View Full Version : Nemultumiri legate de jucatori
beatzu_giani
12-04-2008, 00:49
Domnii de la administratie ileana_catalin ii cedeaza puncte sau se lasa sa piarda meciurile in favoarea lui stefan_02 nu stiu cum pot sa va dovedesc dar in acesst moment joaca de foarte mult timp la o masa privata care nimeni nu poate privii..dar se vede cum punctajul ei scaade si al lui creste.. luatii masurii... va rog verificatii..
The_Only
15-04-2008, 22:48
Pe un alt site (majoritatea il cunoastem) avem posibilitatea de a accesa lista de partide a fiecarui jucator. Aici nu este la fel?
:mad:am raportat un user si nu sa rezovat problema cu el ...debeaba este faza cu raporteaza abuz ......:(
......si pe deasupra .,...........ma injura si am scris toate detaliile ..............multumesc ca nu mati ajutat........:(:(:(
nu jucati cu d_miti ,este cel mai mare tepar si josnic om care poate fi logat pe situl asta ,evitati-l daca vreti sa nu va enervati si sa pierdeti puncte aiurea
Si Eu Am Patzit La Fel :(:(:(
Se mai intampla ca unii useri sa iasa de la masa si abia dupa ce reintra sa dea Raporteaza Abuz. Sau se Raporteaza Abuz din camera desi s-a injurat la masa de joc. In acest caz nu primim informatia necesara verificarii abuzului. De asemenea avem cazuri in care se foloseste functia Zi un Bug pentru a se raporta un abuz. Iarasi este gresit, aceasta functie se foloseste doar pentru a semnala erori de joc.
Toate raportarile corecte sunt verificate si daca este cazul se iau masuri.
....Sti**** Adm.....va rugam sa verificati evolutia userului stefan_72...deoarece noi avem semnale ca avanseaza cam repede.....daca noi greshim ne cerem scuze ptr deranj....Cu stima si consideratie....
MUNCHEN_88
23-11-2008, 22:17
d-le nandu"noi" la tine inseamna tu si cu invicible man ,care se stie e fostul for dollars,adica un fost hot si un las ca tine care joaca doar cu copii de gradinita,daca te uiti atent ,stefan72 a fost verificat si e "curat",problema ta e ca nu stii sa pierzi,si cind dai de unu care te bate il dai afara,spre deosebire de tine ,stefan isi merita locul in top,si controleaza_ti vocabularul pe chatul privat,daca te pretinzi inginer, iar faptul ca ai ajuns pe primul loc nu inseamna neaparat ca esti si cel mai bun,nu te umfla in pene ,nu uita ca pina la urma e un joc bazat in prop. de 90% pe noroc,poate esti doar mai norocos ,accepta ca pot fi si mai norocosi ca tine,nu mai "sifona" atita
Camerele au fost blocate temporar. Acum sunt functionale.
tapinardi
29-11-2008, 15:44
georgiana_87 invura incontinuu.nu mai suport.ce au astia toti de injura pe toate lumea?
georgiana_87 invura incontinuu.nu mai suport.ce au astia toti de injura pe toate lumea?
Regulamentul nostru interzice injuriile pe acest site. Asadar, daca sunteti deranjat de limbajul unui jucator raportati-l. Vedeti in pagina Ajutor cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
unii user daca cistiga joaca dar daca pierde te scoate de la masa eu cred ca nu este corect sau?de exemplu mai inainte userul cu numele de "twinligth_zone" cred ca nu se cuvine,multzumesc anticipat
totdeauna in timpul jocului se blocheaza va rog faceti ceva si sunt scos in timpul jocului afara si imi scade 100 de puncte nu sunteti seriosi:(:(:(:(:(:(:(:(
totdeauna in timpul jocului se blocheaza va rog faceti ceva si sunt scos in timpul jocului afara si imi scade 100 de puncte nu sunteti seriosi:(:(:(:(:(:(:(:(
Din pacate jocurile noastre nu au reconectare la joc, deci la cea mai mica cadere de net pe care o ai se considera ca ai parasit partida. Pe viitor vom reface jocurile tinand cont de acest aspect. Multumim pentru intelegere.
am uitat parola de la un id de al meu....cumsa fac sa o recapat.Am incercat toate variantele si nu a mers
am uitat parola de la un id de al meu....cumsa fac sa o recapat.Am incercat toate variantele si nu a mers
Pe prima pagina este un link "am uitat parola". Urmeaza pasii de acolo.
baronu_35
09-12-2008, 19:25
Buna seara ,rog k userul Bebedaniel_07 ,sa fie verificat , avanseaza f repede va multumesc
baronu_35
22-12-2008, 22:31
Buna seara. Chiar in acest moment userul nicu_15 si nicovass isi doneaza partidele unul la altul. Va rog sa verificati. Va multumesc.
pearlharlbour30
22-07-2009, 21:00
buna seara sunt pearlharlbour30 vreau sa luati masuri inpotriva lui bodomuller pentru injurii repetate
Inimosul
23-07-2009, 05:50
am si eu o intrebare de ce nu patesc nimic anumiti jucatori care ameninta ca pot lasa orice player fara cont, ei cu ce drept se lauda pe chat ca daca ei fac raport acel jucator ramane fara cont, v-am trimis si raport,dar nu a-ti luat nici o masura impotriva acelui jucator.
marialuisa
23-07-2009, 16:14
Bun ziua am primit si e injurii din partea unui jucator si as vrea dc se poate sa luati masuri ii stiu userul :(
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.