PDA

View Full Version : Bug-uri si nemultumiri Septica

alendrazara
01-08-2008, 19:05
nu reusesc sa ma conectez la server de 2 zile.nici nu ma pot loga.o fac de pe adresa de mail.ce se intampla si cat dureaza?

catalin192004
03-08-2008, 19:10
ce viteza trebuie sa am la internet k sa ma pot conecta la server - ul site - ului asta??? :confused:

rodyka_ok
14-08-2008, 05:39
stimatii domnii va rog sa luati masuri stricte pentru jucatorul pe nume Acool_frg foarte urat am fost insultata cu vb josnice , deoarece am castigat jocul a inceput sa imi adreseze vb urate . in afara de asta ; am iesit de la masa facandu-mi alta masa de joc , a intrat iarasi la masa mea spunand la jucatorii cas o zdreanta va rog scze de acest cuvant scris . MULTUMESC pentru atitudinea fata de aceest jucator care o veti lua . cu respect rodyka_ok reclamanta

Lara
14-08-2008, 12:08
Nu putem lua masuri importriva unui user fara sa avem dovezi. Raportati un jucator corect folosind functia Raporteaza Abuz iar noi vom putea verifica sesizarile voastre si vom aplica sanctiuni in functie de gravitate. Vedeti in pagina Ajutor cum se procedeaza corect: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Frew
03-09-2008, 10:34
dc nu merge sa ma joc cu alti mi se incarca in continu

girl
07-09-2008, 08:55
Rog a se verifica jocurile de azi Duminica 7 Sept ora 7:50 a lui sycf :)
Am incercat sa intru sa joc la masa lui si cu stupoare am fost data afara , am ramas cateva minute si apoi am observat ca deh defapt joaca singur , ma gandesc ca vrea sa fie in top si aici. Daca asa se fac punctele mai nou eu propun sa jucam si noi asa. Cu siguranta cu mic efort vom ajunge in top. o zi buna

molinari
26-09-2008, 22:52
:confused::confused::(:(:mad::mad: nimeni nu apasa start

ioutz
27-09-2008, 18:42
am o intrebare dc nu ma pot juka dau alaturate la masa shi`mi ramane p alta fereastra deschisa Septica scris pe un cerc nush ce sa`i fak...va rog...

luminita2008
15-10-2008, 23:43
vreau sa fac o reclamatie va rog frumos sa luati masuri pentru ca am fost injurata timp de 10 minute si data afara de la masa din "faaa,**** .... proasta si vorbe super vulgare ca in tiganie ce sa mai**** etc "imi cer scuze dar am fost facuta ca la usa cortului santem omeni maturi si vrem sa ne destindem putin jucand un joc dar nu injurati de niste copii fara minte va rog sa luati masuri,chiar nu iam dat importanta dar este a nu stiu cata oara cand mi se intampla va multumesc cu respect

luminita2008
15-10-2008, 23:49
copilulu care ma injurat este cu numele de CCA100, As mai avea o intrebare de ce se intampala in timp ce jucam (ies 4 septari si hop mai apare unul sau tai eu ultima si le ia altul cum este posibil )nu sant singura care vad asa ceva am vazut mai multi jucand mult timp am o gasca care jucam cu orele si am vazut toti as dori sa ma lamuriti sau sa ne lauriti va multumesc

Lara
16-10-2008, 12:13
luminita2008, numarul de carti din joc este fix, nu este posibila situatia descrisa de tine.
In ceea ce priveste injuriile, putem lua masuri doar daca raportezi corect utilizatorul care injura, altfel ramane cuvantul tau contra cuvatului lui. Vezi in pagina Ajutor cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
Utilizatorii sanctionati de catre noi, precum si sanctiunile primite sunt imediat afisati in pagina Jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html

razva100
16-10-2008, 19:40
va dau si poza mia intrat cinci de 2 4 erau de trefla
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Lara
16-10-2008, 20:26
Cartile de septica sunt de la 7 in sus. Nu exista, asadar, carti de 2. Daca totusi exista un bug in aceasta directie si ai facut print screen, te rugam sa postezi imaginea pe forum. Multumim.

alex_bwc
02-03-2009, 20:19
la unele jocuri de septica in 2 ramane o carte in joc la final

tzopi_vlad
28-05-2009, 22:09
Am intalnit bug-ul care il vedeti in poza atasata. (Poza este editata in Paint pentru a o putea uploada). Am lasat si ora la care am surprins bug-ul daca va ajuta cu ceva. Unul din jucatori nu mai avea carte pentru a putea da jos. Ciudat :confused:... Spor la joc ;)

mariusxprs
28-09-2010, 23:17
am pe cineva cu care joc zilnic si ii cad aproape mereu 3 septari si in rest ii cad 4 sau cel mai rau caz 2... am incercat sa dau trimitere bug dar ce surpriza...nu merge...

savu_alex
29-12-2011, 01:08
bug-ul surprins de tzopi_vlad este foarte frecvent de o saptamana incoace.Va rog respectuos sa il reparati,deoarece am pierdut puncte fiind nevoit sa ies de la masa ca sa pot sa mai ma joc.