchis.

DeserviciBz
03-06-2008, 22:54
deci merge sa intru in camere imi incarca tot nu e nici o problema dar cand dau sa intru la o masa sau sami fac masa mi se deschide fereastra dar apoi ramane alb in fereastra numi deschide pagina completa ? sa inteleg ca a fost o eroare 1 data de 2 de 3 ori dar de 2 zile mi se intampla asa si nu inteleg de ce la poker normal mi se deschide nu e nici o problema dar la holdem poker nu vrea de ce ? mi se poate explica ce as putea face ?

DeserviciBz
04-06-2008, 12:37
pff imi zice si mie ceva cineva de ce ?????:rolleyes:

Lara
04-06-2008, 13:02
E greu de spus cu exactitate care este problema ta, mai ales ca eroarea de care vorbesti nu iti apare la toate jocurile.
Se mai intampla ca Yahoo Messenger sa interactioneze neplacut cu aplicatiile Flash care ruleaza pe un calculator generand erori (nu se vede imaginea completa a unei mese de joc, apare "dunga neagra sau alba" etc.). Site-ul nostru nu este singurul care intampina aceasta problema, de aceea, atunci cand ai aceasta problema restarteaza Messenger-ul si site-ul joci.ro.

DeserviciBz
04-06-2008, 16:48
pai si eu ce sa resetez ?? am reinstalat din nou flash degeaba l;a celelalte jocuri imi merg dar numai la holdem nu incarca pagina pur si simplu o deschide si e alba toata nu arata nika :( si sincer sa fiu miam mai facut un cont ca eram curios ca daca merge dar degeaba nici la ala nu merge tot asa este :( ce sa mai fac ? jocu care imi place chiar asta sa stricat pff nu putea sa fie alt joc tocmai asta :((

uite nu zice nici eroare nu zice absolut nimika :(

Ace
04-06-2008, 17:40
Contacteaza-ne pe Yahoo Messenger, id-ul: jociro .

DeserviciBz
04-06-2008, 22:49
daca miar rasp si cineva pe acel id ar fii bine :):rolleyes:

Ace
05-06-2008, 10:59
Suportul nu este non-stop. De obicei gasesti pe cineva intre orele 9-18.

DeserviciBz
05-06-2008, 11:19
aa oka scz atunci

DeserviciBz
06-06-2008, 15:16
gata vad ca sia revenit ms orcum :|

b_01_gom
07-06-2008, 12:10
dc nu pot intra nu se conecteaza cu camera de joc si nu este prima oara

titto
07-06-2008, 12:10
nu mai pot intra intra la masa imi arata ca se incarca de ceva timp,si pe urma imi zice sa dau din nou rencarcare...si tot asa ce sa fac:(

titto
07-06-2008, 12:15
[QUOTE=Ace;2731]Imi spune si mie cineva cum sa fac sa intru si eu la carti ca imi arata ca mi se incaraca de ceva timp,astept ,si din nou aceiasi vorba :( QUOTE]

INSPECTORUL
26-12-2008, 11:54
problema e ca nici un jucator sub 10 mii nu poate intra pe holdem poker

INSPECTORUL
26-12-2008, 12:07
oricum,eu as fi vrut sa joc poker holdem poker,de placere...cu prietenii pe care ii am la joc...dar in fine,de sarbatori mi-ati facut bucuria de a nu mai juca...in fine,traim in Romania.....si degeaba veniti cu tot felul de scuze ca erorile sunt la noi ....oricum site-ul asta mi-a oferit si satisfactie dar si neplaceri...cred ca ma reorientez pe un altul...de ex pe sah...pt ca noi,JUCATORII DE RAND, cu totii stim cat de partinitori sunteti...cu respect,INSPECTORUL..../...sARBATORI fERICITE

omul_1nv1z1b1l
26-12-2008, 13:30
vreau sa-mi spuna cineva de ce la poker holdem nu se poate juca?m-am regenerat,dar nu pot intra in camere....singura camera e cea cu minim 10 mii....daca tot ati schimbat fatzada site-ul si sustineti ca ati introdus tot felul de chestii bune...v-as sugera sa mai introduceti una....sa faceti regenerarea de 10 mii...sa putem si noi juca poker holdem daca la camerele cu 1000 nu se poate...in fine...vb singur ca televizorul...asta stiu...:rolleyes:

rodixina
26-12-2008, 15:00
Cum dezactivez pop-up blocker-u??:confused:cand intru la ajutor imi apare foarte putin din explicatie si daca dau la detalii nu apare nimic. mentionez ca folosesc miozilla firefox...:mad: am bagat id-ul in lista..sper ca ma va ajuta cineva deoarece vreau sa ma joc si eu:)

mitzzzu
27-12-2008, 11:50
imi spune si mie careva de ce nu pot juca ??????? singura problema este ca nu mi se deschide nici o camera de joc.. imi place mult poker si nu pot juca de ceeee:rolleyes::rolleyes: aloooooooooooo chiar nu imi raspunde nimeni ce se intampla si de ce nu pot juca

admin
15-01-2009, 13:03
Anuntam userii care au nelamuriri ca s-au rezolvat problemele cu afisarea intrebarilor frecvente din pagina Ajutor.

adrianamacu
15-01-2009, 19:59
buna eu nu ma pot conecta la masa de joc si nu stiu de ce? imi puteti da niste idei de ce nu merge?

85slin85
15-01-2009, 20:29
nu ma lasa sa joc ca nu am flash player.
nu=mi accepte calculatorul...
ce fac?????????

alana
15-01-2009, 23:24
buna, de cateva zile imi face figuri,pot intra in camere de joc la poker,dar cand sa intru la mese nu ma lasa,la nici una din ele,de ce???????incerc de ore in sir si nu reusesc:(:(imi spuneti si mie de ce?ce sa fac?ms

alana
16-01-2009, 22:03
imi rasunde si mie careva la ce v-am intrebat????????pls

admin
19-01-2009, 19:13
Pentru toti userii cu probleme de conectare: vedeti sfaturile noastre din pagina Ajutor: http://joci.ro/ajutor

De cele mai multe ori versiunea de Adobe Flash player este mai veche sau sunteti in spatele unui Firewall.

marian_alinxx
13-06-2009, 04:08
de ce-mi spune ca sunt deja la masa daca eu nu am mai intrat acolo nicodata??..tre sa fac ceva anuma?

multumesc.
:D

sabyne_1
13-06-2009, 19:02
cum dezactivez chestia aia ca sa pot juca????????????????

plssssssssssssssssssssssssss