View Full Version : Schimbare nick utilizator
Buna, sunt o jucatoare a site-ului Joci.Ro.
As dori sa imi schimbati si mie user-ul curent hmc_ina in style_stella daca se poate. Mutumesc!
O zi buna tuturor! :o
Din pacate numele unui user nu poate fi schimbat. Fiti mai atenti la inscriere ce nume alegeti. Sfatul nostru este sa iti faci un cont nou daca doresti neaparat acel nume.
As putea sa-mi schimb user-ul (nick-name-ul)?
multumesc
andr33a131
20-11-2008, 20:44
si eu la fel dar cred ca nu se poate
dani_moisa@yahoo.com
04-01-2009, 16:10
eu as vrea sa mi se stearga acest cont de pe site deoarece nu mai doresc sa joc.multumesc.sper sa primesc vreun raspuns pt ca pana acum v-am scris de cateva ori si nu mi-a raspuns nimeni!!!
buna ziua.daca iti uiti id cum il mai poti afla?
as dori sa-mi stergeti acest cont deoarece nu mai doresc sa joc p acest site..va rog!!!multumesc anticipat
boboneata
23-06-2009, 17:18
as dori sa-mi stergeti acest cont deoarece nu mai doresc sa joc p acest site..va rog!!!multumesc anticipat
si eu am aceiasi rugaminte ,doar ca ,vreau sa-mi fac alt cont cu alt nume de utilizator .datimi un raspuns va rog :o
boboneata
23-06-2009, 18:55
inca astept un raspuns .pe alte site-uri imediat au rezolvat problemele jucatorilor .nici macar nu-mi dati un raspuns
:(
rica_1984
23-06-2009, 22:03
vreau sami schimb nik name cum fac
vreau sami schimb nik name cum fac
citeste ce a scris admin Lara mai sus :p
oana_oana89
24-06-2009, 15:34
asteptati mult si bine,se pare ca toti adm sunt ocupati rau de tot:D:p.le-am trimis si eu nenumarate e-mail-uri dar degaba,nu sunt capabili sa se ocupe cu problemele majore ale site-lui,voi mai vreti sa va dea un raspuns cum va schimbati nick-ul?:))hai ca sunteti comici:Pnu ii mai deranjati atat ca se supara si va dai 3 zile suspendare sau anulare cont.eu acum ma astept la asa ceva:D.:)
voi mai vreti sa va dea un raspuns cum va schimbati nick-ul?:))hai ca sunteti comici
raspunsul la intrebare este chiar in acest topic. adminii nu au nici o vina ca unii sunt batuti in cap si habar nu au sa citeasca 2 posturi mai sus.
Cum Pot Sa Im Sterg Contul? Am Cautat In Tot Site'ul Si Nu Am Gasit. Macar Se Poate Sterge Contul? Sa Ne Raspunda Un Admin Ca Am Vazut Ca Mai Multi Vor Sa Stearga Conturile. Macar Asa Din Bun Simt. Multumesc....
Cum Pot Sa Im Sterg Contul? Am Cautat In Tot Site'ul Si Nu Am Gasit. Macar Se Poate Sterge Contul? Sa Ne Raspunda Un Admin Ca Am Vazut Ca Mai Multi Vor Sa Stearga Conturile. Macar Asa Din Bun Simt. Multumesc....
Conturile nu se pot sterge decat de catre administratorii site-ului.
Poate acest raspuns nu este pe placul tau, dar aminteste-ti ca, in momentul cand te-ai inscris pe site, ai acceptat Termenii si Conditiile acestuia.
oana_oana89
25-06-2009, 12:27
Conturile nu se pot sterge decat de catre administratorii site-ului.
Poate acest raspuns nu este pe placul tau, dar aminteste-ti ca, in momentul cand te-ai inscris pe site, ai acceptat Termenii si Conditiile acestuia.
vai d-le adm Hiroe sau ce esti,de ce mi-ai sters mesajul?ce limbaj am avut?daca citesti putin mai sus TicTac a scris aceeasi chestie"batut in cap". M-ati dezamagit total,pacat de unii jucatori ca nu merita sa va bateti voi joc de ei cum vor muschii vostrii.sper sa nu-mi stergeti iar postarea:mad:
orgolioasa
21-10-2009, 18:36
vreau sa imi stergeti contul la nick ul orgolioasa numai vreau sa joc multumesc
Pentru moment nu este posibila schimbarea numelui de utilizator.
Vom implementa aceasta facilitate in cateva saptamani.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.